Pages

lauantai 29. joulukuuta 2012

Outo kuva


Kesällä 1950, ryhmä nuoria löysi vanhan hylätyn talon metsästä. He menivät sisään tutkiakseen taloa. Keskellä talon lattiaa oli kuoppa täynnä vettä. Kolme pojista päätti uida, samalla kun muut ottivat kuvia talosta.
32 vuotta myöhemmin, vuonna 1982, mies oli patikoimassa ja löysi vanhan kameran. Hän vei kameran paikalliselle poliisiasemalle jossa yritettiin selvittää, kenelle kamera kuului. Poliisi lähetti filmin kehitettäväksi. Suurin osa kuvista oli tuhoutunut.

Tämä kuva on viimeinen, joka oli otettu. Ei tiedetä, mitä poikien kasvoille tapahtui tai miksi kuvasarja äkillisesti päättyi. Nuoria ei koskaan tunnistettu eikä heidän ruumiitaan koskaan löydetty. Se, mitä kuvassa tapahtuu, on yhä mysteeri.

21 kommenttia:

 1. postauksia sais tulla useemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kommenttia olenkin oottanu. Kuten arvata saattaa, minulla on myös elämää tämän blogin ulkopuolella ja varsinkin nyt joulun aikana on ollut hirveästi kiireitä enkä ole kerennyt päivittelemään. Lupaan, että tammikuussa postauksia alkaa tulla enemmän !

   Poista
 2. Hrrrr.... Aika pelottavaa :o

  VastaaPoista
 3. No hui s... Tää blogi on muuten paras, käsittää kaiken mitä paranormaaleista etc. asioista pitäisi tietää.. tämän innoittamana suostuttelen kaveriani (hermoheikko esim. slenderiin) lähtemään kanssani pimeään latoon... vaikka päiväseltään jos ei muuten.. mutta kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. ONKS TÄÄ NIIKU OIKEE/AITO JUTTU!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen saa jokainen itse päättää..

   Poista
  2. Erotin kuvasta sen veden ja ihmisiä varmaa ne nuoret

   Poista
  3. Erotin kuvasta vettä ja ihmisiä varmaa ne nuoret

   Poista
 5. Mun mielestä tää näyttää vaan siltä et ne on uimassa pimeässä.

  VastaaPoista
 6. Hehheh, tää oli aika hupaisa :D

  Ensinnäkin miksi poliisi alkaisi selvittää jonkin vuosikymmeniä vanhan kameran omistajaa, varsinkin kun todennäköisyys omistajan löytymisestä ovat olemattomat? Miten tuhoutuneista kameran kuvista on voitu päätellä missä pojat ovat olleet, nähneet ja tehneet? Ja jos suurin osa kuvista oli tuhoutuneita niin ei kai ole ihme että ainoat pelastuneet kuvat voivat olla vähän kulahtaneita ja siksi oudot naamat. Kamerat tuskin olivat tuolloin muutenkaan niin mahdottoman kehittyneitä vielä, että pimeässä saisi hyviä kuvia. Miksi poikien ruumiita olisi löydetty yhtään mistään kun ei mikään viittaa siihen että pojat olisivat kuolleet jotenkin omituisesti? Kuvassakaan ei näytä tapahtuvan mitään kauheuksia, poikia liluu jossain vedessä.

  Mutta tämä näin vakavasti otettuna. Hyvä tarina muuten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti sai minutkin miettimään tarkemmin. Kuitenkin, meillä ihmisillä on taipumus kehittää omia lisäyksiämme tarinoihin ja niin on varmaan käynyt tässäkin. Tuo mies, joka kameran löysi, saattoi olla aivan elävä ja saattoi viedä kameran myös poliisilaitokselle. Asiassa en näe mitään outoa, sillä itsekkin hahmotan vain kolme hahmoa. Ja jos yhdistetään vanha kamera ja metsän kosteus, kuvat ovat varmasti vahingoittuneet tavalla tai toisella.

   Poista
 7. Kiitos tästä blogista :) Kunnon kauhujuttuja ja urbaani legendoja on vaikea löytää, mutta kiitos tän blogin niitä saa lueskella :) Kun sinulta aikaa löytyy, ois kiva jos suomentaisit lisää creepypastan juttuja. Ne on kaikista pelottavampia :)

  VastaaPoista
 8. Paras blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 9. Ihan kuin kuvassa olisi kolme kappaletta mcdonalds pellejä jotka ovat vihaisia.

  VastaaPoista