Pages

torstai 6. helmikuuta 2014

ZoZo - Ouija-laudan demoni

Kokemuksieni aikana Ouija-laudan kanssa, yksi erityinen henki halusi aina saada läsnäolonsa pelaajien tietoisuuteen. Sen nimi on ZoZo. Nykyään kieltäydyn edes lausumasta sen nimeä ääneen, koska uskon että pelkästään se saattaa saada aikaan jotain pahaa.

Liian monta kertaa se on ensimmäisenä teeskennellyt ystävällistä henkeä tai ollut olevinaan joku henki johon yritin saada yhteyttä. Mutta lopulta se näytti todellisen luonteensa kiroilemalla minulle, sekä uhkailemalla minua ja muita huoneessa olijoita.

Kerran se kiroili minulle käyttäen jotain kieltä joka näytti latinalta ja heprealta, ja käyttäen raamatullista sanastoa. Olin aidosti vaikuttunut ja hätkähdyin siitä, kuinka monena kertana ZoZo näyttäytyi pelissä. Se ei nimittäin näyttäytynyt pelkästään minun laudassani, vaan myös monissa muissa osavaltioissa ja monissa erilaisissa Ouija-laudoissa. Se käyttäytyi aina ilkeästi ja kertoi vapaasti siitä kuinka se haluaisi riivata kaikki tyttöystäväni ja viedä heidät paratiisiin. Kun kysyin että missä paratiisi sijaitsee, se lausui H.E.L.V.E.T.I.S.S.Ä.

Kerran sen jälkeen kun ZoZo oli ilmestynyt Ouija-laudassani, kävelin kylpyhuoneeseeni ja näin kauhukseni yksivuotiaan tyttäreni hukkumaisillaan. Hänen äitinsä oli jättänyt hänet yksin ammeeseen "vain hetkeksi", ja jotenkin vesihana oli mennyt päälle ja vesi virtasi yli ammeen laitojen.
Vaistomaisesti hän oli nostanut kasvonsa ylös vedenpinnan noustessa ja oli sekunneista kiinni että hän olisi joutunut veden alle, mutta kerkesin nostaa hänet sitä ennen pois. Seuraavana päivänä hän joutui sairaalaan jonkin oudon tartunnan takia ja hänet laitettiin eristyksiin seuraavaksi kahdeksi viikoksi jotta lääkärit diagnosoisivat sairauden. Me melkein menetimme hänet, ja silloin aloin epäillä demonista hyökkäystä.

Niihin aikoihin tyttöystäväni vaipui transsinomaiseen tilaan. Hänen persoonallisuutensa muuttui todella ystävällisestä henkilöstä sulkeutuneeksi ja välinpitämättömksi. ZoZo sanoi ennen tätä että se aikoo riivata hänet ja syödä hänen sielunsa. Äänitin musiikkia tulevaisuuden rock-projektia varten ja muistan kysyneeni leikillään ZoZon mielipidettä siitä, mikä bändin nimeksi tulisi. Se lausui IRON TONGUE, ja mielestäni se oli hyvä nimi niihin aikoihin. Myöhemmin kun tyttäreni kieli turposi sairaalassa melkein tukehduttaen hänet tajusin, että nimi EI OLLUT HYVÄ! Hänen kielestään tuli kiven kova ja se roikkui ulkona hänen suustaan. Me vuorottelimme tyttäremme seurana sängyn vieressä ja kesti ikuisuuden ennenkuin hän alkoi vihdoin parantua tästä oudosta vaivasta.
    Kun vieraat yöpyivät talossamme he kertoivat kuulleensa järkyttäviä ääniä seinien sisältä. Esineitä lensi huoneen seiniin ja hämähäkkejä tuli kuin tyhjästä. Tyttöystäväni veli joka asui kanssamme valitti, ettei hän kyennyt nukkumaan öisin seinien sisästä kuuluvien äänten vuoksi. Hän sanoi niiden olevan niin kovaäänisiä ettei hän kyennyt nukahtamaan. Hän uskoi kummituksiin ja vaikka hän ei pelännyt niitä, hän sanoi tapahtumien olleen demonisia. Valot sammuivat ja syttyivät itsestään, ovet lukkiutuivat. Eräänä iltana makuuhuoneessamme kuului pahaenteistä naurua joka kulkeutui ikäänkuin ilman mukana, ja vielä tänäkään päivänä en voi selittää kuinka kauheaa pelkoa tunsin sillon. Eräänä yönä heräsin siihen että tunsin kurkullani kaksi kättä kuristamassa. En voinut hengittää tai huutaa. Noin 30 sekunnin kuluttua ote hellitti ja haukoin ilmaa. Sama asia tapahtui tyttöystävälleni seuraavana yönä. Toisena iltana minä ja veljeni seisoimme takapihalle vievien lasiovien luona ja puhuimme kirouksesta. Huudahdin äkillisesti "Minä syytän tätä kirousta kaikesta Jeesuksen Kristuksen nimeen!" juuri kun olin lausunut sanat, korvia huumaava ääni ja tärinä iski taloon.. Naapurit tulivat luokseni kysymään olinko kuullut jotain outoa. Tiesin ettei se ollut mielikuvitustemme tuotetta, joten nousin tikkaille katsoakseni mikä oli laskeutunut katollemme. Katto oli kuitenkin tyhjä. Asiat rauhoittuivat tapahtuman jälkeen. Uskon että mikä ikinä saikaan aikaan tärinän ja kovan äänen sai pahan poistumaan... ainakin hetkeksi.

Tyttöystäväni ja minä erosimme ja tapasin netissä naisen Michiganista, jonne muutin hänen luokseen. Hän ei uskonut henkiin, ja koska minä tiesin miten asioiden todellinen laita oli, aijoin saada hänet uskomaan. Pienessä Marshall Michiganin kylässä ei ollut kauppoja jotka myisivät Ouija-lautoja, joten latasin laudan netistä. Tulostin sen ja kauhukseni huomasin ZoZon palanneen. Se sanoin tulleensa "virtuaaliavaruudesta" ja kun kysyin missä se asuu se lausui "PÄÄKALLO-KAULAKORU"... Emme ajatelleet  tässä olevan mitään erityistä, kunnes kysyin uudelleen missä se oli, se lausui "PEILI." Olimme makuuhuoneeessa ja siellä oli vain yksi peili lattialla. Tyttöystäväni 7-vuotias veljentytär, joka katsoi istuntoamme, alkoi kiljumaan. Katsoimme peiliä ja näimme pääkallo-kaulakorun heilumassa edestakaisin. Korussa oli hohtavan punaiset silmät jotka katsoivat meitä!
    Uuden tyttöystäväni poika oli laittanut korun sängyn reunalle tunteja ennenkuin tulostin laudan. Säikähdimme tilannetta. Edellisenä iltana oli satanut paljon lunta, mutta silti ryntäsimme etupihalle tietämättä mitä tehdä, pelokkaina ja kylmettyneinä. Tyttöystäväni oli niin kiinnostunut tilanteesta, että hän ajoi hämmästyksekseni 64 kilometriä kauppaan ostaakseen pimeässä hehkuvan Ouija-laudan.
    Seuraavana yönä me pidimme uuden istunnon samassa huoneessa. ZoZo ilmestyi välittömästi peliin, vaikken itse osallistunut. Tyttöystäväni veljentyttäret kokeilivat pelaamista. Kirjoitin salassa värin nimen pienelle paperinpalalle ja piilotin sen niin, ettei kukaan nähnyt sitä. Käskin tyttöjä kysymään hengeltä, tietäisikö se minkä värin olin kirjoittanut ylös ja henki lausui "KYLLÄ!"..."SININEN!". Muistan kuinka selkäpiitäni pitkin kulki kylmiä väreitä ja annoin paperin tyttöystävälleni. Hänen silmänsä laajenivat kun hän luki kirjoitetun värin: SININEN! Sitten yritimme samaa erilaisten muotojen ja sanojen avulla, ja jokaisella kerralla henki tiesi oikean vastauksen.
    Eräänä iltana kysyin hengeltä voisiko se ilmestyä minulle. Se lausui KYLLÄ ja käski minua sammuttamaan valot ja ottamaan kuvan laudan yläpuolella olevasta kaulakorusta. Tein mitä henki käski ja se mitä tapahtui oli jotain pelottavaa. Kuvan vasemmassa yläkulmassa näkyi selvästi "siivekkäitä" luurankoja ilmassa ja ne olivat tismalleen samanlaisia kuin pääkallo-kaulakorussa. Kuvan keskellä näkyy useita vääristyneitä kasvoja, joita on ainakin neljä. Otin kuvan kuusi vuotta sitten ja ihmiset ovat varastelleet sitä paranormaaleille nettisivuilleen väittäen sitä omaksi otoksekseen, vaikka se olin minä. Olen lähettänyt kuvan useille "asiantuntijoille" ja he ovat kaikki sanoneet, että eivät kykene selittämään kuvaa. Aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi outoa, nyt vasta seuraa todella pelottava osa tarinaa.

Pari kuukautta sitten googletin sanat ZOZO. Järkytyksekseni, monet muutkin ihmiset uskoivat että demoni oli ottanut heihin yhteyttä SAMALLA NIMELLÄ! Olen lukenut noin 20 samankaltaista tarinaa ja olen nyt vakuuttunut siitä että tämä ei voi olla sattumaa. ZoZo on ilmeisesti muinaisen demonin nimi joka tarkoittaa tuhoajaa. Väitteet demonisesta riivauksesta liittyvät ZoZoon, ja koin velvollisuudekseni varoittaa ihmisiä välttelemään ZoZoa, jos se ilmestyisi Ouija-istunnossa. Tällä hetkellä teen taustatutkimusta tästä ilmiöstä tulevaisuudessa julkaistavaa kirjaani varten. Olen alkuvaiheessa esittelemässä löydöksiäni hyvämaineisille demonologisteille jotka ovat työskennelleet satojen paranormaalien tapausten parissa ympäri maailman.

Mikä ZoZo on? Ilmeisesti 3 päinen koira demoni joka vartioi helvetin portteja ja jolla on tatuoituna otsaan ZOSO. ZoZo on myös termi, jonka Aleister Crowley väitti tarkoittavan numerosarjaa "666." Led Zeppelin yhtyeen Jimmy Page käytti myös Zosoa symbolina bändin neljännessä albumissa. Voivatko ZOZO ja Zoso liittyä jotenkin toisiinsa? Miten niin monet ihmiset niin monista maista voisivat valehdella Zozosta? Jos he eivät valehtele, miten selität tämän demonin vierailut? Onko Zozo itse paholainen? Vaiko demoni jolla on kyky ilmestyä aina kun sitä kutsutaan?

Huomioikaa varoitukseni ihmiset, jos käytätte Ouija lautaa ja kysytte mikä hengen nimi on ja se sanoo ZOZO, lopettakaa istunto oikein, puhdistakaa talo ja älkää KOSKAAN, toistan KOSKAAN kysykö sitä enää. Ja jos olet tarpeeksi rohkea jatkamaan keskustelua tämän hengen kanssa, älkää suututtako sitä, tai toimiko sen ohjeiden mukaan. Tiedän mitä olen nähnyt ja tiedän muita ihmisiä jotka ovat myös olleet yhteydessä tähän henkeen. Se on vaarallista. Ymmärrän ettei jokainen istunto pääty negatiivisesti, mutta kun kyse on Zozosta, et voi koskaan tietää mitä tapahtuu. Kaikki mitä olen sanonut tässä on totta, enkä ole suurennellut asioita yhtään. Aijon kirjoittaa kirjan tapahtumista, sillä minulla on vielä paljon tarinoita aiheeseen liittyen joita en ole maininnut täällä. Ne kaikki kertovat todellisista tapahtumista, jotka tapahtuivat yhteydessä ZoZoon.

Minua viisaammat ihmiset ovat kertoneet minulle että henkien maailma on "todellisempi" kuin tämä meidän niin sanottu todellisuutemme. Ouija-laudat voivat aiheuttaa monia pahoja asioita elämässäsi. Lisään tekstin loppuun vielä kuvan Ouija laudan haamuista. Olkaa avoimin mielin, ja mikä tärkeämpää, OLKAA VAROVAISIA!


Kyseisestä demonista on tehty myös elokuva nimeltä "I Am ZoZo".


37 kommenttia:

 1. aiika paha video! hui tää oli pelottava!! Oot kyl mahtava tekee näitä ja suomentaa ja wau! mut mite jos toi ukko ei edes tarinan puolesse välissä halunnu enää sanoo sen nimee,mut silti googlas sen:D järkeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Totta, jos hän pelkää ZoZoa niin paljon, miten "uskaltaa" kirjoittaa jopa kirjan aiheesta..

   Poista
  2. Kauhusta tulee pakkomiele joka muistuttaa jopa huumetta.

   Poista
 2. Sä kirjotit tän niiku pyysin :D pelottava tarina :D ja kiitti ku kerroit leffan nime ;) taidan kattoo :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tein, kiitos kun kerroit tästä. En ollut kuullutkaan aikaisemmin koko aiheesta (: Tulehan kertomaan oliko se katsomisen arvoinen jos joskus katsot!

   Poista
 3. Hemmetin hyvä blogi! Tykkän paljon. Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Voikko joskus tehä Sallystä tai Ticci Tobystä suomennoksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ticci Toby on jo suomennettavana, luultavasti ilmestyy ensiviikolla.

   Poista
  2. Haluaisin sallysta postauksen sillä en ole hyvä enkussa :)

   Poista
 5. Voitko suomentaa Spider-Man creepypastan? Nimi oli kai The Forgitten tai joku sellane. :)

  VastaaPoista
 6. Hei, blogisi on mahtava ja olen selannut sen jo loppuun! Voisitko tehä sen Rainbow factory tarinan oikeen version?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rainbow factory onkin jo tuolla luonnoksissa, mutten ole vielä kerennyt suomentamaan. (:

   Poista
 7. Voitko laittaa tänne Pokemon lavender town syndrooman?

  VastaaPoista
 8. Mitä oot ajatellu työstää seuraavaksi?

  VastaaPoista
 9. Voitko tehä suomennokse tarinasta the song and the dance man?

  VastaaPoista
 10. Siis sinäkö näitä keksit vai psyykkaat sä näitä jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse keksinyt yhtään tarinaa itse. Suomennan netistä löytämiäni ja lukijoiden ehdottamia tarinoita.

   Poista
 11. Sulla on blogi,koska teen uuden jutun?

  VastaaPoista
 12. onko ZOZO totta? ja tuleekose jos sitä kutsuu?

  VastaaPoista
 13. Grew oot paras tekee näitä mulla oli silmät pyöreinä kun luin tätä =)

  VastaaPoista
 14. Tän takii EHKÄ mun koira meinas kuolla ku Mun veli alko sanoo kokoaika Z o z o

  VastaaPoista
 15. Hi, tulibtosta demonista mieleen et exorsism2 on se demoni Pazozo, oiskohan toi tullu siitä? Hyvä blogi!

  VastaaPoista
 16. En jaksa odottaa uutta päivitystä

  VastaaPoista
 17. oon idiootti mut tapahtuko tää sulle vai onks tää vaa niiku jonku toise kertoma?

  VastaaPoista
 18. Aika hullua että tuo zozo on vain yhtäkkiä alkanu terrorisoimaan muitten spiritismi pelejä. Outoa on se että kuka on tuon zozon päästänyt vapaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zozo tulee spiritismin kautta vaikka et haluaisi ja on usein spiritismin tunnetuin Demoni

   Poista
 19. Tuo video oli iha kiva, mut tuo loppu jossa tyttö/nainen rupes nauraa oli huvittava. :DD

  VastaaPoista
 20. Pelasin mun kaverinkaa äsken itse tehdyllä paperisella ouija laudalla pelissä oli henki nimeltä Elias Vikman hän sanoi isäkseen kirjaimen T. Hetki oltiin juteltu Eliaksen kanssa kunnes tämä sanoi T vaarallinen ja Zozo. Tämän jälkeen kysyin pitäisikö meidän lähteä Elias vastasi ehkä ja puhui zozosta jotain epämääräistä kuitenkin päätin sanoa goodbye ettei Zozo ilmestyisi paikalle. 10 minuuttia oli kulunut ja ystäväni kissa nousee ja tuijottaa seinää. Luulen että kissa näki Teen ja zozon

  VastaaPoista
 21. Pelasin mun kaverinkaa äsken itse tehdyllä paperisella ouija laudalla pelissä oli henki nimeltä Elias Vikman hän sanoi isäkseen kirjaimen T. Hetki oltiin juteltu Eliaksen kanssa kunnes tämä sanoi T vaarallinen ja Zozo. Tämän jälkeen kysyin pitäisikö meidän lähteä Elias vastasi ehkä ja puhui zozosta jotain epämääräistä kuitenkin päätin sanoa goodbye ettei Zozo ilmestyisi paikalle. 10 minuuttia oli kulunut ja ystäväni kissa nousee ja tuijottaa seinää. Luulen että kissa näki Teen ja zozon

  VastaaPoista
 22. Voi hitto tuli aikasemmin hirvee pakkomielle sanoo toi nimi muutama kertaa ja sanoin. Olin iha paniikis et ny jotain kauheet tapahtuu. Onneks ei. Toivoisin etten olis ikinä lukenu tätä postausta. Pliis sanokaa jotai lohduttavaa tai jtn. et unohtaisin tän jutun. Pyörii koko aja mieles :\

  VastaaPoista
 23. Kun sanoin sen ääneen netti lähti ja äidin huoneessa oli varjo joka katsoi minua. Kun näin sen säikähdin ja käteni tärisi niin paljon että puhelin tippusi kädestä

  VastaaPoista