Pages

lauantai 7. tammikuuta 2012

New Delhin oikea apina-miesJoku tai jokin vaani Intian pääkaupungin New Delhin katoilla askukkaita. Hyökkäyksistä kerrottiin ensimmäisen kerran 2001 vuoden keväällä. Se iski kun kylän askukkaat eivät kestäneet kuumuutta kesäisin ja nukkuivat katoilla keskiyön ja 4 a.m. New Delhin aikaa. Apina-mies raatelee uhrinsa ja  katoaa pimeyteen. Jotkut sanovat, että apina-mies on hirviö, jolla on mustat apinan kasvot, ihmisen jalat ja mahdollisesti kierrejouset jaloissa.

Kierrejousi siis näyttää tältä:Uskotaan myös, että se on robotti hyökkääjä, jolla on teräksiset kynnet. Mahdollisesti tämä apina-mies vakooja rautaisella maskilla on  lähetetty naapurimaasta Pakistanista horjuttamaan Intian kaupunkia.

Pelkoa ja inhoa on tarttunut koko New Delhin osa-alueisiin. Eräät epäonniset kuolivat paetessaan kotoaan, kun naapurista huudettiin että hirviö on lähellä. Yksi heistä, nainen, joka oli viidennellä kuukaudella raskaana, kompastui pimeässä hänen kattonsa portaissa ja tippui ne alas. Kaksi miestä hyppäsi pois rakennuksista. Kaikki he kuolivat sairaalassa saamiinsa vammoihin. Useat muut ovat loukkaantuneet, kun he ovat jääneet paniikissa olevien ihmisten jalkoihin. Ja enemmän kuin 100 ihmistä on sanonut, että heidän kimppuunsa on hyökätty ja heitä on raadeltu. Yksi teoria apina-miehen synnystä on se, että naista koitettiin hedelmöittää apinan siittiöillä, jotta saataisiin yli-ihminen, jolla on apinan voimat ja ihmisen äly.

 Yhtäkkiä apina-mies katosi, se ei enää ilmaantunut New Delhiin ja on pysytellyt tähän päivään mennessä poissa. Tänä-päivänä kukaan ei vielä tarkalleen tiedä, mikä apina-mies oli. Myöhemmin poliisi, joka oli itsekin uskonut apina-mieheen, sanoi, että se oli ollut vain huijaus.

Mutta kysymys kuuluu, miksi sitten sadat ihmiset kertoivat että apina-mies oli raadellut heitä ja kaikki ihmiset olivat nähneet samanlaisen otuksen?

1 kommentti: