Pages

tiistai 27. marraskuuta 2012

Bell Witchin legenda


John Bell, viljelijä Pohjois-Carolinasta asettui asumaan vaimonsa ja lastensa kanssa Tenneseen Robertsonin maakuntaan farmille vuonna 1804. Farmi sisälsi 320 eekkerin maan joka sijaitsi Punaisen joen vierellä. He elivät melko rauhallista elämää siellä ensimmäiset 13 vuotta. He olivat Punaisen joen babtistisen kirkon jäseniä jossa Johnista tuli diakoni. Perhe kasvoi ja siitä tuli varakas.Kesän 1817 lopussa tapahtui jotain, joka muutti heidän elämäsä ikuisesti. Jotkut perheen jäsenet alkoivat nähdä oudolta näyttäviä eläimiä talon alueen ympärillä. Sitten he alkoivat myöhään illalla kuulemaan koputusta ovesta ja talon seinistä. Myöhemmin ääniä kuultiin talon sisällä. Ääni kuin rotta olisi jyrsinyt sängyn jalkaa, ketjuja olisi raahattu ympäri taloa, kiviä olisi tiputettu puiselle lattialla ja sitten shokeeraavia ääniä.

Perhe oli kauhuissaan mutta piti ongelmat omana tietonaan yli vuoden. Kun asiat tulivat sietämättömiksi, John uskoutui naapurilleen James Johnsonille. Hän kutsui Jamesin puolisoineen viettämään yön heidän talossaan. Useiden öiden outojen tapahtumien jälkeen James uskoi, että muidenkin ihmisten täytyisi tietää tästä. Toimikunta muodostettiin ja asian tutkiminen alkoi.Ei kestänyt kauaa, kun ihmiset tulivat kilometrien päästä todistamaan ja kuulemaan tämän näkymättömän voiman terrorisointia Bellsien talossa. Pian Bellsit alkoivat kuulemaan ihmisääniä talosta. Kun tältä kysyttiin kuka ja mikä se oli, se antoi erillaisia identiteettejä. Kerran se kertoi olevansa noita naapurista, nainen nimeltä Kate Batts. Sitä monet ihmiset uskoivat ja siitä lähtien tämä näkymätön voima oli nimeltään "Kate" tai "Bell's Witch".

Vaikutti, että Katella oli kaksi syytä vierailla Bellsien kotona. Pääsyy oli John Bellin tappaminen. Syytä miksi, sitä kukaan ei tiedä koska Kate ei koskaan kertonyt syytä. Toinen syy oli estää Johnin nuorimman tyttären Betsyn naimisiin meno Joshua Gardnerin, naapurin pojan kanssa.

Seuraavien kolmen vuoden aikana "Kate" piinasi Bellsin perheen jäseniä melkein päivittäin. John ja hänen tyttärensä Betsy saivat osakseen pahimman kohtelun. Betsyn hiuksia vedettiin, häntä nipistettiin, raavittiin ja jopa purtiin. John Bell alkoi kärsiä loitsuista kuten kurkun turpoamisesta ja hänellä oli usein tunne kuin keppi olisi työnnetty sivuttain hänen kurkkuunsa. Sitten tuli kasvolihasten nykiminen. Kate saattoi asettaa hänelle kirouksia ja kauheita vaaroja näiden loitsujen aikana. Ajan kuluessa Johnista tuli yhä heikompi ja heikompi.


Katesta oli tulossa tunnettu ja toi paikalle suurempia joukkoja ihmisiä. Hän vaikutti olevan todella viisas monissa asioissa; raamatussa, ihmisten menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Hän pystyi olema an kahdessa paikassa kilometrien säteellä samaan aikaan.

Kate lopulta suoritti loppuun tehtävänsä Bellsin maatilalla. Joulukuun 20 päivä, vuonna 1820 John Bell kuoli. Uskottiin, että Kate myrkytti hänet ja Kate otti täyden vastuun hänen kuolemastaan. Ja sitten maaliskuussa 1821 nuori Betsy purki kihlauksensa Joshua Gardnerin kanssa.

Kate jätti kaikille hyvästt ja lupasi palaavansa seitsemän vuoden kuluttua. Hän palasi vuonna 1828 pariksi lyhyeksi viikoksi. Vierailullaan hän meni John Bell Jr taloon ja puhui pitkään hänen kanssaan menneisyydestä, nykypäivästä ja tulevaisuudesta. Hän oli tehnyt järjestelyjä tulevaisuudelle. Kate sanoi myös, että John Bellin kuolemalle oli syy. Kuitenkaan hän ei koskaan kertonut, mikä syy oli. Toisen vierailunsa jälkeen, Kate sanoi palaavansa 107 vuoden kuluttua. Se olisi ollut vuonna 1935.

Mutta jotkut uskovat, että Kate ei ole koskaan lähtenyt alueelta outojen tapahtumien johdosta jotka ovat taphtuneet Adamsin kaupungin ja Bell Witch Caven ympäristössä näiden monien vuosen aikana.

Monia kirjoja on kirjoitettu Tennesseen kuuluisasta Bell Witchistä. Bell Witchin legenda on osa Tenneseen historiaa ja sitä opetetaan koulussa vielä nykyäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti