Pages

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Charlie Charlie-haaste ja muut rituaalit


Outo haaste-peli on levinnyt Twitterin kautta ympäri internettiä. Pelissä pelaajat yrittävät ottaa yhteyttä väitettyyn kuolleeseen meksikolaiseen henkeen, joka tunnetaan nimellä Charlie.

Pelissä kaksi kynää asetellaan ristiin paperin päälle ja paperille kirjoitetaan sanat "Yes" ja "No". Pelaajat toistavat lauseen "Charlie, Charlie, can we play?". Jos Charlie on paikalla, kynät liikkuvat. Tämän jälkeen pelaajat alkavat kyselemään haluamiaan kysymyksiä ja Charlie vastaa liikuttamalla kynää.

Olet varmastikin kuullut Ouija-laudasta, jota on käytetty kautta aikojen kommunikaatiovälineenä kuolleiden ja elävien välillä. Charlie-haasteessa on mahdollisuus kuitenkin saada yhteyttä vain tiettyyn henkeen, Charlieen. Charlien tarina vaihtelee eri tietolähteiden mukaan, mutta yleensä Charlien kerrotaan menehtyneen auto-onnettomuudessa tai että hän olisi tehnyt itsemurhan. Monet väittävät että Charlie on demoni, mutta Maria Elena Navez kertoo BBC Mundo-uutiskanavalla, ettei meksikossa ole demonia nimeltä Charlie. Lisäksi hän toteaa, että että "Meksikolaiset demonit ovat yleensä amerikkalaisten keksintöjä."

Totta kuitenkin luultavasti on se, että kyseinen haaste juontaa juurensa espanjaa puhuviin maihin. Siellä lapset ovat pelanneet alkuperäistä versiota sukupolvien ajan. Siellä peli kulkee nimellä "Juego de la Lapicera". Nämä kaksi toisistaan eroavaa peliä ovat sulautuneet yhteen ja Charlie charlie-haaste on saanut alkunsa. Eräs sivusto kutsuu Lapiceraa köyhän miehen Ouija-laudaksi.

Miksi Charlie Charlie haaste on yhtäkkiä tullut pinnalle? Huhtikuussa Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsevan provinssin, Hato Mayorin, paikallinen uutiskanava uutisoi "saatanallisesta" pelistä joka levisi paikallisissa kouluissa. Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin olevat sosiaalisen median käyttäjät alkoivat käyttää Twitteriä, Instagramia ja Vineä kertoakseen pelistä. Toukokuun puolessavälissä "Charlie Charlie" oli yksi Dominikaanisen tasavallan Twitterin suosituimmista hashtageista.

17-vuotias tyttö Georgiasta lähetti Instagramissa kuvan pelistä ja liitti sen yhteyteen #CharlieCharlieChallange. Tämän jälkeen kyseistä hashtagia on käytetty Twitterissä yli 1.6 miljoonaa kertaa.

Jos Charlie Charlie-haaste ei vakuuta sinua, kokeile jotain näistä:

The Telephone ritual

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy olla yksin talossasi. Tarvitset puhelimen, suolaa ja kotipuhelimen.

1. Sammuta kaikki valot talosta ja mene vessaan.
2. Ripottele suolaa vessan oviaukolle niin, että suolavana kulkee oviaukon reunalta toiselle.
3. Ota puhelimesi ja lukitse itsesi vessaan. Soita puhelimellasi kotipuhelimeen. Sanotaan, että joku tai jokin vastaa. Jos näin tapahtuu, sulje puhelu välittömästi.

The Answer Man

Tämä peli vaatii kymmenen pelaajaa, joilla kullakin on puhelin käytössään.

1. Menkää seisomaan rinkiin.
2. Ottakaa puhelimenne esille ja soittakaa vasemmallanne seisovalle henkilölle. Varmistakaa, että kaikki soittavat yhtäaikaa.

Toivon mukaan joku pääsee puheluun Answer Manin kanssa. Häneltä saa kysyä mitä kysymyksiä tahansa, mutta pidä mielessäsi se, että hän kysyy aina yhden kysymyksen vastattuaan sinun kysymykseesi. Jos hän ei pidä vastauksestasi, jotain pahaa tulee tapahtumaan.

Closet Game

Tarvitset tulitikkuaskin ja makuuhuoneen, jossa on vaatehuone. Voit pelata joko yksin tai jonkun kanssa. Odota iltaan asti, sillä peli ei tule toimimaan päivänvalossa.

1. Ota tulitikkuaski ja mene makuuhuoneeseesi.
2. Sammuta kaikki huoneen valot; huoneen täytyy olla täysin pimeä. Jos makuuhuoneessasi sijaitsevassa vaatehuoneessa on valot, varmista, että ne ovat kiinni.
3. Astu vaatehuoneeseen ja sulje ovi perässäsi.
4. Seiso pimeydessä noin kahden minuutin ajan niin, että kasvosi ovat vaatehuoneen oveen päin.
5. Ota yksi tulitikku sytyttämättä sitä ja pitele sitä edessäsi sanoen "Show me the light or leave me in the darkness."
6. Kuuntele tarkasti. Jos kuulet hiljaista kuiskailua, sytytä kädessäsi oleva tulitikku välittömästi. Jos et kuule mitään ja tulitikku ei syty itsestään, älä käänny ympäri missään nimessä. Jos et sytytä tulitikkuasi tarpeeksi nopeasti kuultuasi kuiskauksia, jokin tarttuu sinusta kiinni ja vetää sinut ikuiseen pimeyteen.
7. Pidä tulitikku sytytettynä, älä puhalla sitä sammuksiin. Jos se sammuu itsestään, sytytä välittömästi uusi.
8. Pitele palavaa tulitikkua edessäsi, avaa vaatekaapin ovi hitaasti ja astu ulos. ÄLÄ käänny ympäri. Sulje vaatekaapin ovi perässäsi. Älä katso vaatekaapin sisälle.

Tästä lähtien sinun pitää varmistaa, että sytytät valot vaatekkaappiisi aina kun katsot sinne. Jos jätät vaatekaapin oven auki yöksi niin, että siellä ei ole valoja päällä, tulet näkemään demonin punaiset silmät katsomassa sinua vaatekaapin sisältä.

26 kommenttia:

 1. Ihana postaus taas kerran C:
  Käyn joka päivä kattomassa onko tullu uusia :33

  Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Ehkä uskottavimmat oli nuo Telephone- ja Vaatekaappi-rituaalit :/

  VastaaPoista
 3. Mahtava blogi! Kiitos Grew ja Hazard! Löysin tän blogin oikeastaan vahingossa ja jäin heti koukkuun! P.s. The Overtoun Bridge (koirien itsemurha silta) olis aika mielenkiintoinen aihe jos riittää aikaa ja mielenkiintoa ;) Innolla odotan uutta postausta!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava ����postissa!!oot paras☺

  VastaaPoista
 5. En tajua tota The Telephone Ritualia, just ku ois saanu yhteyden yliluonnolliseen, nii koko paska pitääki heti lopettaa :(

  VastaaPoista
 6. Hieno blogi oon kattonu kaikki jutut täältä ja tää on mun eka kommentti ��

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavaa! Closet Game oli kyllä pelottavan kuuloinen! En kyllä pystyisi xD Ehdoton on sekin että vessaan en mene jos en saa sinne valoja. Siis jos ovi on kiinni. Siinä on joku juttu.

  VastaaPoista
 8. Omg nyt vaan kokeilemaan! Kiitos toooooodella paljon tästä 😘

  VastaaPoista
 9. Ois kiva ollu jos noista joku ois toiminu koitin kaikkia2 kertaa mut mitää ei tapahtunu.. harmi

  VastaaPoista
 10. Ainut ongelma nois rituaaleis on. Ei oo mitään hyvää syytä tehä niitä. Paitsi et saa vastauksii niis osas. Mut niin.. ei musta oo hyvää syytä tehä niitä (paitsi ehkä muutama) , ellei sit mielenkiinto.

  VastaaPoista
 11. Voiko ensimmäisessä Charlie-Charlie haasteessa puhua Suomea?

  VastaaPoista
 12. Jäi häiritsemään tuo puhelinjuttu..eli jos joku tai jokin vastaa ja lopetan sen heti ni voin vaa lähtee vessasta sillee "ei huolen häivää, päivä on huoleton HAKUNA MATATA" vai häh :D

  VastaaPoista
 13. Answer manin lopussa, se joka puhui answer manin kanssa ni sen pitää hävittää oma puhelin

  VastaaPoista
 14. En pystyis koittaa xc

  VastaaPoista
 15. Tää on kiva mut toi kaappipeli... holy shit, i've got to say

  VastaaPoista
 16. Uskottavin oli ehk Closet Game...

  VastaaPoista
 17. Kokeilin charlie charlie rituuaali montakertaa ei toimi mutta yhdelläkerralla kynä liikahti vähän ilman että koskin tai mitään mutta sitten ei tapahtunut mitään kokeilin yhtä noista kerran vai kaksi ja mitään ei tapahtunut... olisi kiva jos toimisi.

  VastaaPoista
 18. Kokeilin kaverini kanssa Charlie Charlieta ja se toimi tavallaan.

  VastaaPoista
 19. Hyiii Tän jälkeen en menny makuuhuoneeseen jossa oli vaatekaappi D:

  VastaaPoista
 20. Ihan maha tuli kipeeks näitä lukiessa en ELKÄÄ kokeilko the closet gamea jos ette halua ikuiseen pimeyteen tai siihen että ddemoni vitu stalkkaa vaatekomerosta

  VastaaPoista
 21. En tiiä kiinnostaako ketään mutta tuli vaan mieleen tälläinen peli joka on tosin hengenvaarallinen mutta kokeilemisen arvoinen. Sinun pitää mennä pieneen tilaan kuten vaatekomeroon, kellariin tai ullakolle keskiyöllä. Ota mukaasi iso viltti ja mene sen alla makaamaan selälle lattialle. Ole viisi minuuttia hiljaa pimeässä ja sano 10 kertaa Charlotte missä olet? Odoita sitten 10 minuuttia. Sinun pitäisi tuntea kosketus tai paine korvissasi. Ja kuulla hiljainen kuiskas ”tässä”. Jos et tunne tai kuule mitään älä katso peiliin 12 tuntiin tai kuolet välittömästi. Jos kuulet taas jotain sinun on mentävä välittömästi hakemaan suolaa, valkosipulia ja veitsi. Ripottele suolasta ympyrä ja leikkaa valkosipulia, jos itket tai sinulla tulee kyyneliä olet turvassa ja peli on ohi jos taas et sinun pitää pysyä suola ympyrässä loppu yö. Huomioikaa pelin vaarallisuus, olen testannut ja sain elinikäiset traumat.

  VastaaPoista
 22. Jos kolme kertaa tulee yes niin se tulee tätä peliä pelataan keski öisin

  VastaaPoista