Pages

perjantai 6. huhtikuuta 2012

4 korneinta kauhutarinaa

1 Ihmisetkin osaavat nuolla


Perhe asui keskellä korpea. Perheeseen kuului 1 tytär, vanhemmat ja koira. Eräänä iltana vanhemmat lähtivät juhlimaan kaupunkiin, joten he jättivät tytön yksin koiran kanssa kotiin. He vannottivat tytölle että tämän täytyy lukita ovet ja ikkunat ja että hän ei saisi lähteä minnekkään eikä avata ovea kenellekään. Ilta sujui rauhallisesti ja tyttö asettui nukkumaan. Yöllä hän kuitenkin heräsi outoon ääneen, joka kuului keittiöstä. Hän meni tarkistamaan tilanteen. Keittiöstä ei löytynyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa, mutta tyttö oli peloissaan ja meni sänkyynsä. Hän työnsi kätensä sängyn alle, ja koira nuoli sitä. Tyttö tunsi olonsa turvalliseksi ja jatkoi uniaan. Pian jälleen hän heräsi ääneen, joka tuli tälläkertaa olohuoneesta. Hän ei uskaltanut mennä katsomaan, vaan jälleen antoi sängyn alla olevan koiran nuolla kättään. Hän nukahti. Kun kolmannen kerran hän kuuli ääntä kylpyhuoneesta, hän meni katsomaan. Hänen koiransa roikkui siellä hirtettynä ja seinälle oli kirjoitettu verellä: Ihmisetkin osaavat nuolla.

2 Rautakoukku


Eräs nuoripari ajoi autolla yöllä metsässä. Kun he tulivat aukiolle, he pysäyttivät auton ja laittoivat radion päälle. Radiosta tuli ylimääräinen uutislähetys, jossa kerrottiin vaarallisen vangin karanneen mielisairaalasta. Tuntomerkkeinä olivat puuttuvan käden tilalla oleva koukku. Hänen kerrottiin hyökkäävän nuorten rakastavaisten kimppuun ja murhaavan heidät raa'asti. Tyttö kuuli ääntä auton taka-kontin läheltä. Hän sanoi pojalle, mutta tämä sanoi tytön vain olevan vainoharhainen. Tyttö vaati, että he lähtisivät pois. Poika suostui lopulta tytön ehdotukseen, koska tunnelmakin oli jo pilalla. Kun poika vei tytön tämän kotipihaan, he tekivät järkyttävän löydön: Verinen koukku roikkui taka-oven kahvasta.

3.Pelle


Tyttö oli palkattu erään perheen lapsenvahdiksi, koska vanhemmat lähtivät viettämään iltaa. Hänelle sanottiin, että jos mitään ongelmia tulisi, hänen täytyisi vain soittaa vanhemmille. Illan myötä tyttö laittoi lapset nukkumaan ja meni itse olohuoneeseen katsomaan televisota. Hän tunsi, kuin joku tarkkailisi häntä. Tyttö huomasi pelle-nuken huoneen nurkassa, joka hirvitti häntä. Hän päätti soittaa perheen isälle. Tyttö kysyi, voisiko hän mitenkään peittää nurkassa olevan pelle-nuken, koska se häiritsi häntä. Linjan toinen pää hiljeni ja hetken hiljaisuuden jälkeen isä vastasi: Ota lapset ja menkää pois talosta, meillä ei ole mitään pelleä

Vanhemmat löysivät myöhemmin lapsenvahdin ja lapset murhattuina.

4. Taulu


Kolme naista majoittui pienen kylän paikalliseen motelliin. Motelli oli huonokuntoinen, mutta kelpasi heille yhdeksi yöksi. He valitsivat itselleen huoneet ja asettuivat taloksi. Kaikki heistä huomasivat pelottavan taulun naisesta motellin käytävällä. Eräs ryhmän naisista oli menossa yöllä vessaan, ja joutui kävelemään kyseisen taulun ohi. Taulun naisen ilme oli tuima ja hän ikäänkuin osoitti naista sormellaan. Nainen tunsi olonsa epämielyttäväksi ja vältti menemästä enään taulun ohi. Seuraavana aamuna toiset löysivät huonetoverinsa silvottuna sängystään. Myöhemmin selvisi, ettei käytävällä ollut taulua, vaan ikkuna.

17 kommenttia:

 1. Oon lukenu ton klovni jutun mut siinä se klovni oli joku pöllöpatsas

  VastaaPoista
 2. Mäki oon lukenut sen pöllöpatsas version

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon kuullu ton pöllö version. Hyvii nää mut ei kantsii lukee sängys illal yksin niinku mä tein.. ;(

  VastaaPoista
 4. toi ihmisetkin osaavat nuolla on ällö

  VastaaPoista
 5. mä oon yksin kotona ja mua pelottaa ihan kauheesti :'(

  VastaaPoista
 6. Pelottavia kuvia ja toi ihmisetkin osaavat nuolla tarina oli karu��

  VastaaPoista
 7. Toi tarina ihmisetkin osaavat nuolla on pelottava��

  VastaaPoista
 8. Hui toi juttu missä ne naiset luuli sitä ikkunaa tauluks :c

  VastaaPoista
 9. mä.oon kuullu ton ihmisetkin osaavar nuolla

  VastaaPoista
 10. Mun kaveri on kertonu ton hirtetty doggy jutun joskus vuonna avokado

  VastaaPoista
 11. Mun kaveri on kertonu ton hirtetty doggy jutun joskus vuonna avokado

  VastaaPoista
 12. Mun kaveri on kertonu ton hirtetty doggy jutun joskus vuonna avokado

  VastaaPoista
 13. Mun kaveri on kertonu ton hirtetty doggy jutun joskus vuonna avokado

  VastaaPoista
 14. Miks pistit ton mun kaveri on kertonu ton hirtetty doggy jutun joskus vuonna avokado nii siis miks laitoit sen neljä kertaa?

  VastaaPoista
 15. Pari ekaa tarinaa oli joskus 2000 -luvun alussa julkaistussa kirjassa "Lue jos uskallat - 210 karmivaa tarinaa".

  VastaaPoista