Pages

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Valkoinen kuolema
Istun tietokoneella, peloissani. Jokainen hetki voisi olla viimeiseni. Ystäväni on täällä myös ja hän on syy miksi elämäni on vaarassa. Se ei saata käydä järkeen näin aluksi, mutta anna minun selittää.

Kaikki alkoi aiemmin tänään, kun ystäväni tuli talooni ja paiskasi oven perässään kiinni, hengittäen raskaasti. Hänen silmänsä olivat suurina pelosta ja hän nojasi selkä seinää vasten. Kysyin häneltä mitä oli tapahtunut ja hän kertoi minulle tämän tarinan:

Hän oli elänyt tätinsä kanssa viimeisen vuoden ajan koska hänen vanhempansa olivat meksikossa. He tekivät työtä pienessä  sairaalassa pohjois-meksikossa. Edellisenä iltana, vuoteen oma mies oli kompuroinut sairaalan uloskäynnille. Hän huusi espanjaksi ja näytti olevan järkyttynyt.

He toivat miehelle tuolin ja laittoivat hänet istumaan. Hän henkäisi syvään ja kertoin tarinan huonolla englannilla. Hän väitti että hänen siskonsa oli tappanut jokin, jota hän kutsui "La Muerto Blanco". Hän toisteli kokoajan että hän oli seuraava.

Hämmentyneinä he kysyivät kuka tai mikä Muerto Blanco oli. Järkyttävä pelko hänen kasvoillaa, mies sanoi sen olevan Valkoinen kuolema. Se oli tytön sielu joka kuoli vuosia sitten. Hän kuoli oman kätensä kautta, hän sanoi, yksin ja selvittämättömänä. Hän inhosi elämäänsä niin paljon, että halusi poistaa kaikki jälkensä maailmalta. Hän palasi takaisin kuolleista kostonhimoisena henkenä, tappaen kaikki, jotka tiesivät hänen olemassaolostaan.

Hän on tyttö, muttei tyttö, mies sanoi. Hän ei ole kuollut, mutta ei oikeasti elossa. Hänellä on kylmät mustat silmät, jotka itkevät verta. Hän kävelee ilman että liikkuu senttiäkään. Hän seuraa uhrejansa kylästä toiseen, kunnes he palaavat kotiin. Sinä et koskaan oikeastaan tiedä että hän seuraa sinua, kunnes kuulet hänen koputuksensa ovellasi.

"Hän koputtaa kerran ihollesi, jota hän käyttää paikatakseen hänen omansa. Kahdesti hiuksillesi, jotka hän kiristää hampaidensa ympärille. Kolme kertaa luillesi, jotka hän muotoilee mailaksi. Neljä kertaa sydämmellesi, jonka hän repii rinnastasi. Viisi kertaa hampaillesi, jotka hän puhdistaa ja laittaa rasiaan. Kuusi kertaa silmillesi, jotka hän vetää yksitellen pois. Ja seitsemän kertaa sielullesi, jonka hän nielaisee  kokonaan."
  
" Ei väliä minne menet, Valkoinen kuolema seuraa sinua ja kuulet hänen kauhean koputuksensa ovellasi. Voit yrittää paeta häntä, mutta hän on nopeampi kuin kukaan ihminen. Jos lähdet kotoasi, kun hän koputtaa oveasi, hän seuraa sinua."

Kauhistunut mies oli varma, että se oli tappanut hänen siskonsa. Hän yritti kertoa poliiseille Valkoisesta kuolemasta, mutta he eivät kuunnelleet ja sanoivat sen olevan vain vanha legenda. Seuraavana hän yritti kertoa papille, mutta pappi välittömästi sulki ovensa miehen edestä. Pappi sanoi nähneensä Valkoisen kuoleman seuraavan miestä, eikä halunnut sekaantua asiaan.

Mies nojasi käsiinsä päätään ja sanoi, että valkoinen kuolema seuraa sinua ikuisesti ellet kerro jollekin muulle siitä, jota se alkaa seuraamaan. Sitten se iskee. Se tappaa sinut ja alkaa seuraamaan ihmistä, jolle kerroit.

Tarinan lopettamisen jälkeen mies varasti sairaalan auton pihalta ja katosi yöhön.

Ilmeisesti kaverini vanhemmat soittivat hänen tädilleen, ja kertoivat oudosta miehestä jonka olivat kohdanneet. He kysyivät tädiltä, oliko tämä kuullut Valkoisesta kuolemasta. Hän ei ollut, joten he kertoivat hänelle saman tarinan jonka mies oli heille kertonut.

Seuraavana päivänä täti sai puhelun. Se oli Meksikon poliisilta. Hänelle kerrottiin että vanhemmat oli löydetty sairaalan ulkopuolelta revittynä kappaleiksi.

Kun hän lopetti puhelun, hän soitti kaverilleni, joka oli koulussa ja kertoi järkyttävät uutiset. Kaverini itkiessä, täti sanoi ette voinut ymmärtää mitä oli tapahtunut. Hän kertoi oudosta miehestä joka oli ilmestynyt sairaalaan juuri ennen hänen vanhempiensa kuolemaa. Täti sanoi, että kaverini vanhemmille oli juuri ennen heidän kuolemaansa kerrottu tarina Valkoisesta kuolemasta.

Kun puhelu loppui, kaverini ei kyennyt ymmärtämään mitä oli tapahtunut, ja se ei tuntunut todelliselta. Kun hän meni kotiin, ovi oli avoinna. Sisällä oli verivana, joka johti keittiöön. Keittiössä oli tädin ruumis, joka oli revitty kappaleiksi.

Hän juoksi ulos talosta, läpi kaupungin, kunnes saapui minun taloni luokse. Kun hän kertoi minulle tämän tarinan, minun oli hankala uskoa sitä. Ennenkuin ehdin sanoa mitään, me molemmat seisahduimme kauhusta, kun etuovellani alkoi koputus.

Olemme tuijottaneet ovea nyt tunnin, eikä kumpikaan meistä halua avata sitä. Koputus jatkuu yhä, kasvaen kovemmaksi ja kovemmaksi. Hän ei koskaan luovuta. Hän ei koskaan lopeta. La Muerto Blanco on pysäyttämätön. Luulen että hän haluaa säikäyttää meidät, kaverini ja minut. Luulen, että hän haluaa meidän syyttävän toinen toisiamme. Ja minä syytän. Kaikki on hänen syytään. Hänen ei olisi koskaan pitänyt kertoa minulle.

Kun istun täällä, ystäväni vieressä, kuunnellen koputuksen kasvavan kovemmaksi ja kovemmaksi, toivon monia asioita. Toivon, että hän olisi tappanut ystäväni ennekuin hän ehti talolleni. Jos hän ei olisi kertonut minulle, en olisi vaarassa nyt. Toivon, etten olisi koskaan tavannutkaan häntä.

Ja olen pahoillani sinunkin puolestasi. Olen pahoillani että sain sinut lukemaan tämän tarinan. Olen pahoillani, että kertoin sinulle Valkoisesta kuolemasta. Koska nyt kun tiedät hänestä, hän tulee luoksesi seuraavana.

32 kommenttia:

 1. Woww :D Aika pelottavaa jos 'La Muerto Blanco' tulis ó.ó

  VastaaPoista
 2. Loistavia juttuja ! Ainut, mikä minua hiukan häiritsee, on ettei kirjoitusasu ole kovin hyvää. Tähän voisi auttaa oikolukija! Suomennokset ovat kyllä hyviä. Jeesin mielelläni jos haluat.
  -JA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä näiden suomentamisessa kestää jonkin aikaa ja vaikka tietenkin kannattaisi tarkistaa aina virheiden varalta niin en yleensä vain jaksa. Harmi että laitoit anonyymina tuon viestin, koska olen harkinnut ottaa apuvoimia tämän blogin ylläpitoon. Jos vain olet vielä kiinnostunut!

   Poista
 3. Iha mahtavia!! Kiitos näistä, olen etsinyt kaikkea tämmöistä jo kauan ja vihdoin eksyin blogiisi :) Odotan innolla lisää!

  VastaaPoista
 4. Onko blogiin tulossa lähiaikoina uusia juttuja..? Vähän autiota on viime aikoina ollut.. :o

  VastaaPoista
 5. moi vaan tosi pelottava tarina mut jos valkone olis olemas nii iiiiiiiik

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Pakko myöntää että OLI, mutta nyt saan juttua lisää niin eiköhän se tästä. Innostuksen lopahtamisen syynä oli pääasiassa se, ettei juttuja vain enää löytänyt/en jaksanut edes yrittää löytää.

   Poista
 7. Hui :D:D Joo aika hyvä tarina :D

  VastaaPoista
 8. ehkä toi valkoinen kuolema on tappanu sittenki ylläpitäjän ?

  VastaaPoista
 9. Ainoa juttu pitkilleen mikä sai sydämen hakkaamaan hulluna, kun muut jutut on ollu vähän epäuskottavia (no tämäkin sinänsä mutta.. huhhuh..). En muuten nuku tänään. Ainakaan yksin.

  VastaaPoista
 10. Selvästi Valkoinen Kuolema tullu blogin kirjottajalle...

  VastaaPoista
 11. Eikä, mistä mä nyt luen Creepypastaa kun enkku kusee pahasti.. D:

  VastaaPoista
 12. Ihana blogi, nää jutut on niin kiinnostavia (:


  --------->http://thedrug-in-me-is-you.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. luin vaa kohtaan ''Hän palasi takaisin kuolleista kostonhimoisena henkenä, tappaen kaikki, jotka tiesivät hänen olemassaolostaan.'' ja menin paniikkiin D:

  VastaaPoista
 14. Hei eksyin tänään sun blogiin ja tää on mahtava toivon sinun jatkavan nää on parhaita

  VastaaPoista
 15. Iha sairaan hyvä tuliks sun luoa pelottaa kivasti������

  VastaaPoista
 16. Eihän tää oo totta?D:

  VastaaPoista
 17. Onko tää totta nimittain mua pelottaa nyt ihan sikana? Tuleeks se oikeesti mun luo?????? APUA!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 18. Hitto kun valkoinen kuolema ei tullutkaan

  VastaaPoista
 19. Tää oli iha hirvee creepy,varsinki ku lopetin alko kuuluu koputusta ovelt (ei oo ovikelloa) mut onneks se oli vaa isovelje kaveri (Muahahha) (Se tulee iha niinku tarinassa😅)

  VastaaPoista
 20. Pelästyin kuoliaaksi kun äiti koputti oveen O●O

  VastaaPoista
 21. Rakastan blogiasi, yhdessä vaiheessa aloin pelätä niin paljon, etten lukenut tätä moneen kuukauteen, mutta nyt uskaltauduin :D Harmi vain olet näemmä lopettanut blogin kirjoittamisen, mutta riittäähän täällä matskua ;D Tätäkään kommenttia et ehkä lue, mutta ehkäpä jonkun tietoisuuteen tämä kommentti jää. Tarinaan viitaten vielä, yksi pelottavimmista mitä olen lukenut. ;)

  VastaaPoista
 22. Luen tätä blogia vaikka tää onki jo vanha ja blaablaa, mutta meinasin saada totaallisen paskahalvauksen ku olin lukenu tän tarinan ja joku oikeesyi koputti meiä oveen, reaktio ois ollu kyllä näkemisen arvonen 😂👋

  VastaaPoista
 23. Hyi!! Eihän tää oo totta. Pentele rupeen pian parkumaan!! :'( D:

  VastaaPoista
 24. Miksi mä luin tän? D':
  Nyt en kyllä voi nukkua tänä yönä..

  VastaaPoista
 25. Luin ensin tuon nimen että 'Valkoinen joulu' kun vilkaisin tosi hutaisten, vähän ihmettelin että mistäs on kyse? :D

  VastaaPoista
 26. Mie hypin seinille, kun sisko tuli kotiin ja koputti oven... P.S. Olin siis justiinsa lukenu tän pimeessä peiton allaXD

  VastaaPoista
 27. En kyllä hetkeen avaa ovea jos joku koputtaa

  VastaaPoista