Pages

lauantai 4. helmikuuta 2012

Saatana, Paholainen ja Lucifer

Saatana, Paholainen ja Lucifer ovat kolme eri nimeä samalle enkelille. Lucifer oli enkelin nimi taivaassa ja Saatana ja Paholainen ovat nimiä enkelille kun hänestä tuli paha ja hän meni Helvettiin. Raamattu käyttää monia nimiä Saatanasta esim. Accuser ja Abaddon.

LUCIFER


Jumala loi Luciferin täydelliseksi enkeliksi. Häntä kutsuttiin Luciferiksi taivaassa. Lucifer kuitenkin teki syntiä, lankesi ja kieltäytyi parannuksesta ja hänet karkotettiin pois taivaasta. Kun Lucifer ei ollut enää taivaassa hänen uudeksi nimekseen tuli Saatana.

SAATANA

Saatanan historia alkoi rikkauksilla ja kunnialla. Hänellä oli mahtava tulevaisuus, mutta muuttui kateelliseksi ja ylpeäksi. Kieltäydyttyää parannuksesta hänen tulevaisuutensa näytti synkältä. Historian tapahtumat jatkuvat kun Saatana tulee maan päälle ja yrittää tulla maailman Jumalaksi. Saatana on aiheuttanut enemmän kauhua, kipua ja kuolemaa kuin kukaan yksittäinen henkilö maailman historiassa. Saatana ja hänen enkelinsä ovat demoneita. Hän on nyt syntinen, langennut enkeli, joka on asunut tässä maailmassa noin 6,000 vuotta. Pian Saatana jättää henkisen maailman ja tulee maan päälle, jolloin häntä aletaan kutsua Pedoksi.

PETO

Peto on nimi jonka Raamattu on antanut Saatanalle, kun hän tulee maan päälle ihmismuodossa ja yrittää päästä Jumalaksi. Hänellä on Jumalan ulkonäkö maan päällä. Hän vaatii maailma pitämään itseään Jumalana.

Kun Peto tulee maanpäälle ihmismuodossa, hän tulee olemaan säteilevä, karismaattinen, kiehtova ja mielenkiintoinen. Ihmiset tulevat huomaamaan että hän on voimakkaampi ja majasteettisempi kuin muut ihmiset. Ihmiset tulevat vakuuttuneiksi että Saatana on Jumala. Hän puhuu sointuisasti ja hänen silmänsä ovat ystävälliset ja rakastavat. Hän on hempeä ja kiltti. Hänen ulkomuotonsa tulee häikäisemään ja ihastuttamaan ihmiset, joka sokaisee heidät todellisuudelta.

Saatana ja hänen enkelinsä karkotetaan taivaasta.

5 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että toi vika kuva saattaa olla Doctor Whosta

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ajattelin samaa

   Poista
  2. Ajattelin samaa

   Poista
  3. illuminati confirmed ku antti tuiskulla on laulu peto on irti nii Antti Tuisku on saatana D:

   Poista