Pages

perjantai 18. toukokuuta 2012

Oikean elämän paholaislapset? osa 1.

Joshua Phillips


 Maddie Clifton

Marraskuun 3 päivä, vuonna 1998. 8-vuotias Maddie Clifton katosi Jacksonvillessä, Floridassa. Kun hänet ilmoitettiin kadonneeksi, poliisi alkoi etsiä häntä aloittaen haastattelemalla naapureita. Melkein välittömästi, heillä oli epäilty mielessään. Naapuri oli pidätetty ja tuomittu yli 15 vuotta aijemmin kahdesta seksuaalisesta pahoinpitelystä; kuitenkin kummassakin tapauksessa syytteet kumottiin.

Kuten selvisi, he epäilivät väärää miestä, mutta tytön murhaaja oli todellakin naapuri. Sadat ihmiset ilmoittautuivat vapaaehtoisiksi etsimään Maddietä, haravoiden metsiä ja roskalavoja naapurin lähistössä. Etsinnät loppuivat viikko sen jälikeen kun hän katosi, mutta vapaaehtoiset eivät löytäneet Maddien ruumista. Löytäjä oli Melissa Phillips, 14-vuotiaan Joshua Phillipsin äiti. Hän luuli poikansa vesisängyn vuotavan, hän tarkisti sen, ja löysi Maddie Cliftonin ruumiin piilotettuna sängyn alle. Hän juoksi ulos talosta ja meni välittömästi poliisin puheille.
Joshua Phillips oli koulussa kun löytö tehtiin ja poliisi pidätti hänet. Kaikki olivat shokissa. 14-vuotiaalla pojalla ei ollut väkivaltaista historia ja kukaan ei halunnut uskoa että hän olisi ollut murhan tekijä, mutta hän oli. Joshua myönsi poliisille että hän oli murhannut tytön, mutta se alkoi vahingosta, hän sanoi. Joshua väitti että he olivat leikkineet yhdessä, ja hän joutui paniikkiin kun oli osunut vahingossa Maddieta päähän pesäpallolla. Hän kantoi tytön taloon, vei makuuhuoneeseensa ja laittoi hänet lattialle, missä hän alkoi ääntelemään ja itkemään. Hän sanoi pelänneensä isänsä reaktiota jos hän olisi löytänyt Maddien talosta. Hän oli peloissaan, ja ei halunnut joutua ongelmiin tytön satuttamisesta, joten paniikissa, hän löi tyttöä pesäpallomailalla, ja puukotti häntä lopettaakseen tämän kiljumisen ja itkemisen. Poliisi löysi mailan ja puukon joita oli käytetty vahingoittamiseen. Sitten hän piilotti tytön ruumiin sänkynsä alle. 
Kun Joshualta kysyttiin vuosia myöhemmin, miten hän olisi pystynyt jatkamaan elämäänsä tytön ruumis piilotettuna makuuhuoneeseen, hän sanoi että hän jopa päätti, ettei huomioi ruumista mitenkään. Hän oli kielteinen, hän ei pystynyt uskomaan sen olemassaoloon, joten hän eli fantasia-maailmassa, niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Kun häneltä kysyttiin miksi tämä tapahtui, Joshua sanoi ettei hän oikeastaan tiedä, ei edes tänäpäivänä. Hän sanoi, että jos hän voisi palata ajassa taaksepäin, hän tekisi niin.

Joshua 24-vuotiaana, 10 vuotta murhan jälkeen. 

Robert Thompson ja Jon Venables2-vuotias James Bulger ja toinen pojista

Marraskuun 24 päivä 1993, 10-vuotiaista Jon Venablesta ja Robert Thompsonista tuli nuorimmat murhasta tuomitut Englannin historiassa. Todiste New Strandin ostoskeskuksesta, päiväykseltä Helmikuun 12, 1993 näytti Thompsonin ja Venablesin johdattavan James Bulgerin pois ostoskeskuksesta. Pojat veivät Jamesin Leedsiin ja Liverpoolin kanaalille, johdattivat hänet rautatien kiskoille Walton & Anfield rautatieaseman lähelle ja hakkasivat tämän kuoliaaksi. Pojat tuomittiin Jamesin murhasta 20 Helmikuuta, 1993 ja määrättiin pidätettäväksi oikeuden käsittelyyn asti. Tunnustuksen aikana, kun seksuaalisen hyökkäyksen juttu tuli esille, Jon meni isänsä luokse ja itki "luulet että tiedän, mutten tiedä". Robert sanoi kerran, "Jos haluaisin tappaa lapsen, tappaisin omani, enkö?".

Jon Venables ja  Robert Thompson

2 kommenttia:

  1. Toi viimenen kuva on ihan hullu o.o

    VastaaPoista
  2. Alimmaisen kuvan tyypithän ei sit ole oikeasti kyseiset herrat.

    VastaaPoista