Pages

lauantai 25. elokuuta 2012

Haudattu elävältä!


Kun lääkäri totesi isoäitini kuolleeksi, isoisäni sanoi ettei ole. Heidän täytyi melkein raahata hänet pois vaimonsa ruumiin luolta jotta he voisivat valmistella hänet arkkuun. Sinä iltana isoisäni heräsi hirveään uneen jossa hänen vaimonsa yritti hysteerisesti päästä ulos arkusta. Hän soitti lääkärille välittömästi ja rukoili että hänen vaimonsa nostettaisiin haudasta ja tarkistettaisiin asia. Lääkäri kieltäytyi, mutta isoisä näki saman painajaisen jokainen päivä viikon ajan. Jokaisella kerralla hän rukoi, että hänen vaimonsa nostettaisiin haudasta.

Lopulta lääkäri luovutti, ja vapaaehtoisten voimin, he nostivat arkun ja avasivat sen. Kaikkien kauhuksi ja hämmästykseksi, isoäitini kynnet olivat katkenneet ja veriset ja arkun kannen sisäpuolella oli selviä naarmuja.

11 kommenttia:

 1. Moi! Toivoisin juttua Slendermanista =) tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Mä en tajunnu...selviskö se mummo vai kuolikse?? luulen et se kuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että kuoli, koska jos isoisä oli nähnyt viikon kyseisiä unia ja kyseessä oli kuitenkin ikääntynyt henkilö eli siis isoäiti, jonka terveys olisi tuskin kestänyt viikon ilman ruokaa ja vettä.

   Poista
 3. Tee jeff the killer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeff The Killer tarinoita on jo kaksi erilaista: http://kauhublogi.blogspot.fi/2013/06/jeff-killer.html

   Poista
 4. Jännää (°.°) voitko postata herobrinen tarinan jossa herobrine sai valkoiset silmät :) löydät sen minecraft wikistä englanniksi..
  PS: google kääntäjä kääntää brinen suolavedeksi xD

  VastaaPoista
 5. Eiks se isoäiti tukehtunu? Onks niis arkuis jotai ilmaa sisäl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sen sisällä viellä kannen sulkemisen jälkeen jonkun verran ilmaa.

   Poista