Pages

maanantai 17. syyskuuta 2012

Paikka nimeltä HelvettiMitä voi sanoa paikasta nimeltä Hell Town? Siellä ei ole yhtään maalaistaloa jossa kummittelee, ei päätöntä veturinkuljettajaa tai aavemaista lasta juoksemassa metsissä. Hell Town on kuuden tai jopa seitsemän yksittäisen legendan koti, joista jokaisesti on kymmeniä muunnelmia.

Kaikki nämä ovat saaneet pienen alueen Bostonissa tunnetuksi aavekylänä ja kylä on saanut tätä kautta myös aavemaisen nimen.

Ensinnäkin, tässä joitakin ohjeita: löytääksesi Hell Townin, sinun täytyy tietää missä Brandywinen laskettelukeskus on. Etsi se. Kun ohitat kohteen, valitse ensimmäinen tie vasemmalle. Ohitat rautatielinjat ja pienen vanhan sillan. Ohita päätie ja jatka suoraan eteenpäin löytääksesi Hell Townin. Se on Summit Countyn pohjoispuolella, joka käsittää useita kaupunkeja kuten Bostonin, Bostonin kylän, Peninsulan, Sagamoren vuoret ja Richland County Helltownin. Richland County Helltown on oikea paikka jonka ovat nimenneet alkuperäisesti saksalaiset uudisasukkaat; ilmeisesti sana "hell" tarkoittaa "puhdasta väriä" tai "selvää" Saksassa. Ja nyt legendaan...


 Mutanttikylä

Tämä on vaihtoehtoinen nimitys Hell Townille. Alunperin Hell Town oli nimeltään "Mutant Town" kun liittovaltion johto osti maan kylän alueella 1974, tehdäkseen tilalle luontopuiston. He laudoittivat suurimman osan taloista jotka he ostivat ja laittoivat Yhdysvaltojen hallituksen "No Trespassing" eli "Ei tunkeilua" kylttejä kaikkialle, koska alueella oli ollut kemikaalista säteilyä. Joten luonnollisesti kaikki olettivat että alueella oli epämuodostuneita mutantteja jotka tappoivat ihmisiä.


Saatanallinen kirkko 

Huhujen mukaan ihmiset, jotka asuvat alueella palvovat saatanaa (jonka takia kaupungin nimeäminen "Hell Towniksi" ei ole mikään ihme) ja että alueelta saatta löytää eläinten silvottuja ruumiita ja saatanallisia symboleja. Kirkon virallinen nimi on "Mother of Sorrows" eli Kärsimysten Äiti. Kirkon sanotaan olevan täynnä väärinpäin olevia ristejä, mutta useat tyrmäävät väitteen selittämällä ristit kirkon rakennustyyliin kuuluviksi. On myös huhuttu että yön pimeinä tunteina kirkon kellarissa pidetään saatanallisia messuja.


Kirkolla ja Hell Townissa sijaitsevalla hautausmaalla on myös kytköksiä, sillä hautausmaan latinankielinen nimi "Mater Dolorosa" tarkoittaa myös kärsimysten äitiä. Kaikki kirkkoon kuuluvat kuolleet asukkaat on haudattu kyseiselle hautausmaalle.

Hautausmaa

Hell Townin kukkulalla sijaitsevaan hautausmaahan liitty monia pelottavia tarinoita. Tarinat kertovat muun muassa hengistä ja kummituksista joita saattaa nähdä hautausmaan ympäristössä; eräs tarina kertoo yhdestä tietystä kummituksesta, joka istuu öisin hautausmaan penkillä. Siellä on jopa 1800-luvulla kuolleiden hautoja.  

Koulubussi

Tällä osalla on joitakin pelottavia piirteitä. Kummitteleva koulubussi jonka kaikki penkit on poistettu sanotaan olleen metsän reunalla Hell Townissa. Legenda kertoo, että kaikki bussissa olleet lapset kuolivat heidän epäselvissä olosuhteissa. Koulubussi ei ole enää tien reunassa, vaan se on vastikään hinattu pois.

Maailmanlopun tie

Jyrkkää, mutkikasta tietä yhtäkkisellä lopulla kutsutaan "the end of the world" tieksi. Se on oikealta nimeltään Stanfordin tie. Siihen ei tiedettävästi liity minkäänlaisia yliluonnollisia asioita, vaikkakin tiestä liikkuu ties millaisia huhuja.

Ruumisauto

Legendan kertoman mukaan jos menet Hell Towniin, ruumisauto alkaa seuraamaan sinua. Useimmat ihmiset ovat väittäneet, että sen jälkeen kun he ovat palanneet Hell Townista, ruumisauto on seurannut heitä ja sen jälkeen kadonnut jäljettömiin.

Teurastamo

Hautausmaan lähettyvillä on teurastamo. Ajan kuluessa se on saanut maineen teurastamosta, jossa kummittelee ja jossa voi nähdä kasvot jos katsot sisään ikkunasta yöllä. Ihmiset kutsuvat rakennusta myös " hylättynä hautaustoimistona" mutta sitä se ei ole. 


9 kommenttia: