Pages

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ikkuna

Eräänä kylmänä talvisena iltana 16-vuotias tyttö nimeltä Brittany Snow oli kotonaan yksin ja katsoi televisiota. Hänen vanhempansa olivat menneet illalliselle ystäviensä luokse. Rankka lumisade oli kestänyt koko iltapäivän, mutta Brittany ei välittänyt siitä sillä hän oli kääriytynyt sohvalle pehmeän viltin alle.

Keskiyöhön mennessä Brittanyn vanhemmat eivät olleet vieläkään tulleet kotiin, ja hänestä alkoi tuntua epämukavalta. Hän ei kuitenkaan halunnut soittaa heille, koska he olisivat ajatelleet ettei hän osaisi huolehtia itsestään.

Televisio oli huoneen nurkassa, ikkunan vieressä. Hän katsoi yhtä lempielokuvaansa, kauhuelokuvaa nimeltä Prom Night. Yhtäkkiä hän näki silmäkulmastaan jonkin liikkuvan ikkunassa. Pimeyden ja lumen seasta hän pystyi erottamaan miehen hahmon, joka käveli ikkunaa kohden. Kun mies läheni, Brittany näki tämän kasvot ja järkyttyi näkemästään. Miehen kasvot olivat arpeutuneet ja hänen silmissään oli hullu katse. Hän tuijotti herkeämättä Brittanya. Brittany vetäisi peitteen päänsä yli. Hän ei uskaltanut liikkua.

Hitaasti hän veti peitteen nähdäkseen juuri ja juuri jotain. Mies seisoi yhä siellä, tuijottaen suoraan häneen. Mies laittoi käden taskuunsa ja vetäisi jotain esille. Se oli pitkä veitsi. Kauhistuneena Brittany vetäisi peitteen jälleen päänsä yli ja toivoi, että mies luulisi sohvalla olevan vain kasa vilttejä. Hän onnistui siirtämään kättään ja vetämään hitaasti puhelimen taskustaan. Hän paineli numerot 911 hitaasti ja pidätti hengitystään odottaen vastausta.

Kun operaattori vastasi "Mikä on hätätilanteesi?", Brittany veti puhelimen lähelle kasvojaan ja kuiskasi "Ikkunani takana seisoo mies. Hänellä on veitsi. Tulkaa pian."

Hän oli liikkumattomana peiton alla minuuttien kuluessa. Lopulta hän kuuli sireenien äänen ulkoa ja poliisi koputti oveen.

Brittany vetäisi peitteen pois ja juoksi ulko-ovelle päästäen kaksi poliisia sisään. He sanoivat etteivät olleet nähneet ketään talon ulkopuolella.

"Hän oli tuolla", Birttany sanoi osoittaen ikkunaa etupihalla.
"Se ei ole mahdollista", toinen poliiseista sanoi. "Kukaan ei ole voinut seistä siellä. Lumessa ei ole yhtään jälkiä. Jos joku olisi ollut siellä, hän olisi jättänyt jalanjälkiä."
"Mutta hän seisoi juuri siellä ja tuijotti minua", Brittany sanoi. "Näin hänet omilla silmilläni!"
"Tiedäthän että silmäsi saattavat joskus huiputtaa sinua", poliisi sanoi. "Ehkä olet katsonut liikaa kauhuelokuvia."

Poliisit kääntyivät lähteäkseen, kun yhtäkkiä toinen poliiseista pysähtyi. Hän katsoi sohvaa jossa Brittany oli ollut. Hänen leukansa loksahti auki ja silmät suurenivat järkytyksestä.

Lattialla sohvan takana oli vetiset jalanjäljet ja veitsi.
"Sinä et katsonut miestä ikkunasi ulkopuolella", sanoi poliisi. "Katsoit hänen heijastustaan. Hän seisoi kokoajan takanasi."

42 kommenttia:

 1. Hui että O.O Ihana jännityksen luoja c:

  VastaaPoista
 2. Hyi toi tarina oli hirvee:0 !! Mut tykkään :D
  Hei Grew(olihan se käyttäjänimesi?)! Heräsin juuri painajaisesta joka oli muuten uusi mutta siinä ollut mustaan juhlapukuun pukeutunut mies joka seisoi bussissa mun kanssa siinä kapealla käytävällä ku mä olin istuimessa, se tyyppi oli tuttu monista muista tän viikon aikana nähdyist unist. Sano sä kahuasiantuntijana mitä se merkitsee et näkee jonku tietyn samannäköse henkilö kaikis erilaisis unis? Mua pelottaa et se jotenki tulee olee tottaki vai onks se vaa joku mikä se o? Unisarja vai mikä et näkee tavallaa samaa unta useina eri öin? Joo saatan kuullostaa vähä hullult XD
  Vastaa nii nopeesti ku pystyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ainakin kuullut että jos näkee unta jostain ihmisestä useasti, ajattelee joko tietoisesti tai alitajuntaisesti häntä valveilla olevana aikana. Se voi myös tarkoittaa että kaipaat unessasi esiintyvää henkilöä. Jos sinulla on jotain ongelmia elämässäsi, tuntematon henkilö saattaa kuvastaa niitä tai jotain piirrettä sinussa. Netistä löydät lisää tietoa ja mitä itse luin, tuonkaltaiset unet ovat melko tavallisia useillakin ihmisillä. Itsekin muistan hämärästi joskus pienempänä nähneeni unessa toistuvasti itselleni tuntemattoman henkilön.

   Poista
  2. Nää sun kaikki tarinat on tosi hyviä :D Käyn joka päivä kattomassa onko tullu lisää. En oikeen kumminkaan oo kauhu ihmisiä ja saan aina hirveän sätkyn... :D Tuli tässä mietiettyä että ootko suomentamassa semmosia tarinoita kuin: Lights Out, The Girl, The Other Watcher tai Flickering Light Bulb? Kiitos jos vastaat :D

   Poista
  3. Nyt minulla on menossa toivomuslistan pienennys-projekti, enkä ota tällä hetkellä vastaan uusia tarinatoivomuksia, mutta laitan myöhemmin postauksen jossa ilmitan että otan lisää toivomuksia (: Ja kiitos!

   Poista
  4. Mahtava tarina olen tosi hyvä kauhu tarinoiden kertoja en oo luke nut kaikee koska en oo ehtinyt mutta en ehkä ikinä lue sitä roobert nuke tarinaa sillä katoin viisi kirotua esinettä niin siinä oli roobert nukke

   Poista
  5. En oo lukenut kaikii tarinoitasi tää on hyvä mut loppu oli karmiva

   Poista
  6. En oo lukenut kaikii tarinoitasi mut tän loppu oli kauheen karmiva olen itse tosi hyvä kauhu tarinoiden kertoja

   Poista
 3. Haluaisin kuulla suomennoksen tarinasta This Man (“Ever Dream This Man?”) frendi löysi jostain sen suomenkielisenä mutta itse löysin englanninkielisen version eikä kaverikaa enää muista sen suomenkielisen tarinan osotetta


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan vasta myöhemmin vastaan uusia toivomuksia koska toivomuslista on tällähetkellä melko täynnä. Ilmoitan postauksessa kunhan otan lisää niin voit laittaa toiveesi sitten sinne.

   Poista
 4. Hui aika pelottava O.O
  Ja oon viel jäämäs tänään yksin kotiin ja meilki on teevee nurkassa jossa on ikkuna,mut tää sun blogis on paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi olen erittäin paljon tutkinut "the man in the window" creepypastaa et tää on sit tosi tarina. Kiitokset käyttäjä grewille.

   Poista
 5. tää oli tosi hyvä!

  VastaaPoista
 6. Kun tuijotan tuota kuvaa vähän aikaa nii näyttää et se tyyppi siinä tulis lähemmäs ja että sen kasvot vois ilmestyy siihen hetkenä minä hyvänsä. :D

  VastaaPoista
 7. Joudun nykyään lukemaan näitä salaa vanhempieni takia, kysyisin oletko tehnyt aiemmissa kirjoituksissasi aiheesta spritismi postausta (en tarkoita siis zozo tarinaa) vaan enemmänkin mitään tietoja siitä?
  hyvä postaus tääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen, täältä löytyy: http://kauhublogi.blogspot.fi/2011/12/spiritismi-yllapito-ei-ota-vastuuta.html

   Poista
  2. Kiitos :)
   halusin vain tietää vielä enemmän, koska olen pelannut ja olen alkanut pelätä ihan hirveästi :c

   Poista
  3. Hui luin 2 on oikeesti pelottava vaikka en pelkää oikeestaa mitää �� mut silti on Tää sun blogi on paras♡

   Poista
 8. Itekki asun omakotitalos:D ikkuna ei sentää oo iha tv:n vieres mut keittiös on tosi iso semmon mist näkee meiä talon takan olevaa metsää. Sillon ku mä olin tosi pieni ja mun sisko oli kai jotai mun ikäne(samanikäne ku mä nytte) nii me oltii kerra kaksistee koton ja siihe ikkunaa tuli tirkistelee semmone kylähullu ja meit pelotti iha sairaasti XD Onneks se lopult lähti pois :)

  VastaaPoista
 9. hyh tää oli karmiva! jos sinulla joskus on aikaa suomentaa tämä ns. "oikea" tarina Totorosta (oletko kuullut?) niin olis aivan mahtavaa, itse toki ymmärsin sen englanniksikin, mutta muille lukijoille se olisi varmasti hieman pelottava lukukokemus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullut, mutta laitappa toiveesi sitten postaukseen (jonka teen myöhemmin), jossa ilmoitan että toiveita otetaan jälleen vastaan. Tällä hetkellä suomennan jo toivottuja toiveita (:

   Poista
 10. Oon löytäny sun blogis kolme päivää sitte ja oon lukenu kaikki tarinat! Paras blogi ikinä :D

  VastaaPoista
 11. Hui mulle tuli kylmät väreet kun luin lopun

  VastaaPoista
 12. Hyrr, ehkä mun ei oo viisasta lukea näitä yksin täällä pimeässä :I
  Mutta siis löysin sun blogin ihan vasta ja jään kiinnolla seuraan, nää tarinat on tosi siistejä!

  VastaaPoista
 13. Ihan paras kauhutari ikinä! Tost tuli mun lemppari ♥

  VastaaPoista
 14. odotan jo innolla uutta postausta! blogisi on aivan mahtava!:)

  VastaaPoista
 15. Sain painajaisia tarinasta: ilmertön. Luin sen vasta eilen olin kai jotenkin missannut sen. :) tää sun blogis on ihan paras!!! Olen itsekkin ajatellut perustaa kauhu aiheisen blogin... ja siksi kysynkin että haittaako se sinua?

  VastaaPoista
 16. Ihan hyvä sulla on paras blogi (:

  VastaaPoista
 17. Grew onko ehdotuksia kun mä luen/katon kauhujuttuja mä en saa ikinä iltasin unta et oisko joku ehdotus tän varalle?

  VastaaPoista
 18. Ootko oikeesti ite keksinyt nää? :o Jos oot nii alahan kauhukirjailijaksi!

  VastaaPoista
 19. kun katsoin tota kättä niin näin vähän suun ja silmien paikkaa voiko joku kertoo onko normaalii?

  VastaaPoista
 20. Ei ollu kovin pelottava.

  VastaaPoista
 21. Ei ees pelottava!!!
  moi

  VastaaPoista
 22. Kauhean pelottava! Juuri kun minun kotonakin on nurkassa TV ja vieressä ikkuna, ihan niinkuin tässäkin

  VastaaPoista
 23. Musta toi oli jännä. Ei pelottava!!Mut on yks tälllänen samanlainen

  VastaaPoista