Pages

perjantai 22. marraskuuta 2013

6 kauhuelokuvaa joita kuvatessa tapahtui outoja asioita


The Exorcism of Emily Rose (Emily Rosen riivaaja)

Jennifer Carpenterm näyttelijä joka näytteli roolia 2005 vuoden elokuvassa "Emily Rosen riivaaja" kertoo, että kuvausten aikana hänen radionsa avautui itsestään keskellä yötä useita kertoja. Se soitti myös osia Pearl Jamin laulusta "I'm still alive," yhä uudelleen ja uudelleen.

The Omen

Tämä on luultavasti kaikkien aikojen kirotuin elokuva, sillä sen näyttelijäkaarti ja ohjaajat vuoden 1976 versiossa joutuivat onnettomuuksien ja häiriön kohteeksi.  Ohjaaja Mace Neufeld ja näyttelijä Gregory Peck olivat molemmat lentokoneissa joihin osui salama (eri aikaan). Leijonat söivät eläintenkesyttäjän hengiltä ja irlantilaiset rebuplikaanit pommittivat yhden kuvauspaikoista. Kirous jatkui jopa elokuvan valmistumisen jälkeen; erikoistehosteiden tekijä joutui auto-onnettomuuteen ja hänen matkustajansa kuoli samalla tavoin kuin eräs hahmoista elokuvassa.

 

Rosemary's Baby (Rosemaryn painajainen)

Vuosi sen jälkeen kun elokuva "Rosemary's Baby" julkaistiin vuonna 1968, Charles Manson ja hänen perheenjäsenensä murhasivat ohjaaja Roman Polanskin vaimon joka oli kahdeksannella kuulla raskaana sillä hetkellä. Se ei ollut ainut outo tapahtuma elokuvan ympärillä: tähti Mia Farrow erosi. Myöhemmin elokuvan musiikin tekijä Krzysztof Komeda oli traagisessa auto-onnettomuudessa (vaikkakin tapahtumien yksityiskohdat ovat yhä epäselviä) joka johti aivovaurioon ja lopulta kuolemaan. Tuottaja William Castle vietiin myös sairaalaan munuaisensa vuoksi. Sanotaan että hän itki huutaen "Rosemary, herran tähden, pudota veitsi!"

The Exorcist (Manaaja)

Studion tulipalo tuhosi kaikki alkuperäiset lavasteet Macneilin talossa, joten ne jouduttiin rakentamaan uudelleen. Tulipalo tapahtui silloin kun ketään ei ollut paikalla, eikä sille ole koskaan löytynyt syytä - mutta se siirsi kuvauksia 6 viikkoa eteenpäin. Pappi kutsuttiin paikalle useita kertoja siunaamaan kuvauspaikkoja päästääkseen ryhmän pois peloista. Näyttelijä Jack Macgowran kuoli flunssaan juuri ennen elokuva julkaisemista. Kahdeksan muuta kuolemaa on myös tapahtunut elokuvan kuvausten aikana.

The Amityville Horror

Pari viikkoa ennen vuoden 2005 elokuvan "The Amityville Horror"  uusintaversion kuvausten alkua, ruumis huuhoutui rannalle lähelle lavasteita. Ja vielä karmivampaa on se, että näyttelijä Ryan Reynolds kertoi että useat ryhmän jäsenet alkoivat heräämään kello 03.15 joka yö, aivan kuten Reynoldsin hahmo elokuvassa, joka herää siihen että tuntee jonkun läsnäolon talossa. Oikean elämän Kathy Lutz kuoli tätä elokuvaa kuvatessa vuonna 2004.

Poltergeist

Neljä näyttelijää kuoli 6-vuoden aikavälillä jonka aikana kuvattiin Poltergeist-trilogia ja sanotaan että lavasteissa tapahtui yhtenään outoja asioita. Trilogian lapsitähti Heather O'Rourke kuoli vakavaan suolitukokseen vain neljä kuukautta ennen "Poltergeist 2" elokuvan julkaisemista. Näyttelijä Will Sampson, joka on shamaani, ilmeisesti siunasi kuvauspaikan ennen kuolemistaan vuotta myöhemmin elinsiirtoleikkauksesta koituneisiin komplikaatioihin. Monet sanoivat että kirous johtui siitä että ensimmäisessä elokuvassa oli käytetty lavasteena oikeita ihmisen luita, erityisesti surullisenkuuluisassa vesi-kohtauksessa

14 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kiitos,kun jaksat päivittää blogiasi!
  Kuvat ovat todella hieno säväys kauhutarinoihin.Olen kiitollinen,että laitat kauhutarinoita niin tiheään tahtiin tai jos on tavallista enemmän väliä kauhutarina on pitkä.
  Mutta mistä olen todella kiitollinen niin siittä,että jaksat suomentaa näitä omalla ajallasi ja uhraat aikaasi blogin päivitykseen.
  Olen kiitollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että olet tyytyväinen! Pidän tätä blogia sellaisen periaatteen mukaisesti että viikossa ilmestyy vähintään se yksi postaus, joka saattaa joistakin lukijoista tuntua liian vähältä (: Kiitos kuitenkin sinulle että jaksat seurata blogia!

   Poista
 3. Muut näisä kuvista ei pelota paljo mut luin nauravan Jakc:in ja se kuva on äly pelottava! Et aina ku kelaa alas päin ja ku se tulee nii säikähän:D. Mut tää Blogi on ihana kiva säikytellä aina itteään

  VastaaPoista
 4. Creepyy...... Tosi Creepyy......

  VastaaPoista
 5. Jännä :3 Voitko laittaa juttuu SAWISTA :33 SE ON IHANA :333 :DD

  VastaaPoista
 6. mietin tässä että mistä löysit tän elokuvajutun ?
  yritin itse etsiä mutta mistään ei löytynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://movies.answers.com/horror/6-horror-movie-sets-that-were-actually-haunted#slide1 tuossahan tuo on!

   Poista
 7. Suomenna knifer anniina pliiiiiiiiiis!

  VastaaPoista
 8. Hui, en tiennykkään että flunssaan voi kuolla! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missähän tynnyrissä olet sitten kasvanut? Flunssaan voi kuolla, vaikka sitä huolella hoitaisikin. Nimittäin flunssia on montaa laatua ja toiset tulee kipeämmiksi herkemmin kuin toiset. Lisäksi flunssilla on ilkeä tapa kehittää oheistauteja, jos sitä flunssaa kestää kauemmin tai muuntautua ihanasti vaikkapa keuhkokuumeeksi.
   Ihan perusflunssaan ei varmasti perus terve kuolekaan, mutta jos on jotain terveydellistä prombleemaa niin joskus se pienen pieni perusflunssa voipi olla se viimonen niitti.

   Ja kun flunssiakin riittää joka lähtöön, niin se mikä vaikuttaa perusflunssalta voikin yhtä hyvin olla influenssa tai vaikkapa angiina. Mut nyt kun jaksat kerran netissä olla aktiivinen niin pistäpäas googlella hakuun flunssa+kuolema, niin voit saada aika paljonkin tietoa siitä, mitä vaivainen pieni perusflunssa saa aikaan, jopa hoidettunakin.

   Poista
 9. voitko tehdä skinwalkerista jutun?

  VastaaPoista
 10. Aika mielenkiintoinen postaus! Olen seurannut sinua aika kauan, ja nyt vasta kommentoin :3  ja sitten tämän postauksen jälkeen Grew kuoli johonkin, no ei nyt oikeesti :D

  VastaaPoista