Pages

torstai 15. marraskuuta 2012

Sarah Jane


Amerikan siviilisodan aikaan oli tie Teksasissa metsän ja Port Nechesin kaupungin välillä, jota paikalliset kutsuvat Sarah Jane Roadiksi. Tällä tiellä asui nainen nimeltä Sarah Jane. Hänen miehensä oli sodassa toisaalla. Kun sotilaat kävelivät tiellä, hän pelkäsi, että he tappaisivat hänet ja hänen poikansa.
  Hän meni alas joelle ja laittoi vauvansa sillan alle koriin suojellakseen häntä. Sarah meni takaisin tietä pitkin kotiinsa ja odotti, että sotilaat ohittaisivat tien.
  Kun sotilaat menivät ohitse, Sarah palasi takaisin hakemaan vauvansa. Lasta ei kuitenkaan löytynyt. Joen oli täytynyt nousta ja viedä korin ja hänen lapsensa mennessään.
  Sarah etsi päivät ja yöt lastaan joen rannoilta toivoen, että löytäisi tämän kunnossa. Naapurit kuulivat Sarah Janen huudot kun tämä etsi lastaan ja tuli ihmisten luokse kysymään, jos he olisivat nähneet hänen lastaan.
  Uupuneena ja lapsensa menettäneenä hän hirttäytyi siltaan. Ihmiset, jotka löysivät hänet sanoivat sillan alla olevassa puisessa osassa lukeneen "Missä on minun lapseni?".

Tarina kertoo, että jos menet Sarah Jane Roadin sillan luona olevan veden rajaan yöllä, saatat yhä kuulla Sarahin lapsen itkun. Jotkut sanovat nähneensä hahmon roikkumassa sillalta ja toiset taas väittävät nähneensä Sarah Janen haamun yhä etsimässä lastaan pitkin rantoja.

Paikalliset sanovat, että jos menee seisomaan keskelle siltaa ja toistaa seitsemän kertaa "Minulla on lapsesi Sarah Jane", Sarahin haamu ilmestyy.

3 kommenttia:

  1. Onko tämä totta. Grew tekistkö 28 days later kauhutarinan tänne

    VastaaPoista
  2. Herttinen sentään kun pelästyin, meidän hullu kukko kiekui korvaani juuri kun luin tuon 'Sarahin haamu ilmestyy' :D

    VastaaPoista
  3. Säikähin ihan sairaasti ku kokeilin tota "Minulla on lapsesi Sarah Jane." Kotona ja sit meiän kissa tulee aiel kulman takaa

    VastaaPoista