Pages

lauantai 17. lokakuuta 2015

Selvittämättömiä mysteereitä

Viiltäjä-Jack


Viiltäjä-Jack on lehdistön antama nimitys 1800-luvun lopussa Lontoossa toimineelle sarjamurhaajalle, jonka henkilöllisyyttä ei ole koskaan saatu selville. Häntä voidaan pitää maailman kuuluisimpana sarjamurhaajana, sillä murhat ovat saaneet erittäin paljon huomiota medialta. Viiltäjä-Jack murhasi 11 naista, joista suurin osa oli prostituoituja. Joidenkin naisten ruumiit oli pahoinpidelty ja silvottu niin pahoin, ettei niitä kyetty tunnistamaan. Nimitys on peräisin tavasta, jolla murhat yleensä tehtiin; viiltämällä uhrien kaulat auki.

Bermudan kolmioBermudan kolmio on yksi maailman suurimmista selvittämättömistä mysteereistä. Bermudan kolmio on merialue, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä ja jossa lukuisat laivat ja lentokoneet ovat kadonneet erittäin oudoissa olosuhteissa. Eräs näistä alueelle kadonneista on Lentue 19, joka oli viidestä Yhdysvaltain laivueen ilmavoimien lentokoneesta koostuva ryhmä, joka katosi tavallisella harjoituslennolla vuonna 1945. Ryhmää ei koskaan löydetty, vaikka etsintäpartio lähti heidän peräänsä samana päivänä. Bermudan kolmion alueelle on kadonnut myös muun muassa USSCyclops, Yhdysvaltain laivaston laiva joka katosi vuonna 1918. Se vei mennessään kaikki mukana olleet 309 miehistön jäsentä. Toinen kuuluisa tapaus sattui vuonna 1955, jolloin nimeä Connemara IV kantava huvijahti löytyi ajelehtimasta kolmion alueelta ilman miehistöään.

Alue 51


Virallisesti Alue 51 on etäinen ja tarkasti vartioitu toimialue, joka on yhdysvaltain ilmavoimien käytössä. Epävirallisesti se on huhupuheiden ja salaliittoteorioiden kehto. Ehkä tunnetuimmat kertomukset paikasta liittyvät UFO-havaintoihin. Alue sijaitsee Nevadassa ja sitä ympäröi salaisuuksien muuri; kaikki sitä koskevat tutkimukset on luokiteltu huippusalaisiksi. Lisäksi sen läheinen sijainti valtatiehen nimeltä "Extraterrestrial Highway" (paikka jossa on tehty lukemattomia UFO-havaintoja) saa ihmiset erittäin epäileväisiksi siitä, mitä alueella todellisuudessa tapahtuu..

Pollockin kaksoset


Vuonna 1957, sisarukset Joanna ja Jacqueline Pollock kuolivat traagisesti auto-onnettomuudessa Northumberlandissa, Englannissa. Seuraavana vuonna, heidän äitinsä tuli raskaaksi uudelleen ja sai kaksoset, jotka nimettiin Jenniferiksi ja Gillianiksi. Molemmilla tytöillä väitettiin olevan tietoa asioista, joista vain heidän edesmenneet vanhemmat sisaruksensa olisivat voineet tietää. He myös pyysivät jatkuvasti kuolleille sisaruksilleen kuuluneita leluja, vaikkeivat olleet aiemmin tienneet lelujen olemassaolosta. Jotkut ovat epäilleet, että edesmenneet sisarukset olivat uudelleensyntyneet kaksosten muodossa.

Cicada3301


Kolmena edellisenä vuonna, jokainen tammikuu nettiin on ilmestynyt hämmentävä, ratkottavaksi tarkoitettu pulmapeli, jonka järjestää nimimerkillä "3301" liikkuva järjestö/henkilö. Heidän symboolinsa on kaskas. Monimutkaiset pulmat pyörivät muun muassa matematiikan, piilotettujen viestien, data-turvallisuuden ja kryptografian eli salakirjoitustekniikan ympärillä. Kaskaan kuvia ilmestyy vuosittain eripuolille maailmaa, josta voidaan päätellä, että 3301 on laaja verkosto. Kuvia on nähty muun muassa Puolassa, Havaijilla, Espanjassa, Australiassa ja Koreassa. 3301 väittää, että heidän tarkoituksenaan on löytää "älykkäitä yksilöitä", jotka kykenevät ratkaisemaan heidän laatimansa pulmapelit. Siihen, mihin he tarvitsevat kyseisiä yksilöitä on hämärän peitossa. Monet uskovat, että nämä erittäin vaikeiksi kuvaillut ongelmanratkaisut toimivat värväyksinä muun muassa CIA:lle tai MI6:lle.

11 kommenttia:

 1. Odotinkin jo uutta postausta :)! Ja tää on hyvä blogi ^-^

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä lähiaikoina jotain postausta ihmissusista??

  VastaaPoista
 3. Viiltäjä Jack ei ole enään mysteeri ;) sehän saatiin selville sen shaalin avulla :D

  VastaaPoista
 4. Apuaa nää on niin hyviä!! Ainoo huono puoli että rupeen lukeen näitä aina öisin periaatteella "luen vain yhden" lopeensa luen niin kauan että jokainen ääni jokainen tymähdys jokainen outo tuulahdus suunnilleen jokainen asia pelottaa mua:D

  VastaaPoista
 5. Voisitko tehdä postituksen charlie charlie pencil game jutusta? :)

  VastaaPoista
 6. Tosta Bermudan kolmiost oli joskus juttuu TV:s :D Fox-kanavalt tuli semmone oliks se nyt Totta vai tarua- tosi-tv ohjelma tai joku semmone, suosittelen kattoo :) ja onko mitää halloweenspessua tiedossa ? :D

  VastaaPoista
 7. Nykyselläänhän Viiltäjä-Jack on DNA-tekniikan avulla tunnistettu (siis löyty eräs huivi jnka pystyttiin tunnistamaan kuuluneen Viiltäjä-Jackin uhrille, tässä oli jotakin ainetta Viiltäjä-Jackin ruumiista... jonkun epäillyn elävä sukulainen löydettiin ja oli halukas osallistumaan tähän juttuun, ja todettiin et joku DNA täsmäs sillai et voitii varmistaa et se oli yks epäillyistä). Kyseessä ilmeisesti oli puolalaissyntynen henkilö, nimeä en muista, josta sukukaan ei oikeen tykänny ja joka ilmeisest päätti päivänsä olikse nyt Bedlamin mielisairaalassa (siis jossain mielisairaalas kumminki, mun muistaakseni se oli just Bedlam)

  VastaaPoista
 8. En oikeen tajunnut tätä 3301 juttua ja miks ne toimisivat CSI tai M16

  VastaaPoista