Pages

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Haju

Pariskunnalla oli nuori poika. Jopa ennen kuin heidän poikansa oli syntynyt, pariskunnalla oli kireät välit. Vuosien kuluessa äiti ja isä tappelivat kaiken aikaa. He riitelivät yhä useammin ja puhuivat avioerosta. Lopulta he pysyivät yhdessä vain lapsensa takia, mutta tappelut jatkuivat ja niistä tuli yhä väkivaltaisempia. Niihin aikoihin kun heidän poikansa täytti 5-vuotta, vanhemmat olivat alkaneet vihata toisiaan.
    Eräänä iltana, sen jälkeen kun he olivat vieneet lapsensa nukkumaan, äiti ja isä ajautuivat pahaan tappeluun. Isä oli suuren raivon vallassa ja tappoi vaimonsa. Kun hän tuli järkiinsä ja ymmärsi mitä oli tehnyt, hän raahasi vaimonsa ruumiin autotalliin ja nosti sen autonsa takakonttiin. Sitten hän ajoi vuorille ja pimeyden suojassa nosti naisen ruumiin olalleen ja kantoi sen läheiseen soiseen rämeikköön. Mies heitti ruumiin haisevaan liejuun ja katsoi sen uppoamista.
    Kun aamu alkoi sarastaa, hän palasi kotiin ja siivosi suihkuhuoneen. Hän ei saanut millään pois rämeikön hajua, vaikka jynssäsi lattiaa kauan. Hän nukkui pari tuntia ja herätessään alkoi miettimään mitä kertoisi pojalleen. Hän päätti kertoa pojalle että hänen vaimonsa oli mennyt sisarensa luokse joksikin aikaa. Kuitenkin, kun hänen nuori poikansa tuli aamupalalle, poika ei maininnut mitään äidistään. Hän vain tuijotti isäänsä hiljaa.
    Mies pystyi yhä haistamaan mudan hajun. Hän otti ilmanraikastimen ja alkoi suihkuttamaan sitä ympäri taloa toivoen, että se peittäisi hajun. Haju sai hänet voimaan pahoin.
    Muutama tunti kului ja poika oli katsomassa televisiota olohuoneessa. Isä sai epämiellyttävän tunteen mahassaan. Aina, kun hän meni olohuoneeseen hän huomasi, että poika tuijotti häntä kiinnostunut ilme kasvoillaan. Se sai hänet hermostuneeksi ja vainoharhaiseksi. Ehkä poika tiesi mitä oli tapahtunut. Ehkä poika oli kuullut jotain. Jos hänen poikansa tiesi mitä hän oli tehnyt, ehkä pojankin täytyisi kuolla.

Isä käveli huoneeseen jossa hänen poikansa yhä katsoi televisiota.
"Onko sinulla jotain kysyttävää?" Hän sanoi.
Poika ajatteli hetken ennenkuin vastasi, "Kyllä...."
"Liittyykö se äitiisi?" isä kysyi.
"Kyllä...." poika sanoi.
"Mietit varmaan missä äitisi on," isä sanoi.
"En", sanoi poika. "Mietin miksi äidin kasvot ovat niin kalpeat ja miksi olet kantanut häntä selässäsi koko päivän."

21 kommenttia:

 1. Hei! Ihanaa,kun päivitit taas blogiasi. Olen innolla odottanut uutta materiaalia tulevaksi. Viimepäivinä olen jopa joutunut lukemaan uudelleen ja uudelleen lemppari tarmoitani. Tämä oli aika karmiva ja samalla surullinen:( Blogisi on loistava! Tarinasi ovat suorastaan oksettavia ja siksi niistä pidänkin! Postaa taas pian jotakin kammottavaa:D:D

  VastaaPoista
 2. Tämä on mahtava blogi!

  VastaaPoista
 3. nyt en ymmärtänyt tätä tarinaa, mutta se on varmasti hyvä! Blogisi on ihan paras ja odotan aina tarinoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Naisen "haamu" oli siis jäänyt miehen selkään ja vain poika näki äitinsä. (:

   Poista
  2. Aaah... minä ymmärsin että äidin RUUMIS oli miehen selässä niin kuin yhessä kauhuleffassa... taisi olla the ring...

   Poista
  3. Shutterissa on samantapainen tilanne, kun mies katsoo kameran kuvaa, hänen olkapäillään istuu naisen aave. Suosittelen katsomaan tuota elokuvaa, on kyllä kunnon kamaa.

   Poista
 4. Miksi mä repesin nauramaan luettuani viimeisen lauseen? Aivan mahtava tarina

  VastaaPoista
 5. Luulen että tämä on alunperin japanilainen tarina

  VastaaPoista
 6. Mahtava tarina! Yksi lukija lisää blogille :)

  VastaaPoista
 7. siis löysin sun blogis eilen ja nyt oon lukenu suurinpiirtein 10 tarinaa taukoomatta. ihan mahtava!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Pojalla vaino harhoja

  VastaaPoista
 9. Hyi D: Tää blogi on kyllä varmaan paras suomalainen kauhublogi (jos niitä on edes muita :D)

  VastaaPoista
 10. Wow, yleensä en mitään kauhujuttuja jaksa lukea, koska ovat niin tylsiä, mutta tämä oli hyvä! o.o c:

  VastaaPoista
 11. Uusi lukija! Ersin netistä eri gengret hakusanoina, esim. Skifi, koska etsin inspiraaatiota, ja mitä nyt löysinkään! Mahtava blogi!!

  VastaaPoista
 12. Tää oli miuute hyvä!!! En vaa oikee ymmärtänny tota loppu keskusteluu??!! Tai siis niiku sillee... Tai .... No kumminkii nii voisko joku kertoo sen vähä tarkemmin??!! :)

  VastaaPoista
 13. Tää vaikuttaa sinänsä joltain tumman huumorin vitsiltä XD

  VastaaPoista