Pages

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kuuluisia sarjamurhaajia


Jack The Ripper (Viiltäjä-Jack)
aktiivinen vuonna 1888
Hänen aktiivisuutensa kesti vain 3 kuukautta, mutta ne olivat pisimmät 3 kuukautta Whitechapelin (Lontoo) kaupungin historiassa. Vain viisi ihmistä vahvistettiin uhreiksi, mutta todellinen uhrien lukumäärä oli joidenkin tutkijoiden mielestä jopa lähemmäs 11. Kaikki heistä olivat prostitoituja. Naiset ympäri kaupunkia elivät pelossa mysteerisen murhaajan takia - jonka henkilöllisyys on yhä tuntematon. Eräässä kuolinraportissa sanotaan "kurkku oli viilletty veitsellä ja pää oli melkein irti kokonaan. Vatsa oli revitty auki ja molemmilla uhreilla oli viiltoja kehossaan...." Hänen murhansa muistetaan verisinä, raakoina ja ratkaisemattomina. Viidestä vahvistetusta uhrista neljää oli seksuaalisesti pahoinpidelty.

Aileen Wuornos 
aktiivinen vuosina 1989-1992
Vain harvat sarjamurhaajista ovat naisia ja yksi näistä naisista oli Aileen Wuornos. Hänen oma elämänsä oli täynnä laiminlyöntejä ja pahoinpitelyä. Hän tuli raskaaksi 15 vuotiaana ja hänellä oli suhde veljensä kanssa. Wuornos rakastui myöhemmin naiseen ja tuki häntä tulemalla prostitoiduksi. Hän tappoi seitsemän miestä, väittäen että nämä yrittivät satuttaa häntä. Hänet pidätettiin ja tuomittiin kuolemaan.

Gary Ridgway
aktiivinen vuosina 1982-1998
Gary Ridgway kuristi noin 71 naista 8-10 vuoden välillä. Hänen ensimmäiset 5 uhriaan löydettiin Green Riveristä, josta hän sai lempinimen "Green River Killer". Ridgway poimi prostitoituja kaduilta ja sitten kuristi heidät. Hän onnistui pakoilemaan poliiseja kunnes hänet pidätettiin vuonna 2001.

Ted Bundy
aktiivinen vuosina 1973-1978
Ted Bundya kuvailtiin erittäin karismaattiseksi ja ystävälliseksi mieheksi. Tämän kuvan takana oli kuitenkin kylmäverinen murhaaja. Vain neljässä vuodessa hän kidnappasi ja tappoi 30 nuorta naista Yhdysvalloissa. Houkutellakseen uhrejaan hän teeskenteli olevansa vaikutusvaltainen henkilö tai invalidi. Oli myös tapauksia joissa hän vain murtautui uhrien koteihin ja puukotti heidät kuoliaaksi näiden nukkuessa. Sitten hän raiskasi ja silpoi uhrejaan, ja otti näiden päät "muistoiksi" itselleen. Hänet pidätettiin viimein vuonna 1979 ja  hänelle asetettiin kuoleman tuomio sähkötuolissa vuonna 1989.

John Wayne Gacy "The Killer Clown" (Tappajaklovni)
aktiivinen vuosina 1972-1978
John Wayne Gacy oli yksi pahamaineisimmista sarjamurhaajista historiassa. Hänet pidätettiin kahden teinipojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja hänet tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen. Hyvän käytöksen takia hän pääsi ehdonalaiseen vapauteen. Vuosien kuluessa hän nautti pelleksi pukeutumisesta ja nimesi hahmonsa nimellä "Pogo the Clown" ja alkoi tehdä ilmaiseksi pelletöitä paraateissa ja juhlissa. Puvun takana oli henkilö joka tappoi 33 nuorta miestä, haudaten nämä pihalleen, talonsa alle ja läheiseen jokeen. Hänet pidätettiin murhista epäiltynä, sillä hänen talonsa alta löytyi luita.

Jeffrey Dahmer
aktiivinen vuosina 1978-1991
13 vuodessa Dahmer tappoi 17 poikaa ja miestä. Hän ei kuitenkaan vain tappanut heitä; murhat sisälsivät raiskausta, nekrofiliaa, silpomista ja kannibalismia. Poliisi löysi jotain todella järkyttävää hänen asunnostaan. Ilmeisesti hän oli porannut vielä elossa olevien uhriensa päähän reijän ja harrastanut seksiä kirjaimellisesti uhrin päällä. Kun uhrit kuolivat, hän joko harrasti seksiä ruumiilla tai söi siitä palasia. Hänet pidätettiin vuonna 1994. Vankilassa hänen sellitoverinsa pahoinpitelivät hänet hengiltä.

Richard Trenton Chase 
aktiivinen 1977-1979
Richard Trenton Chase tunnetaan myös nimellä "The Vampire of Sacramento". Hänet lempinimensä johtui siitä että hän söi uhriensa ruumiinosia ja joi näiden verta. Chase aloitti tappamalla eläimiä ja syömällä näitä raakana. Hänet määrättiin mielisairaalan hoitoon ja hänelle annettiin lääkitys. Myöhemmin hänet vapautettiin, joka johti armottomiin tappoihin. Hän tappoi 6 ihmistä vain yhdessä kuukaudessa. Tapettuaan heidät, Chase harrasti seksiä uhrien ruumiiden kanssa. Hän myös saattoi sekoittaa ruumiinpalasia virvoitusjuomiin tehdäkseen "pirtelöä". Hänet vangittiin vuonna 1979 murhattuaan kokonaisen perheen. Hän sai kuolemantuomion kaasukammiossa mutta tappoi itsensä ennen teloitusta.

24 kommenttia:

 1. Huii! Katoin vaan taakse et siel on joku.. oikeesti hyii:DD Hyvä!!!<333

  VastaaPoista
 2. Jeffrey Dahmer. aika sairas jätkä o____o'
  uskon että sinulla on ihana homma näitä suomennella :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kaikki kyl on iha sairaita.

   Poista
  2. Noi kaikki on iha sairaita.

   Poista
  3. Jeff on jännä joo. En muista kukahan oli se joka tahtoi olla nainen ja puki niiden nahkaa pois ja teku niistä asusteitä. Taisi olla Jeff..

   Poista
  4. Kyseessä on Ed Gein. Hän teki uhrien nahkasta ja luista huonekaluja. Hän kehitteli myös naisten nahkasta itselleen asun, koska halusi olla nainen. Kauhublogissa on enemmän juttua hänestä.

   Poista
 3. mielenkiintonen postaus taas! kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Sarjamurhaajat kiinnostaa! Hyvä postaus, kaikista muista on kuullu paits tosta vikasta

  VastaaPoista
 5. Tää blogi on iha sairaan hyvä! Kaikki postaukset on tosi kiinnostavii ja niit on tosi kiva lukee! :) Jatka samaan mallii! ;)

  VastaaPoista
 6. Heips, tää blogi vaikuttaa tosi hyvältä :). Lukemista vaan vaikeuttaa tuo tekstin väri ja fontti yhistettynä mustaan taustaan, oisko mahollista vaihtaa se valkoseksi, niin näkyisi vähän paremmin ja näinollen lukunautintokin oli taattu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut joskus valkoinen fonttiväri joka oli aika silmiinpistävä omasta mielestäni ainakin. Minulla ei toimi kunnolla nuo bloggerin ulkoasumuokkaus mutta voin koittaa vaihtaa (: Kiitos palautteesta!

   Poista
  2. Minkä värinen se oli ennen?

   Poista
 7. Mahtava blogi, oon jääny koukkuu!! :)

  VastaaPoista
 8. Jeffrey... Jeff huomaatteko yhteyden

  VastaaPoista
 9. Jeffrey Dahmer kuoli samalla tekotavalla kuin hänen ensimmäinen uhri. Karma strikes back

  VastaaPoista
 10. Jäi vähä kiinnostamaan että ku tossa mainittiin et Jeffrey Dahmerin sellikaveri tappo ton Jeffreyn niin rangaistaanko tollasesta? Ku kyse on kuitenkin sarjamurhaajasta, jos ymmärrät mitä meinaat :D

  VastaaPoista
 11. Melki kaikki noist salamurhaajista raiskas uhrinsa ._.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksihän ne on sarjamurhaajia. Pakkomielteet. Skitsofrenia. Nekrofilia. Kannibalismi. Siitä hän se sarjamurhaaja koostuu.

   Poista
 12. Pitäisi lisätä vielä Albert Fish.

  VastaaPoista
 13. Toi Gary on ollu aktiivinen silloin ku mun veli synty :O

  VastaaPoista
 14. Kääk. Toi Gary Ridgway on pidätetty aika lähellä mun syntymää! 😲

  VastaaPoista
 15. Noi kaikki on vitun sairaita.

  VastaaPoista