Pages

lauantai 27. lokakuuta 2012

Suicide girl


Sanotaan, että tämä kuvan on kironnut erään tytön haamu. Jos kuvaa tuijottaa liian pitkään, tekee itsemurhan. Se on liikkunut netissä ainakin vuodesta 2006, mahdollisesti pitempääkin.

Katso kuvaa yläpuolella. Tarina on seuraavanlainen; Japanissa pian sen jälkeen ku tyttö oli tehnyt itsemurhan, hän piirsi itsestään tämän kuvan, skannasi sen ja latasi nettiin. Koreassa juttu levisi nopeaa useille korealaisille foorumeille, joissa sanottiin, että tytön sinisistä silmistä voi nähdä surun ja hengen läsnäolon kuvassa. Ehkä tyttö kuoli suuren surun ja vihan vallassa että henki kirosi kuvan.
Sanotaan, että jos tuijotat tyttöä silmiin kauemmin kuin 5 minuuttia, teet itsemurhan. Sanotaan myös, että kuva muuttuu, ja tytön kasvot muuttuvat omahyväisiksi ja pilkkaaviksi ja tytön silmien ympärys tummuu.

Video:


22 kommenttia:

  1. Onko toi niinkun totta? toi kuva on kyllä aika karmiva mutta kaunis :3

    mikä toi video niinkun on? jos sen kattoo loppuun mitä tapahtuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoin ton videon ni ei siin tapahtunu mitää

      Poista
  2. Video on tarkoitettu vain peloitteluksi.

    VastaaPoista
  3. Onko se totta jos kattoo tota kuvaa yli 5 min,niin tekee itsemurhan?

    VastaaPoista
  4. En nyt ihan usko että tohon kuolee

    VastaaPoista
  5. Miepä kokeilen laitan kommenttii jos oon hengis sitte viel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun mä katoin tota nii se muuttu jotenki tosi surullisen näköseks

      Poista
  6. Elos :D ainaki vielä...........

    VastaaPoista
  7. Muuttu se kyl se kuva tommoseks yllämainituks mut tiiä sitte onko toi nyt ihan totta

    VastaaPoista
  8. Tuijotin tota kuvaa n. 8 minuuttia... Räpytin tosin välillä, mutta vaikuttaako se lopputulokseen? N. 4 minuutin kohdalla alkoi näyttää siltä että kuvan iho alkoi irtautua kuvasta, se värähteli, nousi ja laski... o.ö Toinen suupieli nousi n. 7 minuutin kohdalla hetkeksi mutta laski heti... Saatoin tosin katsoa liian kauan ja nähdä harhoja :Ddd Mutta silleen...

    VastaaPoista
  9. Kokeilin, ei tapahdu mitään :3

    VastaaPoista
  10. Musta toi kasvojen muuttuminen on vaan illuusio...

    VastaaPoista
  11. Tavallinen typykkä...? Ei niin creepy, mutta hyvä silti:-)

    VastaaPoista
  12. Ööö.. miten se piirsi sen kun se oli jo kuollu?

    VastaaPoista
  13. Pelottavaa. Greg, nämä palatsi ovat mahtavia. Ite tuijotti tota kuvaa vaa 10 se. Ja musta näytti et se liikkuu. Hrrr

    VastaaPoista
  14. No, tuijotin kuvaa 6 minaa ja elossa ollaan... :D

    VastaaPoista
  15. jos sä katot jtn tiettyy asiaa kuten esimerkiksi tota kuvaa tost tytöst ja keskityt vaikka tuijottaan vaa silmii nii kyl siin yleensä käy sillee et se kuva muuttuu se on iha normaalii tai riippuu mitä esinettä/asiaa kattoo. ku katoin ton tytön silmii nii kyl ne näytti tummuvan sillee vähä mut sit ku räpäytin kerra nii se tavallaa palautu normaaliks ja ku jatkoin tuijotus nii sit se sillee alko taas muuttuu.. :D mut siis vaikka toi tyttö on iha normaali eikä mitenkään creepy nii silti ton kattomine antaa vähä kylmii väreit XD joo mun hieno pitkä romaani :))

    VastaaPoista
  16. Vääristyyhä kuva jos kattoo sitä pitkään. Oli sit mikä tahansa kuva kyseessä. Jos vaikka tuijottaa omiin silmiin pelin kautta näkee oman naamansa vääristyvän tai näkee itsensä kammottavana. :D Mikäli hypnoosiin on uskominen.

    VastaaPoista
  17. Itsellä alkaa särkeä päätä kuvan katsominen...

    VastaaPoista
  18. Katoin kuvaa 5sekuntia, alko tulla kylmätväreet😨

    VastaaPoista
  19. Katoin kuvaa 5sekuntia, alko tulla kylmätväreet😨

    VastaaPoista
  20. Mä tuijotin tota kuvaa vhä aikaa ja sit sen silmis oli tummat silmäpussit, en jäänyt katsomaan kuvaa vaan näytin sen ystävälleni joka kysyi miksi säikähdin.... Selitin ystävälleni ja hän alkoi tuijottamaan kuvaa... Näinä muutamana pvänä hän on ollut poissa oleva... Criipi mikä criipi

    VastaaPoista