Pages

perjantai 20. joulukuuta 2013

Auton avaimet


Eräänä iltana isä ja hänen tyttärensä ajoivat autiota maantietä pitkin. He olivat menossa kotiin vietettyään koko päivän tytön äidin luona sairaalassa. Kuunnelleen sateen ropinaa auton kattoa vasten, tyttö alkoi nukahtaa.
    Yhtäkkiä kuului kova kolahdus. Isällä oli vaikeuksia pitää auto hallinnassa ja lopulta se liusui vetisellä tiellä ja törmäsi kiviseinään.
    Isä tarkisti tyttärensä tilan ja astui ulos autosta tarkastelemaan tilannetta. Molemmat eturenkaat olivat puhjenneet ja auton etuosa oli rytyssä, mutta muuten auto oli kolhiintumaton.

"Meidän on täytynyt osua johonkin tiellä," hän selitti tyttärelleen. "Mikä ikinä se olikin, se puhkaisi molemmat eturenkaista."
"Voithan korjata ne, vai mitä?" tyttö kysyi järkyttyneenä onnettomuudesta.
"En," isä vastasi pudistellen päätään. "Minulla on vain yksi vararengas takakontissa. Kävelen takaisin kaupunkiin ja etsin jonkun auttamaan," hän sanoi. "Kaupunki ei ole kaukana täältä. Odota autossa."
"Hyvä on," tyttö vastasi vastahakoisesti. "Älä viivy kauaa."

Isä kykeni näkemään lapsensa silmissä pelkoa.
"Istu vain siinä," hän vastasi ja sulki auton oven. "Tulen takaisin niin pian kuin mahdollista."

Hänen tyttärensä katsoi sivupeilistä kun hän lähti kävelemään kaatosateeseen ja lopulta katosi näkyvistä.
    Yli tunti kului ja hänen isänsä ei ollut vieläkään palannut takaisin. Tyttö alkoi miettiä mikä isällä kesti. Hän oli hyvin huolissaan koska isän olisi pitänyt jo palata.
    Tyttö katsahti sivupeiliin ja näki hahmon kävelemässä kaukana autoa kohti. Ensimmäiseksi hän ajatteli sen olevan hänen isänsä, mutta kun hän katsoi tarkemmin, se oli tuntematon mies. Mies oli pukeutunut pitkään takkiin ja hänellä oli suuri parta. Hän kantoi vasemmassa kädessään jotain, heiluttaen sitä edestakaisin.
    Jokin miehessä sai tytön hermostuneeksi. Kun mies läheni, tyttö kääntyi katsomaan takaikkunasta ja siristi silmiään. Heikossa valossa hän pystyi näkemään mitä hänellä oli oikeassa kädessään. Se oli iso ja terävä lihaveitsi.
   Tyttö ajatteli nopeasti ja lukitsi molemmat etuovet, sitten hyppäsi takapenkille ja lukitsi molemmat takaovet. Kun hän katsoi jälleen ylös, hän näki oudon miehen pysähtyneen ja näytti kuin hän tuijottaisi suoraan tyttöä.
   Yhtäkkiä mies kohotti kätensä ja tytön kurkusta pääsi kauhunsekainen kiljaisu. Hänen roikotti vasemmasta kädestään tytön isän päätä.
   Tyttö jatkoi kiljumista. Hän ei voinut lopettaa. Tytön sydän hakkasi ja hänen oli vaikea hengittää. Järkyttävä ilme hänen isänsä kasvoillaan oli jähmettynyt. Isän suu roikkui auki ja silmät olivat rullautuneet taakse.
   Kun mies pääsi auton luokse, hän painoi kasvonsa ikkunaa vasten ja tuijotti tyttöä. Hänen hiuksensa olivat sekaisin ja lian petossa ja hänen kasvonsa olivat täynnä syviä arpia.
   Hetken aikaa mies vain seisoi vesisateessa tuijottaen tyttöä kuin hullu. Sitten, hän laittoi toisen kätensä taskuunsa ja veti jotai ulos hitaasti.

Hän piteli kädessään auton avaimia.

18 kommenttia:

 1. HUI! Mä en enää koskaan uskalla olla yksin autossa D:::

  Hyvä :) Ja tää sun blogi on paras! :)

  VastaaPoista
 2. Taas kerran hyvä tarina, paras blogi 7/5 :)

  VastaaPoista
 3. Hui O_o

  Muuten, ois aika kiva jos suomentaisit blogiis Jane the Killer tarinan tai Dead Bart tarinan tai Drawer Sarah tarinan :) Jos siis ehdit joskus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Drawer Sarahista on tullut jo toivomus (: Voin suomentaa kunhan aikaa on!

   Poista
  2. You Tubessa sellainen käyttävä kuin MKGamerr on selostanut kaikki nuo tarinat suomeksi.:)

   Poista
  3. Totta, on varmasti suomentanut useitakin samoja tarinoita mitä täällä on. Mutta tämä on nimenomaan BLOGI johon kirjoitan tarinoita. MKGamerr taas selostaa (ja suomentaa) tarinat kuten itse sanoitkin. Jotkut tykkäävät lukea ennemmin kuin kuunnella tarinoita. En ymmärrä, miksi MKGamerr on niin useasti tuotu blogien kommenteissa esille, sillä onhan netissä muitakin kauhu-aheisia blogeja joissa kyseiset tarinat ovat. Anteeksi nyt jos "pahoitan" jonkun mielen tällä kommentilla.

   Poista
 4. No hyyyyyi!!! Oon tääl yksin mun huonees ja kusen iha just housuu:D oot kyl paras näis tarinois! Jatka näit!:3 (syytän sua jos saan jonku mielisairauden ja joudun hullujenhuoneesee xdd)

  VastaaPoista
 5. Mahtava tarina :) En tiedä pystytkö toteuttamaan tätä toivetta, sillä se voi olla ehkä haasteellista, mutta ois kiva jos suomentaisit Stephen Kingin eräästä novellikokoelmasta sellaisen kuin Survivor Type. Jos löydät kyseisen tarinan jostain niin ois kiva jos postaisit tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tätä: http://readanybooks.net/horror/Survivor_Type/
   Voin ainakin yrittää suomentaa, mutta en voi taata että onnistun. Novellissa on 7 lukua, joten voisin suomentaa ne tänne yksi luku kerrallaan (:

   Poista
 6. Sul on maailman paras blogi! :) mää oon kotona yksin ja sun blogis jutut on mukavaa ajanvietettä :))) (y)

  VastaaPoista
 7. Hui vittu että säpsäytti ku luin tätä just auton takapenkiltä ja mun eno tuli autoo

  VastaaPoista
 8. Aattelen ton murhaaja ukon lihavana psykona :D Mutta paras blogi ikinä! Aloin taas seuraamaan!

  VastaaPoista
 9. Hui *****,pelottavaa :)

  VastaaPoista
 10. Hyi kamala. Paljon parempi kuin Piirtäjä-Sarah. Kiitos, Grew!

  VastaaPoista
 11. Sai mut pelkäämään pikkasen mut oot hyvä tekee näit :)

  VastaaPoista
 12. Apua, sun blogi on ihan paras. :) Enkä tän jälkeen istu enää ikinä yksin autossa :D

  VastaaPoista