Pages

tiistai 13. joulukuuta 2011

Spiritismi

Jo kautta aikain on liikkunut kertomuksia pelistä (jos sitä nyt peliksi voi kutsua), jossa kommunikoidaan henkien kanssa. Tämä peli on nimeltään spiritismi. Varmasti kaikki ovat kuulleet tarinoita, joissa "heidän kumminsa serkun veljen vaimo on kuollut spiritismiä pelatessa". Jos ei kuitenkaan usko tuollaista, täytyy vain kokeilla itse. Spiritismistä voi tulla herkimmillä myös psyykkisiä oireita. Spiritismiä pelatakseen tarvitsee:
Ouija-laudan
Tavallisen lasimuin
(asetetaan laudan keskelle)
Kultaisen sormuksen
(asetetaan lasimuin alle)

Säännöt:

- Televisiot, peilit ja kaikki jotka voivat heijastaa kuvan, täytyy peittää.
- talossa ei saa olla muita ihmisiä tai eläimiä, jotka eivät ole osallisia pelissä.
- Huoneessa ei saa olla auringonvaloa, raamattua, virsikirjaa tai ristejä.
- Ei, painottaen EI saa koskaan kysyä, missä henki on tai milloin kuolen.
- Täytyy olla kohtelias hengelle.
- Täytyy tehdä suolarinki pelaajien ja laudan ympärillä (siis niin, että kaikki ovat suolaringin sisässä)
- Ennen luvan saamista ei saa lopettaa.
- Pelin loputtua, lasi täytyy viedä pois talosta ja rikkoa ulkopuolella.
- USKO PELIIN!
- laita etu- ja keskisormesi lasin päälle niin, että sormet juuri ja juuri koskevat lasia.
- Pelin voi aloittaa kysymällä: onko täällä ketään?

Kokemuksia, joita on poimittu netistä:Kakaroina pelasimme spiritismiä ja jouduin kärsimään niin kauheista pelkotiloista että ei mitään rajaa. Erästä oksettavan pelottavaa peliä seurasi paniikkihäiriökohtaus ja koska en sitä tuntenut, luulin pirun minut riivanneen. 
Myöhemmin ymmärsin että pahalle ei saa suoda ekes ajatusta, ei minkäänlaista mahdollisuutta. Ei puheissa, ei kuvitelmissa, ei minkäänlaisena ajatuksena. Sillä tavalla ei sitä tarvitse kohdata!
Pelkät halpamaiset puheet saavat minut tuntemaan oloni huonoksi. Siis, ei kannata kokeillakaan!
 anonyymi


 Kokeiltu on. Ensimmäisellä kerralla peilin takaa kuului raapaisu ja siitä alkoi pitkäaikainen poltergeistmellastus, josta oli vaikea päästä eroon.
Erään toisen kokeilun aikana lasi liikkui vain y:n ja ö:n välillä ja silloinen avomieheni vajosi transsitilaan. Hänen oli sen jälkeen vaikea nukahtaa, koska hän koki, että vajoaa taas transsiin.
anonyymi

 Isovanhemmillani on kokemusta ja tässäpä yksi. Isoisäni nuorena kaveriporukkansa kanssa "pelasi" spiritismiä teltassa. Heillä oli kynttilä, oli ilta ja pimeää. He esittivät kysymyksiä hengelle. Loppujen lopuksi he pyysivät merkkiä, teltta lehahti tuleen! En tiedä oliko tarina tosi, en ollut silloin syntynytkään. Mutta tosissaan sitä minulle kerrottiin. Minulle kerrottiin myös että jotkut heidän tuttunsa olivat pitkän spiritismin pelaamisen jäljiltä passitettu mielisairaalaan. Kyllähän tarinoita on monia eikä tiedä mihin uskoisi.
Devilsbride

 Yritin penskana pelata sitä monta kertaa kavereitten kans, ei toiminu ikinä. Nyt kun aikuisiällä muutama vuosi sitten pelattiin sitä niin se toimi. Lasi liikkuu välillä tosi nopeastikkin ja siinä voi tulla kaikke tosi pelottavaakin. Eikä sitä lasia kukaan tietosesti pysty liikuttamaan niin nopeasti kuin se pelissä liikkuu. Meillä oli pentagrammeja laudassa ja lasin alla oli metallinen pentagrammi. Lisäksi oli Necronomiconista sumerilaisia tekstejä. Ei kannata pelata sillä mulla ainakin se aiheutti pelkotiloja. Jos ei muulla enää päätä saa sekasin niin tuolla ainaki.
Anonyymi

176 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos ei saa lopetusta olikohan kolmen kerran jälkeen lausu kolme kertaa "herran jeesuksen kristuksen nimeen lopeta tämä peli"

   Poista
 2. Mitä tämä suolarinki tekee?? Ja onko mitenkään mahdollista tehdä niin, että vain hyviä henkiä saapuu paikaalle? Miksi sormus? Pariton vai parillinen määrä kynttilöitä? Pitääkö lautakin polttaa talon ulkopuolella? Mitä jos paha henki ei anna lopettaa? MIKSI EI RISTEJÄ TAI RAAMATTUA?
  Kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suolarinki suojaa pahoilta hengiltä, jotka eivät pysty ylittämään sitä. siihen ei voi vaikuttaa, ellei kutsu jotain tiettyä henkeä. sormus on sen takia, että se vetää henkiä puoleensa, se ei kuitenkaan ole pakollinen. jos pelaajia on pariton määrä, kynttilöitä täytyy olla parillinen määrä ja päinvastoin. kyllä, lauta tulee tuhota talon ulkopuolella. en ole koskaan kuullut, että spiritismiä olisi kovin kauaa joutunut pelaamaan vasten omaa tahtoa. ristejä tai raamattua ei saa olla, koska ne kuvastavat uskontoa ja niiden avulla karkotetaan henkiä. Uskonnolla ja spiritismillä ei ole mitään yhteistä, joten henget vain suivaantuisivat risteistä ja raamatuista.

   Poista
  2. Pelkkiä hyviä henkiä pystyy kutsumaan paikalle sanomalla kolmesti "Haluamme tänne vain hyvää ja positiivista seuraa" Siis toi pitää sanoa ennen kuin pistää ne sormet siihen lasin päälle. Ja sitte kysyt onko täällä ketään ja kysyt sen jälkeen oletko valosta.

   Poista
  3. suola symbolisoi puhtautta nii ne pahat henget ei pääse sisään... ja henget ite päättää saako lopettaa, ni mulla kävi sillee et se henki oli vihanen "meediolle" ja yritettii lopettaa mut se henki halus kertoo jtn nii ei saatu lopettaa

   Poista
  4. Miten tehdään suola rinki ja saako kysyä tulevaisuudestaan esim. Mikä tulee isona jne ja onko pakko olla kyntyilöitä

   Poista
  5. Anteeks vaa mut tuliko mielee et hyvät henget menee taivaaseen ja pahat menee helvettiin, kiirastuleen tai jää maan päälle? Ehkä 20% tai vähemmänki maan päällä olevista hengista on hyviä ja muutenki spiritsmi kutsuu lähimmän hengen riippumatta onks se hyvä vai paha nii ei sit voi oikee päättää tuleeko hyvä vai paha!!!

   Poista
  6. sitten jos paha henki ei anna lopettaa kannattaa huuta kolme kertaa jeesuksen kristuksen nimeen lopeta

   Poista
  7. haluisin että tekisit muista kin rituaaleista tälläisiä

   Poista
 3. Pelasin kerran kavereitteni kanssa spiritismiä ja se toimi. Pelasimme sitä saunassa niin että kolme meistä pelesi mukana ja kaksi katsoi vieressä. Henki oli vanha nainen joka oli kuollut traagisesti ja kun kysyimme oliki henki hyvä vastaus oli kyllä. Pyysimme muutamia kertoja merkkejä ja saimme merkeiksi: kaverini paitaa nostettiin, toisen jalkaan koskettiin, ulkopuolisen mukana ollen selkää koskettiin ja saunan lauteet narahti. Peli loppui hyvin ja tuhosimme peli välineet.
  Pelasin sitä toisen kerran kahden siskoni kanssa. Kyseessä oli hyvä henki ja hän sanoin että suojelee meitä. Siskoni oli nähnyt muutamia vuosia sitten peilissä naishahmon ja kysyimme hengeltä oliko tämä kyseinen henki hyvä vai paha. Vastaus oli Paha ! Kysyimme hengeltä onko meidän talossamme pahoja henkiä ja henki vastasi: kyllä. Kysyimme hengeltä että pitääkö meidän karkottaa pahat henget jotenkin, ja pystyykö joku meistä kommunikoimaan henkien kanssa. Lasi liikkui sikoni eteen ja saimme neuvoja miten karkottaa henget. Lopuksi kysyimme että jäävätkö henget piinaamaan meitä ja vastaus oli kyllä! No sitten saimme hengeltä luvan lopettaa pelin. Huomasin pelin jälkeen siskoni huoneessa rikkoutuneen peilin ja sanoin siskolle leikillä että se tuo huonoa onnea. Menin alakertaan omaan huoneeseeni ja hetken päästä siskoni tuli huoneeseen uusi rikkoutunut peili kädessään ja hän sanoi että äiti oli löytänyt peilin vessasta. Päättelimme että henki oli kuullut keskustelumme ja rikkonut toisen peilin, koska kukaan meistä ei ollut käynyt tai edes koskenut peiliin peliä ennen tai jälkeen :) näin minulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellisuudessa kaikki henget jotka saa kiinni tätä kautta, on PAHOJA. Spiritismissä avataan suora portti saatanaan JOKA KERTA. Nämä Henget valehtelevat ovelasti ja koittavat saada ihmiset uskomaan että spiritismissä on hyviä sekä pahoja henkiä. Peli on vaarallinen eikä ikinä tule toistaa jos kerran on saanut henkiin yhteyden. Ei kannata edes yrittää.

   Poista
  2. Ei ole olemassa pahaa tai hyvää eettiset kysymykset siitä mikä on pahaa ja hyvää jos toinen tekee jonku toisen hyväksi hyvää siitä voi koitua jollekkin pahaa elkää pelätkö henkiä vaikka he olisivat "pahoja" heillä on oma tarina kerrottavana eikä satan ole paha hänen työnsä on vain rangaista syntisiä helvetissä jumala antoi hänelle sen tehtävän.

   Poista
 4. selvä, oli varmasti jännä kokemus!

  VastaaPoista
 5. "Peli" ei toimi, ellei itse usko sen toimivan.

  Olen kutsunut useaan otteeseen henkiä, ilman mitään ylimääräisiä härppäkkeitä ja lautana on toiminut leivinpaperi johon on kirjattu aakkoset ja muut.

  Viimeisin kokemus oli erillainen kuin yleensä. Kihlattuni sai järkyttävän kipukohtauksen jonka henki kertoi aiheuttaneen.

  Sillä kerralla henki myös pilaili kustannuksellamme muutenkin aiheuttaen kaikenlaista hämminkiä ja sekoillen tiettyjen kirjainten välillä kiivasta kyytiä. Harmi, etten muista enään mitkä kirjaimet olivat kyseessä, olisiko niillä voinut olla sitten jokin tarkoitus.

  Tämän kerran jälkeen asunnostamme on poistunut häiriötekijät. Tiedän, ettemme olleet tässä asunnossa ennen yksin. Aistin täällä ainakin yhden hengen joka ilmoitti läsnäolostaan selkeästi myös kihlatulleni joka ei ole herkkä yliluonnollisille asioille. Viimeisimmän spiritismi tuokion myötä tämä häiriöntekijä poistui enkä ole aistinut täällä enään mitään.

  Olen kohdannut koko elämäni kaikkea selittämätöntä kuten myös sukulaiseni. En pelkää, mutta tunnen oloni kuitenkin epämukavaksi mikäli henkiä esintyy lähettyvillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se oli vaa päissään :'D

   Poista
  2. Haluaisimme pelata spititispiä ystäväni kanssa mutta mitä käy jos toisella on ristikoru ja miksi kynttilät ja miksi ei autingon valoa ja miksi ei telkkareita tai siis ne pitää peittää ja hyvät henget tappaa tai pahat henget tapaa

   Poista
  3. Ehkä sä oot meedio meedio tuntee kun joku on paikalla ja epämukava tunne saattaa ilmoittaa hänen kuolin tavab

   Poista
 6. Pelasin sitä kavereide kaa ja yks delas seuraavana päivänä ! Älkää vittu kokeilko ikinä spiritismii !!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onks toi totta ?!!

   Poista
  2. ok melkee uskoinki. vittu mikä huijari.

   Poista
  3. Nyt kyllä haisee yllättävän paljon p*ska tässä kommentinna...

   Poista
  4. Tollasia tarinoita on monia,ja osa totta. Ei kannata kysyä kuolin päivää,silloin voi kuolla. Mun serkun kaveri oli kuollut kun oli kysynyt kuolin päiväänsä.

   Poista
  5. Kuolemasta ei saa kysyä mitään pelissä ei omasta eikä hengen tai kaverin kuolemasta se on tiukasti kielletty säännöissä!!

   Poista
 7. Pelattiin kavereiden kanssa tätä juuri tänä viikonloppuna, ensimmäistä kertaa elämässäni se toimi! Meillä oli kaikki mitä tarvitsimme, suolarinkikin, jostain kumman syystä paha henki pääsi silti sen sisälle, pyysimme monia merkkejä ja saimme: yksi ovi aukesi, kaverini kättä kosketettiin ja kynttilät lepattivat hullun lailla. Lisäksi minä, omin silmin näin, kun kaverini hihasta tuli varjo, varjo oli aivan pirun kasvojen näköinen. Pelasimme kuitenkin suurin riskein peliä, pahan hengen kanssa.
  Hengen nimi oli UTRZ, kirjoitimme nimen myöhemmin leivin paperille, pelin loputtua ja katsoin sitä paperin toiselta puolelta, nimi olikin Satu, kun olimme kirjoittaneet sen huonolla käsiallalla, tämä hämmensi joukkoamme paljon, joko tämä oli täyttä sattumaa, tai henki oikeasti oli hyvin viisas.
  Vähän ennen pelin loppua, kysyimme lupaa lopettaa,
  (emme saaneet.)
  jatkoimme kyselyä ja vähän ajan päästä kysyimme uudelleen, (emme saaneet vieläkään myöntävää vastausta.)
  Jouduimme käyttämään ainutta oljen kortta. lausuimme
  '' Jeesuksen Kristuksen nimeen lopeta '' 3x.
  Tämän jälkeen lasi lipui osioon ''näkemiin''.
  tuhosimme lasin ja peli laudan. Kaikille jäi jännittynyt olo ''pelin jälkeen'' :D huiihh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! =D

   Onneks ei käyny kuinkaan.
   Minun mielestä koko juttua ei kannata edes kokeilla mutta
   ihmisen uteliaisuus on niin voimakasta että joskus joku koettaa
   vaikka kuinka joku sen tuttu kieltää =(

   Poista
 8. mä yritin kerran mun serkun kanssa, oltiin jo aika kauan ootettu mutta ei mitään tapahtunut.. sitten äkkäsin serkun kaulalla olevan rippilahjaksi saadun hopeisen ristiä esittävän korun,
  käskin sen viedä korun huoneen oven taakse kun pelissä ei saanut olla ristejä.
  kun serkkuni otti korun pois, huomasin että hänen kaulallaan oli himmeä ristin jälki.
  ennen kuin ehdin sanoa mitään, serkku kosketti kädellä kaulaansa ja sano sen tuntuvan aivan auringossa palaneelta. kerroin että siinä kohdassa jossa koru oli ollut oli punainen ristin jälki, mutta ei serkku tietenkään uskonut, silti lopetettiin peli kun ei mitään tapahtunut ja oli aika hyytävä olo. ei meillä tietenkään ollut näin tarkkoja ohjeita, mummo ja pikku siskot nukkuivat alakerrassa eikä ollut mitään suola rinkuloita yms. serkullani on muuten vieläkin haalea ristin jälki kaulassa , eikä ole muuten sen jälkeen halunnut koittaa spiritismiä kun huomasi itsekkin ristin . se saattoi tosin johtua myös siitä että olimme käyneet aijemmin saunassa ja hänellä oli tuo koru päällään, mutta serkku ei ollut mitenkään ilmaissut kaulansa olevan kipeä, ennen peliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus se "yliluonnollisuus" on kuitenki totuutta mielenkiintoisempi!

   Poista
  2. Hopea ei helposti kuumene saunassa... Kyseessä siis voi olla
   todella jokin yliluonnollinen juttu o.O

   Poista
 9. pelattiin kaverin kanssa ja saatiin muutamia merkkejä,kyseltiin kuolemasta ja sain ite kirjaimet yk,ei oikein keksitty vastausta kirjaimille..voisko joku selventää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuolet yk:n lähettiläänä syyriassa

   Poista
  2. :D Lol. Toi oli tosi hyvä! :D

   Poista
  3. ÄLÄ IKINÄ KYSY KUOLEMASTA !!

   Poista
  4. Miksi kuolemasta ei saa kysyä?

   Poista
  5. Koska se henki voi vaan sanoa, jonkun random päivän ite, ja vaikuttaa siihen, millon sä kuolet, jolloin sä voit oikeesti kuolla. Huom: VAIN! Jos sä uskoudut siihen et sä kuolet sillon.

   Poista
 10. Ensimmäisen kommentin kysymykseen, miksi Raamattua yms. uskoon liittyviä asioita ei saa olla huoneessa, sanoisin oman ajatukseni. Jos järjellä ajattelee, ketkä pelkäävät/eivät tykkää Jeesuksesta eikä Jumalasta, niin demonit (pahat henget) ja itse Saatana. Eli ketkä spiritismissä ovat mukana: pahat henget. Onhan ne taitavia huijaamaan ihmisiä ja uskomaan tuohon "peliin". Hyvä houkutuskeino osallistua saatanan palvontaan ja uskoa vääriin henkiin. Spiritismi on väärin rakastavaa Jumalaamme kohtaan, ja silloin demonien on helppo alistaa pelaajat valtapiiriinsä. Demonit tietävät kaiken pelastumattomina kuolleista ihmisistä: nimen, ammatin, elämäntarinan, joita demonit ovat seuranneet. Mutta demonien tiedot eivät uletu Jumalalle asti.

  Saatana on valheen isä, joten siksi myös spiritismi on valheelle perustuva saatanan ansa. Demonihenget valehtelevat mielensä mukaan spiritismiä pelaaville ihmisille.

  Huomattava on myös se, että lähes säännöllisesti kaikki kuolleiden henget vakuuttaa olevansa levossa ja rauhassa. Tällä tavalla Saatana ottaa spiritismiä harrastavalta ihmiseltä pois Herran pelon ja synnintunnon ehdottomuuden. Ihmiset saadaan helposti pelissä uskomaan, että kuoleman jälkeen heillä on aina lepo ja rauha. Tällöin ihminen myös helposti nukutetaan "kuoleman mereen".

  Jos spiritismiä haluaa kokeilla sen takia, että tietäisi, onko henkimaailmaa olemassa. Mutta on toinenkin keino selvittää henkimaailman todellisuus: Raamatun toiminta, Pyhä Henki, ja vaikka muiden kristityiden kokemukset! Ja ennen kaikkea hyvä olisi oma usko Jumalaan. Tai paremmin sanottuna, yhteys Jumalaan, niin kuin itsellä. Sen takia en halua tätä "peliä" kokeillakaan, en lähde pelleilemään demonien kanssa. Ja en tarkota tätä todellakaan millään pahalla, haluan vaan varoittaa ja kertoa, että Saatana ei oo kiva heppu, mut Jumala rakastaa meitä! Siunausta jokaiselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vastauksesta(:

   Poista
  2. Pidin kommentistasi. Se rauhoitti kummallisesti mieltäni vaik en oo "jumala" tyyppii. Ja se oli kyl totta kaikki mitä sanoit. Itse en aio koskaa kokeilla Spiritismiä!

   T. tyttö joka pitää kauhusta

   Poista
  3. itse oon uskovainen ja tykkään jännityksestä mutta koska tiedän spiritismin olevan saatanan ansa en halua pelata

   Poista
  4. Miksi spiritismissä ei saa istua selkä oveen tai ikkunaan päin? Olisi kiva saada tietää.

   Poista
  5. Totisesti! Kiitos totuuden jakamisesta :) ps. Ei kannata ees koittaa mitää spiritismii, ne henget on nii heikkoi ettei kestä ees hengellisen materian läsnäoloa (raamattu, risti) xd

   Poista
  6. Oot oikeassa mä pelkään sitä peliä ja mun sukulainen kokeili sen parhaan kamun kanssa pelata sitä ja se paras kamu kuoli miten se sillä oli paljon verisiä haavoja japurem jälkiä ja mä epäilen että sen
   tappo demoni

   Poista
 11. oon miettiny et pelaan mut kanttiiko yksin? ja pystyyks ne antaan mitään tämmösii juttui esim jtn lahjoi tai mitää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelisin pelaamaan jonkun kanssa, vaikka en ole spiritismiä kokeillutkaan. En tiedä pystyykö, en ole ainakaan kuullut että pystyisivät.

   Poista
 12. Hirveän kamalan kauhistuttavan hyvä blogi! En aio itse koklata koskaan spiritismiä O.O. Pidin eniten Teresasta XD. Teresan kautta löysin tän
  .
  T. tyttö joka pitää kauhusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukemaan(:

   Poista
  2. Mielelläni! (:

   Tai no aloitin jo lukemisen silloin 14. lokakuuta (:

   Poista
 13. Miks pitää laittaa kynttilöitä parillinen määrä jos ihmisiä on pariton & päinvastoin? ihanaa että joku laittaa tällästä faktatietoo!:) kyllä, tästä tuli mun koulu-esitelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tästä oli apua! Ilmeisesti kynttilöiden määrällä ei ole paljoa väliä vaikka niin "ohjeissa" sanotaankin. (:

   Poista
  2. Koska jokaiselle peliin osallistujalle laitetaan kynttilä ja hengille 1 kynttilä. Eli aina pelaajien määrä + 1 kynttilä. :)

   Poista
 14. Pelattiin joskus kavereiden kans luokassa. Ei toiminu. Enkä kyl ihmettele ku luokassa oli raamattu ja risti :D Eikä kaikki pelaajat edes uskonu siihen. Mut toivon et enskerralla toimii :)
  -Kiratin

  VastaaPoista
 15. mistä noit spiritismi lautoja saa ja miten se suolarinki tehää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spiritismilautoja saa tilattua netistä ja niitä luultavasti myydään myös joissakin pienissä putiikeissa jotka ovat omistautuneita yliluonnollisuuteen liittyviin asioihin. Sinun täytyy ripotella pelialueen ulkopuolelle suolaa esimerkiksi ympyrän muotoon niin, että pelaajat jäävät ringin sisälle.

   Poista
  2. Niitä lautoja voi tehä myös ite

   Poista
 16. Pitäisikö talossa ollu kuollut joku ihminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, tosin "hengen" löytäminen on luultavasti helpompaa jos talossa on kuollut joku.

   Poista
  2. Onko hyvä jos menee hautausmaale

   Poista
  3. Mitä jos lopetta pelin ilman lupaa meinaan sitä että ei sano mitään vaan lopettaa kuoleeko sillon

   Poista
 17. Kuinka monta suola rinkiä pitää tehdä? Olen viime vuodesta asti halunnu kokeilla, mutta en usko että kukaan kaverini haluaa edes kokeilla. En kuitenkaan itse uskalla kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yksi pelaajien ympärille, myös laudalle voi ripotella suolaa koska se on ns. portti henkien maailmaan ja se auttaa sen sulkemisessa.

   Poista
 18. Jos ei halua että henget tulevat eivätkö ne tule niin helposti tai ollenkaan ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluat pelata spiritismiä niin tarkoituksenahan on juuri saada yhteys henkiin, ei karkottaa niitä. Voimakkaammat henget on vaikeampi kutsua ja häätää kuin heikoimmat henget.

   Poista
 19. Saako hengiltä kysyä miten ja minkä ikäsinä ne on kuollu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo asiasta samaa mieltä...

   Poista
  2. Olet oikeassa. Eli kuolemasta ei saa kysyä, en tiedä mitä olen ajatellut tuota kommenttia kirjoittaessa!

   Poista
 20. Pelasin kavereiden kanssa kyseistä peliä vessassa - peitettiin kaikki heijastavat yms pyyhkeillä. Piirsimme paperille numerot 1-9, aakkoset ja toiseen nurkkaan kyllä ja toiseen ei. Laitoimme kotitekoisen laudan päälle leivinpaperia tai sitä. Sytytimme kaksi kynttilää, ensikerralla enemmän. Sitten laitoimme keskelle lasin ja sen päälle yhden sormen. Lasi liikkui, harmiksemme ehdimme kysyä vain muutaman kysymyksen. Tuossa on ns. kotitekoiset ohjeet spiritismiin :-)

  VastaaPoista
 21. Huhuh... Aika karmiva "peli". En ole ite kokeillu eikä usko että tulen ikinä kokeilekaan. Mut yks kavereistani on ja kerto et oli joutunut pelaamaan tunnin ennen kuin henki anto lopettaa... Oli kuulemma myös yks peili menny rikki, ikkunaan tullu kädenjälki, takan viereen oli ilmestynyt lihanpaloja ja seinistä ja ulkoa kuulunnu rapinaa. En tiiä onko totta mutta karmivaa silti... Mut hei pitääks toi lauta ja lasi tuhota talon ulkopuolella sen takii et henki ei jäis sisäpuolelle vai olenko ihan väärässä?

  VastaaPoista
 22. kolme kertaa olen kokeillut ja ei ole toiminut mutta veikkaan että johtuu siitä että kaverit eivät uskoneet. itse uskon täysin koska olen kuullut paljon tarinoita jopa omilta vanhemmistani! ja jos joku voisi linkata tähän sivuston jossa oisi halvempia lautoja... tuppaavat olemaan hyvin kalliita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainaki amazonista saa n. 17€ maksavia :D

   Poista
 23. Pelasin kerran kahden kaverin kanssa kerrostalon kellarissa. Meillä oli muutama kynttilä ja leivinpaperista tehty yksinkertainen lauta. Hyvin toimi, henkiä oli muistaakseni noin. 3 kyseltiin niitä näitä.. Kunnes haluttiin hengen antavan jonkun merkin.. Kellarissa olleet kanahäkkivarastojen munalukot aukesivat (KAIKKI). Säikähdimme ja kysyimme lupaa lopettaa pelin. Saimme luvan.
  Pitkään (muutama viikko) oli outo ahdistunut olotila. Esim. kun meni nukkumaan niin tuntui kun joku olisi katsellut/tavoitellut. Yhden kerran kun nukuin, käteni oli sängyn reunan yli maassa ja heräsin siihen kun joku/jokin tarrasi kiinni ranteestani ja puristi aika helvetin lujaa. Eikä se kaikki jäänyt vai olotiloihin ja kosketuksiin. Välillä näin tai ehkä vain luulin näkeväni varjoja tms. esim. Pariviikkoa pelaamisen jälkeen kun olin kävelemässä kotiin, näin kaverini kuolleen äidin kävelevän takanani. Kun katsoin toisen kerran, häntä ei näkynyt enää missään. Jos haluaa sydämmen pomppaavan irti rinnasta niin kokeilkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut pelanut tota kertaakaan kun yöllä heräsin siihen kun jokin ottaa kädestäni kiinni ja olin silloin yksin huoneessa (👻💀vai olinko💀👻) tuolla meinasin sitä että jos siellä oli jokin demoni tai jokin muu mut siitäkähtien en oo pystyny pitäämään käsiäni sängyn ulkopuolella

   Poista
 24. Onko tää siis oikeesti totta? Kiitos,jos joku vastais. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut sanovat että heidän kokemuksensa spiritismissä ovat aitoja ja yliluonnollisia, toiset taas eivät koe mitään tavallisuudesta poikkeavaa.

   Poista
  2. On totta satun olemaan tuon pitkän tekstin (26.2.2014) kirjoittajan kaveri ja voin olla todistamassa kyseisiä tapahtumia jos on tarvis.

   Poista
 25. toisaalta uskon mutta toisaalta en. en aio ikkää kokeilla.

  VastaaPoista
 26. Miksi pitää peittää kaikke heijastavat pinnat? Entä mitä pitää tehdä, jos henki ei tahdokkaan antaa lupaa vaikka kysyisi monta kertaa? Kuinka monta kertaa voi kysyä; Saanko/sammeko lopettaa? Olis kiva jos vastaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollinen henki näkyy heijastavista pinnoista kuten televisiosta tai peilistä. Sinun täytyy vain kärsivällisesti odottaa, sillä mitä nyt netistä olen lukenut, henki ei jatka "ikuisuuksiin" peliä. Mielestäni ei ole mitään tiettyä määrää.

   Poista
  2. Mitä haittaa jos se näkyy peilistä

   Poista
  3. Niimpä olis kiva jos joku vastais

   Poista
  4. No vois näyttää aika karseelta

   Poista
  5. Kaksi kertaa saa pyytää "hyvä henki, saisimmeko lopettaa?" tms. Kolmannella kerralla, jos henki ei anna vieläkään lopettaa pitää huutaa "Jeesuksen Kristuksen nimessä lopeta!"

   Poista
  6. Henget eivät saa näyttäytyä eläville

   Poista
 27. pelattiin kerran parin kaverin kanssa, ei tosin toiminu, mut se saatto kyl johtuu siitä et ei sillon oikeen uskottu näihin juttuihin ja vaa naurettiin. Aijon kyl kokeilla uudelleen jos vaikka toimis seuraavaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tekee spiritismiä, niin siinä kuulemma pitää uskoo, ja eikä sais nauraa tai jotain.

   Poista
 28. pelattiin kerran parin kaverin kanssa, ei tosin toiminu, mut se saatto kyl johtuu siitä et ei sillon oikeen uskottu näihin juttuihin ja vaa naurettiin. Aijon kyl kokeilla uudelleen jos vaikka toimis seuraavaks :)

  VastaaPoista
 29. Mä kyl uskon tähän peliin, mut miten se lasi siis liikkuu? Mä oon luullu et se liikkuu itsestään ilman et pitää sormia siinä, mut se on varmaa väärin :) Ois kiva pelata mutta en uskalla :D

  VastaaPoista
 30. pelataan huomenna kavereitten kanssa. Meitä on 9, eli siis 8 kynttilää? Voiko ottaa esim. puisen ristin suolaringin ulkopuolelle? Jos ei toimi, koitamme pelata sitä viikonloppuna autiossa talossa. Siellä yhden huoneen lattialla on pentagrammi. Uskaltaako siellä pelata?

  VastaaPoista
 31. Miks pitää peittää heijastavat esineet

  VastaaPoista
 32. Miten ne pelivälineet täytyy tuhota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite miettiny ihan samaa mut kukaan ei ole vastannut. Mun mielestä kaapinovia ei lasketa.

   Poista
  2. Lasi pitää hajottaa ja samoin lauta... Ite kyllä jos peliä tulen kokeilemaan nii jos lauta on paperia/puuta/jne sion kyllä polttaakin sen

   Poista
  3. Kun mun sisko oli pieni,se pelas spiritismiä ja pitp niitä laseja ja lautoja kaapissa,mun huoneen seinän toisella puolella. Mun huonetta riivas niihin aikoihin joku outo juttu,luultavasti laudoista ja laseista johtuen. Siis siellä oli koko ajan sellainen painostava tunne. Sitten sisko rikko lasit ja poltti laudat ja huone oli normaali. Ja lisäksi molempien huoneissa näkyi ja kuului outoja asioita,mutta ei onnekseni enää.

   Poista
 33. en löytäny mistään lasia, kokeilin silti... en ois uskonu! tuntu niinku joku kylmä tuuli ois pyyhkässy mun vierestä >.• jännää!!

  VastaaPoista
 34. Pystyisiksä ehk ettii tietoo Ouija laudan historiasta ja suomentaa sen tänne blogii, ku rupesin miettii et miten se on syntyny ja miks se on ns. kirottu?

  VastaaPoista
 35. Pelasin eilen toista kertaa kahden kaverini kanssa kerrostalon kuivaushuoneessa. Teimme leivinpaperista oikeanmukaisen laudan ja suolarongin, mutta vain laudan ympärille. Lausuimme alku runon ja kysyimme onko täällä henkiä. Lasi liikkui ja se se oli ensimmäinen kerta kun näin sen likkuvan( ekalla kerralla ei toiminut). Kysyimme asiallisia kysymyksiä kun toinen kaverista vahingosta kirosi.. Kysyimme onko henki vihainen ja sanoi ettei ole. Henki oli siis hyvä. Pyysimme merkkiä ja merkki tulikin kynttilään. Kyselimme vielä hetken kun pyydimme lupaa lopettaa. Saimme luvan. Rikoimme lain ja poltimme laudan.


  Pelasimme vielä illemmalla samassa paikassa mutta nytten mukana oli vielä kolme muuta eli meitä oli kuusi. Emme tehneet suolarinkiä emmekä lausuneet lorua. Peli toimi silti. Saimme taas hyvän hengen pyysimme taas merkkiä kynttilään mutta mitään suurta ei tapahtunut . Yksi kaveristani epäili että joku liikuttaa lasia(ei uskonut peliin niin paljon) ja kysyi kysymyksen. Minkä vain hän tiesi. No henki vastasi oikein. Yhtäkkiä kynttilä sammui. Kokeilimme laittaa sitä uudestaan päälle mutta se ei heti syttynyt. Lopulta saimme sen syttymään. Outoa oli että olimme kysyneet voiko hän sammuttaa kynttilän ja h sanoi ei.

  VastaaPoista
 36. Voiko joku kertoo mistä tommosen laudan saa?

  VastaaPoista
 37. Enpä ole ikinä kokeillut pelata. Ja vakaasti olen sinnitellyt, että en lankeaisi pelaamaan. Nyt kuitenkin taas eksyin etsimään aiheesta tietoa, kun elämä horjuu ja kokee vain niin paljon vääryyttä, että usko hyvyyteen ja oikeudenmukaisuuteen alkaa olla todella vaikeaa. Kiitän kuitenkin hyviä kommentteja ja kertomuksia ja näitä lukemalla pystyn taas kiittämään, että en ole kokeillut. Se ei kuitenkaan ole auttanut että en pelleile maailmojen kanssa. Vaan jostain kumman syystä olen hyvin houkutteleva ja suosittu demonien kohde vai onko henkiä.. mitä lie. Apuja olen joutunut pyytämään sitten valosta kun en tunne ketään joka olisi osannut oikeasti auttaa. Jouduin siis pelleilemään henkiä vastaan kun he aloittivat hyökkäämällä kimppuuni. Nyt olen vahva, sillä apuja sain rajan toiselta puolelta. Ja uskon nyt vahvemmin, että toisia maailmoja on sillä mikä selittää sen, että näkee olioita joista ei ole ikinä ennemmin tiennyt?

  VastaaPoista
 38. miten peli itsessään toimii jos sitä pelaa esimerkiksi ulkona vaikka syysyönä/ iltana metsässä?

  VastaaPoista
 39. Pelattiin pienessä kaveriporukassa spiritismiä. Peitettiin ikkunat patjoilla ja peilit yms lakanoilla. Aloitettiin peli, ja kun ei mitään tapahtunut ajateltiin lopettaa lupaa kysymättä. Heti kun nostettiin sormet lasilta ja yksi kavereista meni avaamaan valot, lakanat putosivat ja patjat kaatuivat kaikki samaan aikaan. Kynttilä kaatui ja kylmä viima kävi huoneen läpi. Se oli ihan helvetin pelottavaa. Kun käytiin rikkomassa lasi, särkyessään siitä iski tavallaan kipinöitä. Sen jälkeen sain pelkotiloja ja näin omiani.

  VastaaPoista
 40. Haluisiko joku kertoo kaikki spiritismin ohjeet ku ollaan pelattu kavereitten kaa mut ei oo toiminu joten ollaan varmaan pelattu väärin :D

  VastaaPoista
 41. mie uskon et spiritsmi on totta mut en usko et siihen voi kuolla eikä semmosta oo kyllä todistettukan et joku ois siihen kuollu muuten ku tekemällä itsemurhan ku sai jonku psykoosin jos ei tuommoset leikit sopineet mielenterveydelle enkä usko aaveisiin vaa et saatana näyttäytyy kuolleitte ihmisten kautta enkä ymmärrä ketä pelottaa spiritsmi mie ainaki voisin vaikka kilpaa pelata sitä jonkun kaa ja sit seki on naurettavaa et jotkut ihmiset rupee hulluna vänkyttääet tää mun tarina on totta eikä kukaan voi sitä todista et onko vai ei nii turhaan sitä todistelee jos se on totta ni jokainen tietää sen omassa päässään et onko oma tarina totta ja nuo mitä sanoin on vaa mun mielipide kaikkilla on oma mut seki on jännää et jotkut väittää et jotkut kuole miks sit kaikki ei kuole vaik koko pelin aikana sanois ns kaikkee kiellettyy ja kukahan sen määrittää mikä on kiellettyy :D

  VastaaPoista
 42. Voiko spiritismillä ottaa yhteyttä omaan läheiseen joka on kuolut

  VastaaPoista
 43. Voiko spiritismillä ottaa yhteyttä omaan kuoleeseen läheiseen

  VastaaPoista
 44. Miks ei saa olla muita ihmisiä talossa?
  Voiko tässä säännössä vähän joustaa?

  VastaaPoista
 45. Pelatiin kamun kaa sprittiimii niiten varastossa joss se mun kamu sano et siel on kuollu joku nainen. No siel pelailtiin oma tekosel laudal. (Molemmat siis usko). Kysytiin et rakastaaks joku mun kamuu. Se liikku kohtaan kyllä. Kysytiin et ketä se liiku ....m....a...s..i... olin purskatamas nauruun. Sit mä kysyin et millii mulle sattuu onnetomuus. Läpäl. Ei vastannu. Mun kamu kysy samaa ei vastannu. Kysytiin saadaanko lopettaa se sano ...h..u..o..m...e..n...n..a.. oltiin et mitä. Sit vaa lopetettiin rikotiin lasi.


  pelotaa vieki toi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä kysy Ikinä! onnettomuuksista tai muusta!

   Poista
 46. Minulle tuli eilen illalla semmonen pelkotila ku olin lukenu spiritismin säännöt. Mulle tuli tosi kuuma koko ajan tuntui ku joku olis yrittäny "tunkeutuu" mun mieleen en saanu unta näin koko ajan mielessäni aaveita ja henkiä ja se muuttu pahemmaks ku sanoin mielessäni 3x "jeesuksen krisuksen nimessä lopeta!" Sillo loppu äiti ja isäpuole huoneesta kuorsaus ja ne mielessä näkyvät jutut muuttu semmosiks missä mun perhe tapetaan. Voitko kiitos kertoa mikä ihme oli se t: ihminen joka kaipaa vastausta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite uskon niin, et jos sä annat sille pelolle/ajatukselle vallan, niin se saa sut pelkäämään, ja houkuttelemaan saatanan väkee, sun luokse ja taloon, jolloin on mahdollista, et kun niitä on paljon, niin ne pystyy tunkeutumaan sun, ja sun perheen mieleen. Tietenkään en voi sanoo mun sanomaa todeksi.

   Poista
 47. Kuinka tehä se lauta ??

  VastaaPoista
 48. Voiko "henki" riivata jos ei oo suolarinkiä?

  VastaaPoista
 49. Suunnittelin kaverini kanssa kokeilevamme Spiritismiä,mutta pelkäämme mahdollisia traumoja.Miten voimme pelata peliä niin,että tavoittaisimme hyvän hengen?

  VastaaPoista
 50. Hei liian arka kokeillakseni kiinnostais kumminkin kokeilla mutta siis olen lukenut jostain ettei huoneessa saisi olla ikkunoita / ei saisi istua selkä ikkunaan tai oveen päin onko näin? ja lasketaanko kaapinki ovi tälläiseksi? ^^ kiitos jos vastaatte :'D

  VastaaPoista
 51. Pelasin kerran yksin spiritismiä omassa huoneessani jossa oli verhot lattiaan asti. Kysyin ensin että onko täällä ketään, ja vastaus oli kyllä. Sitten kysyin että oletko valosta, vastaus oli kyllä. Sanoin että todista olevasi täällä, näin jalat verhoni takaa. Sanoin että voimmeko lopettaa pelin, vastaus oli ei. Kysyn muutaman kysymyksen ja sitten kysyin uudelleen voimmeko lopettaa pelin, vastaus oli yhä ei. Tuhahdin ja huusin, JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ LOPETA! JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ LOPETA! JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ LOPETA! Sitten tuijotin isoa peliä joka oli peitetty pyyhkeellä ja siitä putosi siru. Seuraavana aamuna katsoin peiliin ja se oli täysin ehjä. Muistin kuitenkin tuhota laudan ja lasin. Tämmöistä minulla.

  VastaaPoista
 52. Oon alakamassa pelaa spiritismii ens viikol kavereiden kaa ..ja mua pelottaa vähän enkä haluis alkaa näkee mitää näkyjä tai kuulee harhoja.mitä teen? Ku haluaisin siltiki kokeilla sitä pelii. Vastaako henki kysymyksiin ihan oikeasti miten asiat ovat ..onko se totta mitä se vastaa? Voiko siltä kysyä mitä tulevaisuudessa kannattaa tehdä .,? Esim että kannattaako muuttaa äidille takaisin tai jäädä nykyiseen paikkaan? Pyydän että saan näihin kaikkiin vastauksen:/

  VastaaPoista
 53. Pyydän että saisin vastauksen:/ olen ensimmäistä kertaa alkamassa pelaamaan spiritismii saako lasit olla päässä kun sitä pelaa ..eihän niiden pinnalle heijastu ?:) mitä kaikkea hengiltä voi kysyä? ja voinko kysyä tulevaisuudesta että mitä tulevaisuudessa kannattaa tehdä hengiltä? Esim että kumpaan kannattaa muuttaa biologisen äidin luokse takaisin vai jäädä nykyiseen asuinpaikkaan?:) ja voiko siltä kysyä kuinka kaunis olen asteikolta 1-10 :( olen aina halunnut tietää :"(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ainakaan koskaan kuullut ettei laseja saisi olla päässä. Ja hengiltä voi kysyä mitä tahansa positiivista. Kuolemasta tai Jumalasta kannata ilmeisesti kysyä.

   Poista
  2. Jumalasta kristuksesta tai kuolemasta ei saa kysyä missään nimessä

   Poista
 54. Hei

  Tuota mistä kaupasta saan spiritismi pelin koska haluan pelata sitä ja myös kun tykkään tuollasista ja tykkään kauhusta ja uskon tuonpuolleiseen jja kun olen nähnyt itse pirunkin vieressäni ehkä saisin näyn pois pelaamalla tätä peliä
  Thomska.boy@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Hyi ! :D Haluisin itse kokeilla mutta kukaan kaveri ei oikein ole innoissaan ajatuksesta, vaikka moni uskookin yliluonnolliseen ja näihin tälläisiin mut spiritismi on vaa ehkä liian pelottava :D
  Voisin kokeilla meidän pihapiirissä olevassa vanhassa talossa (muutettiin pois sieltä pari vuot sit ja jäi tyhjilleen tohon samaan pihapiiriin mis nyt asutaan) siel on kuollu mun pappa ja sen isä. molemmat sairaskohtaukseen, nii auttaiskohan toi juttu löytämään helpommin hengen ku samaan taloon on kuollut kaksi henkeä?

  VastaaPoista
 56. Jos spiritismi tuntuu liian pelottavalta/vaaralliselta nii voi kokeilla sellast pelii ku Kokkuri-san.

  VastaaPoista
 57. Hei! Spritismi kiinnostaa ja minulla olisi muutama kysymys siihen liittyen:

  Miksi pelaajat eivät saa olla selkä päin ikkunaan tai oveen?
  Miksi jos näkee jalat verhojen takana pitää lopettaa?

  Kiitos jo etukäteen vastauksista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jalat verhon takana on itse saatana!

   Tässä yhdessä tapauksessa ilmeisesti saatana valehteli olevansa hyvä...
   Olen varma asiasta , sillä tuskin jalat verhontakana hyvääkään tarkoittaa...

   Poista
 58. Mä kuolin ku "pelasin" tota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä kuolit nii miten sä korjotit ton

   Poista
  2. Se on Haamu. Böö! Ei se oo oikeesti kuollu. :/ Huono läppä sul... Mun läppä ainoostaan liitty sen läppää!

   Poista
 59. mitä jos sitä pelilautaa ei tuhoa tai sitä lasia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne henget voi riivata ne jotka koskee lasiin tai lautaan pelaamisen jälkeen

   Poista
 60. Mä en oo ite kokeillu mut mä kysyin yhelt aik vanhalt tyypilt et oks se kokeillu sitä. Se on joskus silleen vähä....outo kun se alkaa höpistä jodain....mut se oli vaan ihan hiljaa. Mä kysyin uuestaa ja se sano et on. Mä kysyin et toimiko ja se sano et joo. Myöhemmi se kerto et se oli 16 vuotias kun se kokeili sitä serkkunsa kaa ja seuraavana päivänä se sen serkku oli hukkunu....mä haluaisin pelata sitä koska mua on pienestä asti kiusannu yks henki jonka nimi on Roni.
  Jos viel joku vois kertoa mite tämmosen hengen saa lähtemään...

  VastaaPoista
 61. Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

  Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

  Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

  Tämmönen oli vasta Facessa D::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

   Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

   Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

   Poista
 62. älkää koskaan pelatko, peli todella toimii ja avaa portin helvettiin tai johonkin vastaavaan..

  VastaaPoista
 63. Ite uskon! oon pelannu spiritismii 2 kertaa ja molemmil kerroil onnistus..ensimmäisel kerral ku pelasin mun kaverin kans (ja se uskoo kans täysin henkimaailmaan) ni kyseltii just kaikkee et "onks tääl ketää meijän lisäks?" ja eka ei tapahtunu mitää..no sit kysyttii uudestaa ni saunast kuulus kova kolahdus (oltiin sillon sellases pihasaunas mis on sauna ja olotilat)...no sit pyydettii merkkiä, ni kynttilöiden lieket alko ns. "riehuu"...sit pyydettii lupaa lopettaa..saatiinki se sit heti ja lähettii viemää leivinpaperist tehty lauta ulos, poltettii se ja rikottii lasi. sit ku lähettii kävelee sisäl ni yhtäkkii heinikost kuulus tosi karmee ääni..ihan ku joku ois terottanu veitsii..ja mä ja mun kaveri kuultii sama..voitte vaa kuvitella kui helvetin kovin me juostii takas sisäl :D

  VastaaPoista
 64. Minun isä kertoi nuoruudestaan että heidän kylällä asuneet muutamat tytöt olivat kokeilleet ouija lautaa tallin vintillä. Yksi tytöistä oli kysynyt että koska kuolee ja vastaus oli tullut että nyt,tyttö oli säikähtänyt ja lähtenyt juoksemaan,kompastunut ja talikko oli lävistänyt tytön. Liekö jotakin isän nuoruudesta höpinöitä vai totta..

  VastaaPoista
 65. Toisaalta vois kokeilla... Mut oon uskonnollinen, ei oo pokkaa eikä oo ketää jonka kaa kokeilla *huokaisu*

  VastaaPoista
 66. En ymmärrä miks sp:s ei saa olla selkä oveen tai ikkunaan päin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sen takia että Saatana voi napata siut siitä ovesta ja viedä helvettiin.

   Poista
 67. Mun sisko on pelannut tätä montaki kertaa ja ekoilla kerroilla se oli unohtanu polttaa ne laudat ja rikkoa ne lasit niin mun huoneessa kummitteli. Ja sisko kerto näist kokemuksista et ne oli pelannu ja sen poikaystävän äiti oli soittanu siinä pelin aikana ja sisko oli kysynyt siltä laudalta et saako vastata. Se sano et ei,mut se poikaystävä oli vastannu ja se puhelin oli sammunu. Sitte se äiti soiti toisenki kerran ja sisko kysy taas,mutta se sano taas et ei saa ja ku se poikkis vastas niin se puhelin sammu taas. Ja sitte serkku tai en muista kuka,mutta kuitenkin niin kertoi että jotkut kaverit oli pelanneet ja ne oli tehneet pahimman virheen,eli joku niist oli kysyny et milloin kuolee. Ja sitte niiden takana ollut painava kirjahylly oli kaatunut niiden päälle. Ja yks niistä oli kuollu.

  VastaaPoista
 68. Mulla on jo vuosien ajan tehnyt mieli kokeilla spiritismiä, mutta en ole kokeillut koska olen erittäin herkkä ihminen ja pelkkä ajatus siitä, että talossani alkaisi tapahtua kaikkea selittämätöntä saa minut hulluksi. Joten luultavasti en tule koskaan kokeilemaan.

  VastaaPoista
 69. Itse olen kokeillut spiritismiä kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla oltiin yhden kaverini kanssa pyöräkellarissa. Meillä ei ollut kynttilöitä, mutta poltettiin tulitikkuja. Kysyttiin, että onko täällä ketään, mutta ei tullut vastausta. Tulitikku paloi loppuun ja laitettiin nopeasti valot päälle kun alkoi pelottamaa :D Poltettii se lauta ja laitettiin kaverin vessanpönttöön (se vessa oli sen jälkeen siitä palaneesta paperista ihan musta :DD).

  Toisen kerran kokeiltiin kolmestaan sitä. Ei tapahtunut mitään ja lopuksi vain grillattiin vaahtokarkkeja niillä kynttilöillä :DD

  VastaaPoista
 70. Minun isäni pelasi nuoruudessaan sisarustensa kanssa spiritismiä heidän aitassa (aitta oli toiminut joskus kauan sitten ruumishuoneena). No ne kyseli sitte jotaki kysymyksiä ja sitten mun isän veljen varjoon oli tullut pirun sarvet. Olivat huudon kanssa juosseet sisälle taloon. Vieläkin pelkään tuota aittaa ihan helevetisti.

  VastaaPoista
 71. Voiko pelata jollain muulla kuin lasilla?

  VastaaPoista
 72. meillä liikkui lasi tosi hyvä peli suosittelen.

  VastaaPoista
 73. ÄLKÄÄ IKINÄ KOKEILKO KYSEISTÄ PELIÄ, SE ON PORTTI HELVETTIIN. RUKOILKAA JEESUSTA KRISTUSTA. JEESUS ON AINUT TIE JA PELASTUS

  VastaaPoista
 74. Kaikkien psyyke ei kestä, eikä ihan jokaiseen krematorioon ja paikkaan joissa useita on kuollut kannata pelata, itse isoisäni kuolinpaikalla pelannut, yhteys tuli mut en saanu varmaa tietoo oliko hän, lautaa tuhotessa ei meinannut palaa

  VastaaPoista
 75. Olen pelannut spiritismiä useaan kertaan. Olen ottanut hengistä paljon selvää sillä perheelläni on taito jutella kuolleiden kanssa ilman spiritismiä. Aina kun olen pelannut talossa on ollut myös muita, olemme vain ollut eri huoneissa. Huoneessa on kylläkin ollut raamattu ja risti mutta ne olivat jossain perä nurkassa vaatteiden alla :D Olen pelannut nyt 10 kertaa joista 9 on onnistunut.

  Sillä kerralla kun emme onnistuneet kavereiden kanssa, olimme pelaamassa vanhalla tulitikku tehtaalla. Olimme valmistelemassa peliä, kunnes 3 koiraa juoksee metsästä ja repii paperisen laudan. Käsken koiria menemään kotiin ja ne menevät mutta vain jos minä seurasin niitä. Joten vein koirat kotiin. Sillä välin ku olin poissa yksi kavereistani loukkasi nilkkansa kun käveli ympäriinsä sillä välin kun muut teki uutta lautaa. Nilkan meneminen sellasessa paikassa ei ole mitenkään epänormaalia että se saattoi olla ihan vain sattumaa :D Kun palasin laitoin huivistani kaverini nilkaan siteen että hän pystyi nilkuttamaan edes jotenkin. Pahintahan tässä oli että hän oli meidän kuski ja juuri kaasu jalka meni. Aloitimme pelin mutta kukaan ei vastannut. Henki ihmisenä tajusin että ilmeisesti henget eivät halunneet jutella meille ja yrittivät estää meitä kaikin keinoin.

  Sanotaan että ei koskaan kannata pelata yksin, ja suosittelen ettei pelaa yksin. Ei pelkästään sen takia että se olisi vaarallisempaa tai jotai sinne päin, vaan ihan oman järjen ylläpitämisen kannalta. Kuitenkin olen pelannut 2 kertaa yksin, ekalla kerralla kaikki meni hyvin minun kanssani oli juttelemassa 6 miestä :D He heittivät koko ajan kaikkia mahdollisia pervoja vitsejä yms. Sain pelin lopetettua hyvin ja henget sanoivat hyviä jatkoja minulle.

  Toisella kerralla asiat eivät menneet kovin hyvin. Kysyin hengen nimeä ja lasi alkoi lähentymään kirjantai Z. Olen sen verran paljon lukenut tarinoita Zozosta, josta on myös tälläkin blogilla tarina, niin kysyin heti että saanko vaihtaa kysymystä. Onnekseni sain. Heti sen jälkeen kun olin kysynyt toisen kysymyksen, kysyin lupaa lopettaa, hän sanoi ei. Jatkoin kyselyä ehkä maailman turhimmilla kysymyksillä mm. mikä on aakkosten eka kirjain jne. niin kauan kunnes sain lopettaa.

  Laudat olen aina repinyt ja polttanut sillei ettei kirjaimista saa enää selvää. Lasia en ole tuhonnut mutta olen antanut sen olla ylösalaisin n.viikon jokaisen pelin jälkeen, viikon jälkeen otan tyhjän paperin sen alle ja vien sen ulos missä laitan sen normaaliin asentoon. Sen jälkeen olen laittanut lasiin suolavettä muutamaksi päiväksi. Minkään sortin outoja tapahtumia ei ole tullut, joten ainakaan en ole tehnyt mitään kovin väärin :D Suolarinkejä ei ole ollut.

  Vaikka uteliaisuus välillä vie vallan ja haluaa kokeilla asioita niin ei kuitenkaan aina kannata. ''Itku pitkästä ilosta'' menee vanha sanonta. :)

  VastaaPoista
 76. moi aion tänään illalla kokeilla spiritismiä, mutta mietityttää yksi asia tai parikin. kun meitä on kaksi niin pitääkö olla kaksi kynttilää (jos meitä olisi neljä niin neljä kynttilää?) ja jos me pelataan spiritismiä autotallissa niin emmekö saisi kattoa peileihin tai telkkariin talon sisällä kun autotalli ei ole kinni talossa niin voimmeko katsoa illalla talossa televisiota

  VastaaPoista
 77. Tahtoisin koittaa tätä spiritismiä ja haluaisin tietää sen, että onko ympäristöllä suurta väliä ja onko asia ihan kusetusta?

  VastaaPoista
 78. Riittääkö leivinpaperista tehdyn laudan tuhoamiseen repiminen pieniksi paloiksi?

  VastaaPoista
 79. miksi kaikki heijastava pitää peittää tv, peilit, ikkuna...??

  VastaaPoista
 80. miksi kaikki heijastava pitää peittää tv, peilit, ikkunat...??

  VastaaPoista
 81. aikoinaan 90 luvulla pelasin kavereiden kans uteliaisuuttani koska mua kiehtoi kaikki yliluonnollinen olin silloin 15-16v kiusattu joka oli saanut jotenki voimaa viiltelemällä ittee..tiiän tyhmää..teimme itte laudan meitä oli 4 kenenkään kans ei toiminut vaikka yritimme monen eri kans erikseen..mut sit ku yritin yksin lasi liikkui heti ja tunsin jonkun huoneessani sain siitä jotenki voimaa ja kyselin kaikkea ja pyysin voimaa jaksaa yms vedin ranteesta verta laudalle ja lupasin uskollisuutta jos saisin voimaa hengiltä..olin tyhmä alussa tunsin olevani maailman herra kunnes muutaman peli kerran jälkeen henki,henget alkoivat talossa tehdä kaikkea pelottavaa koputuksia seiniin,hahmot pimeässä,tunne että sinua katsotaan joka paikassa ja silmät seinän ylänurkassa ellei se ollut unta mutta ne kävivät vihaisiksi koska tyhmänä en rikkonut lasia tai polttanut lautaa ne lupaa hyvää mut on pahoja lopuksi vaikka tein kaikkeni karkottaakseni henget jouduimme muuttaan talosta pois kun kävi liian vaaralliseksi asua,tosin talossa on kuulemmma tapettu joku kuulin jälkeenpäin se onneksi purettiin..tää on totta ja kumma näin 25v jälkeenpäin asia kiehtoo yhä mua ja kaikki muu kuten noituus,wicca varsinkin koska se on hyvää ja tunnen luonnossa kaiken hyvän energian ja yhteyden luontoon kumpa olisi ystävä oulun lähellä joka opastais ja auttais mua ymmärtämään asioista enemmän..kiitos jos luitte tarinan siitä olisi paljon lisääkin mut en halua kiinnostuneita pelotella enempää..

  VastaaPoista
 82. No itse en ole edes kokeillut spiritismiä eikä ole ainakaan lähiaikoina aikomustakaan. Jos ette uskalla/halua kokeilla heti ansimmäiseksi spiritismiä niin suosittelen haamukirjoitusta. Se on paljon turvallisempi. Tarvit kynttilän, paperin ja kynän. Etsi rauhallinen ja pimeä paikka. Sytytä ensimmäiseksi kynttilä. Jos liekki on pieni ja sinertävä niin on kyseessä paha henki. Silloin täytyy odottaa niin kauan että se lähtee pois, koska paha hengen kanssa kommunikointi ei ole turvallista. Jos liekki palaa isona ja on kirkas niin on kyseessä hyvä henki, jolloin voi aloittaa pelin. Mutta jos kynttilän liekki on normaalin kokoinen, niin paikalla ei ole henkiä. Sen jälkeen kun olet tavoittanut hyvän hengen, aseta paperi lattialle. Ota/ottakaa kynä etusormen ja keskisormen väliin ja pitäkää hennosti kiinni. Kynää ei saa missään nimessä liikuttaa itse. Sen jälkeen täytyy sulkea silmät ja kysyä kysymys. (Täytyy aloittaa kysymällä "oletko läsnä". Jos saatte vastauksen, olette valmiita aloittamaan.) On myös ehdottoman tärkeää uskoa siihen, koska muuten henki saattaa vaihtua kesken kaiken pahaksi. Kynä alkaa liikkumaan hitaasti. Täytyy olla tosi kärsivällinen, koska kirjoituksessa kestää. Käsiala on erittäin epäselvää ja sotkuista, mutta teksti täytyy päätellä. Sitten kun haluatte lopettaa, kysykää lupa. ("Saadanko me lopettaa?") Jos vastaus on myönteinen, niin saatte lopettaa. Mutta jos henki ei anna lupaa, niin kyselkää lisää. Mutta ei saa lopettaa jos henki ei ole valmis, koska se on merkki siitä että hänellä/sillä on vielä tärkeää kerrottavaa. Suosittelen!!:D Voit tavoittaa myös sukulaisia,jos käy tuuri.

  Itse olen kokeillut kolme kertaa ja kaikki on onnistunut. Eka kerta meni hyvin ja kyseessä oli henki jonka nimi oli Luukas ja oli 11 vuotias. Se eli vuonna 1018. Sitten pyydettiin lupaa lähteä. Kynä jälleen lähti liikkumaan hitaasti. Lappuun tuli "ette". Kyseltiin jonkun aikaa vielä,mutta sitten vanhemmat tuli niin piti lopettaa. Eli me lopetettiin kesken kaiken. No tänää koulussa kaikkialla luki numero 11. Toivotaan ettei tuu mitään kauheempaa karmaa :/

  VastaaPoista
 83. Miksi ketään pelaajista ei saa olla ikkunaa tai ovea vasten :)

  VastaaPoista
 84. Miksi ketään pelaajista ei saa olla ikkunaa tai ovea vasten :)

  VastaaPoista
 85. Mä joskus kysyin mm: miksi mä olen näin tyhmä hän vastasi emt

  VastaaPoista
 86. Pelasimme tyttöystäväni kanssa spiritismiä vähän aikaa sitten. Luoksemme tuli jonkun joko hyvän tai pahan ylijumalan vahvin lähettiläs. Puhuimme hänen kanssaan. Sitten kysyin onko tyttöystäväni kaunis, hän sanoi hei jolloin yritin saada häntä katoamaan. Olemme tyttöystäväni kanssa ihmisiä joilla on erittäin vahvoja ja vaarallisia psyykkisiä voimia kuten sähkön, tuulen ja veden kontrollointi. Siitäkös se viha syttyi, jolloin meidän molempien suojelusenkelit tulivat ja ''saattoivat'' tämän herran ulos. Vois pelaa uudestaan

  VastaaPoista
 87. Se on lasimuki : lasimukin! Ei lasimuin. Muin ei tarkoita mitään. Muki on vierasana, joten astevaihtelu ei koske sitä. Vähän kuten vierassana auto taipuu auton, ei audon.

  VastaaPoista
 88. Hei. Voin vähän omista kokemuksista kertoo et ÄLÄ IKINÄ pelaa peliä haitausmaalla tai yksin. Älä kysy kuolemaasi tai muitten kuoleman tapaa tai aikaa. Jos henki laskee numeroita taaksepäin lopeta peli välittömästi. Tämä voi aiheuttaa pahan hengen eli demonin vapautumisen. Ryhmällä pitää olla johtaja joka kysyy kysymykset. Älä ajattele tai puhu negatiivisesti sillä demonit nauttivat negaativisesta energiasta ja voivat vapautua sillä ulos laudasta. Ole hiljaa jos et ole session johtaja.

  VastaaPoista
 89. Itse olen aika kiinnostunut tästä koko hommasta jos joku voisi tulla selittämään vähän tarkemmin ja mitkä nimet ovat pahoja olisin erittäin kiitollinen

  VastaaPoista
 90. Olen sitä mieltä että ei kannata sekaantua aiheeseen.

  VastaaPoista
 91. Olen sitä mieltä että ei kannata sekaantua aiheeseen.

  VastaaPoista
 92. Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

  Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

  Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

  VastaaPoista
 93. Pelasin kavereisen kanssa vuosi sitten piritismiä ja oltiin yöllä puistossa istuttiin puiston pöydän ääreen asetettiin kultainen kolikko laudan päälle kysyttiin henkeä kysttiin onko paha vai hyvä vastasi hyvä parin minuutin jälkeen kysyimme saammeko lopettaa pelin vastaus ei kysyimme uudestaa kaverini otti sormen pois kolikon päältä kun pelästyi ja lauta ponnahti ilmaan ja pelästyin itsekkin ei tuulenut ei mitään ilma oli tyyni mutta pelästyttiin hirveästi kun lauta ponnahti ilmaan yhtäkkiä ja laitettiin sormet uudestaan laudan päälle henki käski katsomaan laudan alapuolelle ja ei uskallettu katsoa. lopuksi kuitenkin minä katsoin ja hämmennyttiin sen laudan alapuolella keski kohdassa oli punainen läikkä ja musteella kirjoiettu punaiseen läikkään "Z" kirjain ja sitten lopetettiin peli rikottiin lauta kolikko heitettiin pois ja sen pelaamisen jälkeen mun kaverin kotona ikkuna aina aukesi itsestään kun hän oli yksin kotona kykyään ei enään mutta pelottavaa oli!

  VastaaPoista