Pages

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Mr. Welldone

Hei.
Minä olen Mr. Welldone.
Katsoin tapahtumaa jossa sinä sait alkusi ja huusin kauhusta. Näin kun sinä synnyit kuin kuoriutunut lintu, hiuksettomana ja kakistellen. Minä purin hammasta vihaisena, liikutellen niitä yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, kunnes ne olivat täysin sileät ja pehmeät. Tulen katsomaan sinua kun kuihdut ja sinusta tulee vanhus, kun kehosi kangistuu ja vuosien määrä venyttää ihoasi. Silloin minä nauran ja hihitän, nauran ja nauran. Tulen näkemään kuivettuneen ruumiisi täynnä kemikaaleja, haudattuna multaan. Olet silmättömien, maan alla asuvien ötököiden ruokaa ja minä ulvon naurusta koska tiedän minne olet menossa.

Tiedän minne olet menossa.
Tiedän tämän maailman salaisuudet, niinkuin tiesin edellisenkin. Tuon lopun sille, ja sinä et voi estää minua. Luet näitä kertomuksia ja sinä et tiedä, että jokainen jonka luet, jokainen jonka luot ja herätät henkiin, jokainen jonka sinä kerrot eteenpäin, jokainen jonka väität omakseksi, sinä edistät lopun alkua.
Joukossanne on sellaisia jotka yrittävät todistaa näitä kertomuksia. Te etsitte vastauksia niihin. Ne jotka tekevät niin määrätietoisesti huomaavat, että monet niistä ovat tarua... mutta jotkut ovat tuskallisia. Jotkut saavat sinut pelkäämää jäljelläolevien ohikiitävien päiviesi ajaksi. Toiset taas saavat sinut kynityksi lihastasi.
Ja sitä lihaa käytetään uusien tarinoiden kehittämiseen. Vääristyneinä nämä tarinat pelottavat yhä useampia uteliaita yksilöitä.

Ja minä tulen hymyilemään, hampaat puristettuna yhteen tiukasti, tiukasti, tiukasti, kunnes yksi halkeaa miellyttävällä poksahduksella. Silmääkään räpäyttämättä, katson palojen loksahtavan paikoilleen.

Olen niin innoissani. Todella innoissani.

Silläkin aikaa kun luet tätä, joku teidän joukosanne rohkaistuu. Se sairas osa teistä joka himoitsee lopun kuiskauksia mieliinne, saaden teidät haluamaan lisää kauhua, kipua, verta, kuolemaa. Te haluatte nähdä sen. Haluatte nähdä mitä pimeän takana on piilossa.

Tule.
Tule ja näe.
Tulen näyttämään sinulle mahtavia asioita.

27 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En mäkään :/ Ehkä oon liian nuori älyämään. Plöh

   Poista
  2. "Katsoin tapahtumaa missä sinä sait alkusi ja huusin kauhusta". WHAT. Ei vitsi lololololololol!! xD

   Poista
  3. Puhuja on kuolema


   Poista
  4. Tämän voi tajuta vain henkilö, työtä on rastaita paperille häiritsevää pakkaa.
   Tässä kerrottiin vertauskuvin. Kuinka kauhun kirjoittaminen saa teidät janoamaan lisää ja tekemään lisää.........

   Poista
  5. Joo mitä tästäki pitäs älytä...

   Poista
 2. Wow! Toi oli todella kiehtova. :3
  Aivan mahtavasti muuten olet näitä suomentanut ja oon lukenut nä kaikki ja pitänyt joka ikisestä. Kiitos sulle kun oot jaksanut tänne niitä suomentaa :)

  VastaaPoista
 3. En oikein ynmärtäny? :O

  VastaaPoista
 4. Aika kiintoisa :) Ps. Blogisi on paras:)

  VastaaPoista
 5. mietin vain että oot sie kuulut tarinaa missä joku pariskunta ottaa Kuopion ja Mikkelin välillä kyytiin surupukuun pukeutunneen vanhakon naisen, ja matkan aikana nainen kysyy pariskunnalta uskovatko he Jumalaan, he kuulemma epäröivät vastata, mutta pariskunnan nais puolinen henkilö vastaa uskovanssa, nainen takapenkillä totteaa Jumallan kiitävän häntä, pariskunnan katsoessa takapenkille nainen on kadonut Näin on kuulemma käynyt monia kertoja 70-80 luvulla.
  ja jos vastus on ollut myöntyvä on nainen sanonut Jumallan kiitävän häntä, ja jos vastaus on ollut kieltävä nainen on sanonut henkilön palavan helvetissä, jos taas ei ole kukaan ehtinyt vastata tai vastaus on ollut en tiedä nainen on sanonnut että vastausta kannataa mietiä tarkoin ja kadonut.

  VastaaPoista
 6. nyt en ymmärtänyt mut kauheelta toi kuulosti!

  VastaaPoista
 7. En voi sanoo muuta ku WOW

  VastaaPoista
 8. Herra hyvin tehty, reps :D Tietenkin perverssi mieleni alkoi ajattelemaan jotain aivan muuta..

  VastaaPoista
 9. "Katsoin tapahtumaa jossa sinä sait alkusi"

  xDD

  VastaaPoista
 10. siis onko tuo mr. welldone niinko Kuolema vai ymmärsinköhän väärin? ._.

  VastaaPoista
 11. Milloin tulee loput tästä?

  VastaaPoista
 12. Miks teit vaan tän yhen vai onko loput tästä tulos?

  VastaaPoista
 13. Mä tajusin vaa puolet vaik oon 11v.

  VastaaPoista
 14. Tää oli todella mielenkiintoinen ja mieleenpainuva tarina. Ihanaa ja suuret kiitokset siitä että olet jaksanut suomentaa näitä blogiisi

  VastaaPoista
 15. Toi oli aika outo mut hyvä

  VastaaPoista
 16. Aika jännää... :)

  VastaaPoista
 17. Onko mr.weldone joku ihmeen jumala?

  VastaaPoista