Pages

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Funnymouth

*Funnymouth on liittynyt keskusteluun #ReferSales
funnymouth: hei kaikki
funnymouth tykkään nuolla verta
funnymouth: ihmisestä
funnymouth: näen komeat kasvosi joten älä ole huolissasi
funnymouth: älähän nyt
funnymouth: :)
*funnymouth on poistunut keskustelusta #ReferSales.
GhosJeorge: ... mitä ihmettä
lemonlimeskull: Tapahtuiko tuo oikeasti?
GhostJeorge: Kyllä, Skull. Se tapahtui.

Ensimmäinen asia joka minun täytyisi luultavasti kertoa on että olen "lemonlimeskull". Toisin sanoin, se on minun nimimerkkini.

Ensimmäisen kerran kun kuulin funnymouthista, sen aikomuksista ja tarkoituksesta, sen olisi pitänyt olla viimeinen. Kaikki jotka viettävät tarpeeksi aikaa chatissa tietävät että outoja ihmisiä tulee ja menee. He ilmestyvät kyselemään hulluja kysymyksiä tai provosoivat suosittuja keskusteluja.

Ensimmäinen outo asia jonka funnymouthissa huomasin oli kuitenkin se fakta että hän tuli ja meni ilman erityistä tarkoitusta. Hän ei yrittänyt ärsyttää ketään ja hän ei kysynyt keltään keskustelussa apua tietokoneensa kanssa tai viruksen poistamisessa.

Hän vain tuli keskusteluun, kirjoitti satunnaisia lauseita ja lähti pois.

lemonlimeskull: Ei mutta oikeasti, mitä ihmettä?
GhostJorge: En Tuedä.
GhostJorge: *En tiedä.
lemonlimeskull: Hän on toisessa keskustelussa jos haluat tietää.
lemonlimeskull: #bluud
GhostJorge: En halua.
lemonlimeskull: XD
lemonlimeskull: Narttu.

En tiedä mitä vastauksia odotin saavani seuraamalla tätä kaveria toiseen keskusteluun. En ole sellainen tyyppi joka ärsyttää ja kiistelee ihmisten kanssa. Yleensä vältän sitä hinnalla millä hyvänsä, mutta jos joku aloittaa sen, minua ei haittaa viedä juttu loppuun asti.

Luulen että se mitä yritän sanoa on ettei minulla ole minkäänlaista ideaa miksi seuraan häntä.

*lemonlimeskull on liittynyt keskusteluun #BLUUD
lemonlimeskull: Hei.

Hän oli ainut kyseisessä keskustelussa minun lisäkseni.

funnymouth: O)_(O
lemonlimeskull: :)
lemonlimeskull: Joten...
funnymouth: O)_(O
lemonlimeskull: Joten...sinä tuijotat minua.
lemonlimeskull: Se on epäkohteliasta.
funnymouth: anteeksi
funnymouth: teen vain niin
funnymouth: se on okei
lemonlimeskull: Aijaa.
funnymouth: O)_(O

Tässä vaiheessa myhäilin ääneen. Hän oli outo ja harmiton.

lemonlimeskull: Voit tulla takaisin #ReferSales keskuteluun jos haluat.
lemonlimeskull: Emme aijo potkia sinua ulos jos olet siitä huolissasi.
funnymouth: O)_(O
lemonlimeskull: Tai et.
lemonlimeskull: Miten vaan, vaikutat vain kiinnostavalta ja minulla on tylsää.
funnymouth: minullakin on tylsää
funnymouth: minä en aina
lemonlimeskull: ...Sinä et aina mitä?
funnymouth: minä en aina se siitä
funnymouth: minä en aina koska he eivät ja sittennnnn
funnymouth: minä rupean hölmöksi
lemonlimeskull: Okeei. No, nähdään myöhemmin.
funnymouth: O)_(O

Sen jälkeen lähdin. Minusta tuntui kuin hän olisi ollut joku joka olisi yrittänyt liian kovaa, tai  ääliö joka ei ymmärtänyt miten chatissa keskustellaan. Chatissa yksin oleminen ja toisten keskusteluissa vieraileminen vaikutti epätoivoiselta huomionhaulta. Olen saattanut tehdä niin joskus ja nauraa itselleni 90 sekuntin ajan, mutta se siitä... Typerää.

GhostJorge: No?
lemonlimeskull: Ei mitään. En tosiaankaan ymmärrä mitä hän sanoi.
GhosJorge: Ha. Tervetuloa internettiin.
lemonlimeskull: Mikä on surullista on se että sinun ja minun lisäkseni, se tyyppi on ainut aktiivinen käyttäjä täällä koko iltana.
*lemonlimeskull potkaisee käyttäjää Killjay ja huutaa "HERÄÄ!!!"
lemonskull: Huoh.

Hiljaisuus vallitsee keskustelussa puolen tunnin ajan kunnes laitan ikkunan alapalkkiin ja alan tekemään muita asioita.

lemonlimeskull: Onko kukaan paikalla?

Ei mitään. Kahdeksan käyttäjää paikalla, kukaan ei puhu mitään.

lemonlimeskull: TYLSÄÄ.
lemonlimeskull: Miksi te ihmiset olette niin TYLSIÄ?
funnymouth: O)_(O
lemonlimeskull: HERÄTKÄÄ.
*lemonlimeskull laittaa kaikkien kädet kulhoon lämmintä vettä.

Minulta kesti pari sekuntia nähdä se. Funnymouth tuijottamassa, jälleen. Kohautin hartioitani "ei taas tätä paskaa" huokauksen kera.

Sitten huomasin ettei hän ole keskustelussa mukana.

lemonlimeskull: ?
lemonlimeskull: ...
lemonlimeskull: Näkeekö kukaan muu häntä?
lemonlimeskull: Tietenkään ei, koska ette lue keskustelua.

Selvästi se oli toimintahäiriö joko minun palvelimellani tai keskustelussa. Viesti oli varmaan aijemmalta illalla. Näitä juttuja sattuu.

Silti se pelotti minua.

Pari minuuttia myöhemmin istuin koneeni ääressä hyvin kylmä, pelottava tunne mahassani... Se "minun ei olisi pitänyt tehdä jotakin" tunne... Päätin lopettaa rohkeana olemisen ja suljin koko chatin.

Tietenkin, olisin voinut olla chatissa ja esittää kaiken olevan kunnossa, mutta miksi vaivautua esittämään etten ollut peloissani? Kukaan ei ollut edes huomannut lähtöäni.

Parin tunnin jälkeen netissä surffailtuani menin nukkumaan noin kello 02.40.

Yksi juttu mistä olen aina ollut iloinen on että minulla ei koskaan ole painajaisia. Ei ainakaan säännöllisesti. Yleensä jos unessani on hirviöitä tai kummituksia tai ydinsota, saan hallinnan siitä ja vietän hauskaa aikaa. Ammun zombeja kasvoihin, kerron kummituksille etteivät ne ole oikeita ja nauran niille, ja jos on jokin katastrofi tiedän aina miten päästä turvaan samalla kun muut kuolevat.

Minulla on ollut ehkä neljä OIKEAA painajaista viimeisen kymmenen vuoden aikana ja kyllä, olen täysin tosissani.

Ensimmäinen aikuiselämäni painajainen oli 2005 vuonna. Olin juuri eronnut naisesta joka oli pettänyt minua selkäni takana yli vuoden. Sinä iltana, kun  viimein sain unta, uneksin että hän oli kiinnitettynä leikkauspöytään kunnes joku olio imi hänen aivonsa laitteen avulla.

Aivot kiljuivat. Herkeämättä.

Toisessa painajaisessa vierailin lääketieteellisessä laitoksessa jossa he tekivät minulle kokeita ihmiselämien pelastamiseksi. Siellä kävin mahtavalla huipputeknisen laitoksen kierroksella ja näin paljon ihmeitä nykyaikaisesta tieteestä, ihmisiä laboratorion takeissa ja muuta sellaista. Sitten, minut johdatettiin huoneeseen jossa oli kolme autokolarissa ollutta ihmistä jotka oli "pelastettu" heidän tekniikoillaan. Heihin lukeentui hitaasti keinuva tyttö jonka kasvot olivat täysin laajenneet ja roikkuivat hänen rintakehänsä kohdalla ja nainen jonka  raajat olivat irtileikkautuneet ja jotka olivat kiinni pienillä lihanpalasilla.

Kolmas tuli pian toisen jälkeen. Kaksi ihmistä puhutteli minua - yksi halusi haukkua minua loputtomiin, ja toinen joka yritti nipistää ja nykiä minua. Ajattelin että pystyn kontrolloimaan tätä unta kuten muita, joten asetin kaksi miestä toisiaan vastaan, ajatellen että se olisi oikein.

Sen sijaan, nipistelijä tuli erittäin väkivaltaiseksi vedellen toisen poskia, ottaen kiinni tämän kielestä kädellään ja vetäen sitä kunnes se lähti irti... Sitten hän veti miehen silmäluomia kunnes venyivät ja jäivät roikkumaan silmien päälle.

Se mitä ajan takaa on että jopa silloin kun minulla oli painajaisia, en ollut kohde minkäänlaiselle kauhulle. Se oli aina erilaista kauhua joka kohdistui johonkin toiseen henkilöön.

Tänä iltana kuitenkin se oli erillaista. Heti kun nukahdin aloin nähdä unta. Periaatteessa se oli toistuva uni jossa olen metsässä, katselen eläimiä ja lintuja ja rentoudun. Makaan ruohikolla ja katson taivaalle. Se on uni jonka toivotan tervetulleeksi, koska vaikka minulla oli surkea päivä, herään iloisena ja valmiina aloittamaan alusta.

Tällä kertaa käsikirjoitus muuttui. Makasin ruohikolla... mutta samalla kun katselin taivaalle, tunnen jotain outoa.

Se oli kylmä, kiemurteleva tunne niskassani.

Unessa, kosketin niskaani ja vedin pois pitkän, rimpuilevan madon. Madot ällöttävät minua. Jos näen yhden pihalla, otan lapion ja heitän multaa sen päälle jotten vain vahingossakaan näe sitä uudelleen.

Kuvotuksen vallassa, mutta enemmän tai vähemmän tyytyväisenä, heitän madon sivummalle ja jatkan untani.

Sitten...tunnen sen uudelleen. Nihkeän, märän, sätkinnän niskani sivulla.

Vedän toisen madon pois.

Taas se tapahtui.

Kolmannella kerralla, hämmennyksen ja kammotuksen tunne kasvoi niin suureksi että katkaisin välittömästi uneni. Niin tapahtuu usein kun unista tulee liian todellisia.

Selvitin mistä uni johtui. Tai ainakin luulin selvittäneeni. Herättyäni tunnustelin niskaani ja huomasin siellä olevan liukkaan, limaisen kalvon. Loogisesti ajattelin että minun oli täytynyt kuolata unissani. Ei mitään mistä pitäisi olla ylpeä, muttei myöskään mitään pelottavaa onneksi. Minun uneni oli täytynyt kääntää ällöttävä tunne sopivaksi olioksi metsään unessani.

Ehkä huolestuttavinta oli kuitenkin se fakta että ympärilläni sängyssä näytti olevan painaumia. Neljä, itseasiassa. Vaikutti siltä kuin jonkun kädet ja polvet olivat olleet sängylläni nukkuessani.

Oli useita selityksiä miten ne olisivat voineet tulla.. mutta siitä yöstä lähtien nukuin todella kevyesti. Jokainen pieni asia, kuten kattotuulettimen ääni, herätti minut välittömästi. Minulla ei ollut minkäänlaista kiinnostusta palata takaisin metsään sinä iltana.

Tuli aamu ja valmistauduin lähtemään ulos talosta virkistäytymään. Suunnittelin vain katsovani sähköpostini todella nopeasti varmistaakseni ettei minulla ollut mitään uusia viestejä tai kysymyksiä joihin minun täytyi vastata.

Yllätys!

- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 02:42
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

minusta oli hauskaa puhua sinulle meillä voisi olla taas hauskaa tulet huomaamaan
en pidä lopettamisesta
- - -

Kuten luultavasti muistat, en ollut antanut hänelle sähköpostiosoitettani. Kuitenkin, looginen vastaus on että joku toinen chatissa on. Hän luultavasti palasi takaisin keskusteluun #ReferSales, kysyi joltakin kuka olen ja se ääliö petti minut täysin tietäen etten anna henkilökohtaisia tietojani.

Tosin...

Sähköposti lähetettiin 02:42. Se oli niihin aikoihin kun olin menossa jo nukkumaan... kun kaikki keskustelussa paikalla olijat eivät puhuneet.

Vaikka tiesin hyvin että ottaisin jonkunlaisen syötin, vastasin viestiin.

- - -
Lähettäjä: Charles Watts <chwatts@refersales.com> La, Marraskuu 17, 2012 klo 09:29
Vastaanottaja: funnymouth@bluud.com

Öö, okei. En ole varma haluanko sinun lähettävän minulle sähköpostia.
- - -

Olin varma tällä hetkellä. Ei ollut mitään epäilystä että sähköposti jonka lähetin oli hieman kiukkuinen, enkä yllyttänyt häntä millään tavalla vastaamaan tappelun aloittamiseksi.

Mutta tietenkin...

- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 09:30
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

äläs nyt
älä ole siitä niin surullinen
tiedän että pystyt pitämään siitä meillä tulee olemaan paljon hauskaa
se jopa sopii minulle
- - -

Sen jälkeen estin hänen osoitteensa. Oikeasti, minun olisi pitänyt tehdä se jo heti ensimmäisenä, mutta minulla oli jonkinlainen kiinnostus siitä mihin tämä johtaisi. Ehkä jos en olisi heittäytynyt keskusteluun mukaan hän olisi myöntänyt sen olevan vain pilaa ja hän olisi kutsunut minua huumorintajuttomaksi. Kun huomasin sen olevan samaa vanhaa paskaa, se näytti minulle vihreää valoa ja päätin estää hänet.

Estäminen ei kuitenkaan onnistunut. Näytölleni ei tullut minkäänlaista viestiä että hänet olisi estetty.

Parin minuutin jälkeen, sammutin koneen ja lähdin ulos talosta. Juuri kun saavuin takaisin kotiini illansuussa se kylmä, kiemurteleva tunne vatsassani tuli takaisin... ja minulla ei ole tietoa miksi.

No, se ei ole täysin totta. Minulla oli jonkinlainen tieto.

Tarkistin sähköpostini.

Ei viestejä funnymouthilta, mutta siellä oli viesti Jorgelta.

- - -
Lähettäjä: Jorge G <ghostjorge@refersales.com> La, Marraskuu 17, 2012 klo 14:03
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

Hei,
Refersales.comissa on jotain vikaa. En voi ladata sivua. Kun olet paikalla tarkista tilanne mahdollisimman nopeaa.

Näkemiin,
Jorge
- - -

Päästän ulos sarjan kirouksia. Seisonta-aika tarkoitti myymisen loppumista ja olen ollut ulkona koko päivän tietämättä asiasta mitään. Jos olisin ollut vähemmän tarkka persoonallisten tietojeni levittämisessä hän olisi vain voinut soittaa minulle.

Yritin ladata sivun ja oletin että näytölleni tulisi jonkinlainen virhe-ilmoitus.

Sen sijaan, se alkoi ladata toista sivua.

Bluud.com


- - -
Lähettäjä: Charles Watts <chwatts@refersales.com> La, Marraskuu 17, 2012 klo 18.15
Vastaanottaja: Jorge G <ghostjorge@refersales.com>

Kyllä, näen sen. Se uudelleenohjaa sivulle jossa on jättimäinen pikselöity naama jolla on outo kieli.
Luulen sen olevan se funnymouth. Annoitko sinä hänelle sähköpostiosoitteeni? Jossa on myös sivun osoite?
- - -
Lähettäjä: Jorge G <ghostjorge@refersales.com> La, Marraskuu 17, 2012 klo 18.23
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

Se on 404 sivu, ei uudelleenohjaus. Mitä olet polttanut? Saan Bluud.comista "tulossa pian" tiedotteen.
En ole antanut kenellekkään mitään.

Jorge
- - -
Lähettäjä: Charles Watts <chwatts@refersales.com> La, Marraskuu 17, 2012 klo 18.25
Vastaanottaja: Jorge G <ghostjorge@refersales.com>

Hahaha. Hauskaa.
- - -

Sitten Jorge lähetti minulle screenshotin sivusta jossa on 404 virhe "tulossa pian" tiedotteen kanssa osoitteesta Bluud.com

Hän olisi helposti voinut muokata ne... Mutta miksi? Tarkoitan, jos tämä olisi jonkinlainen vitsi, se on todella abstrakti enkä ymmärrä sitä.

Kun katsoin sivujeni tiedostoja, kaikki olivat normaaleita. Mikään ei ollut poissa paikoiltaan ja kukaan ei ollut kirjautunut sisään muuttaakseen mitään.

Silti... siellä oli paisuneet, kieltään heiluttavat kasvot katsomassa minua tyhjillä silmäkuopillaan.

En ymmärrä miten en huomannut sitä ensimmäiseksi...

Katsoessani lähempää, kuva kasvoista ei ollut pikselinen. Se oli tehty pienistä kirjaimista. Yhä uudelleen ja uudelleen, sana josta kuva muodostui oli silmieni edessä.
"funnymouthfunnymouthfunnymouthfunnymouthfunnymouth"

Tunsin halua sylkäistä näytölle.

Sallin hänen sähköpostiosoitteensa ja valmistauduin kirjoittamaan häpäisevän ja uhkaavan viestin. En oikeastaan välittänyt jos saisinkin sivuni takaisin, halusin vain saada kaiken pois omaltatunnoltani jotta voisin tuntea kuin olisin tilanteen hallitsija jälleen.

Juuri ennenkuin sain viestin valmiiksi... Sain se oudon, pelottava tunteen jälleen. Sen "Ei voi olla..." tunteen jolloin tiedät olevasi järjetön, mutta samalla aikaa tiedät olevasi oikeassa.

Lopetin viestin kirjoittamisen ja tarkistin saapuneet viestit.

- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:00
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

näen komeat kasvosi
- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:00
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

hei kaveri
- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:01
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

älä viitsi
- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:01
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

haloo
- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:01
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

heieh ieeheiehei
- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:01
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

en halua
- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:01
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

en ajattele sitä läpi
- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19:01
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>

näen komeat kasvosi
- - -

Ei pelkästään se että se tunne oli oikeassa, vaan se että hän oli lähettänyt minulle sähköpostia sillä minuutilla kun sallin hänen sähköpostiosoitteensa. Vaikutti kuitenkin siltä että hän oli lähettänyt minulle koko estojen ajan sähköpostia jatkuvasti.

Kymmenen viestiä saapui minulle silläaikaa kun vastasin hänen edellisiin viesteihinsä.

- - -
Lähettäjä: Charles Watts <chwatts@refersales.com> La, Marraskuu 17, 2012 klo 19.00

LOPETA!!
- - -

Se antoi minulle päänsärkyä. Sydämeni hakkasi, ei pelosta - raivosta. Tämä on luultavasti kaikista raivostuttavin henkilö netissä - ja se kertoo paljon.

Onneksi viestien tulo loppui.

Yritin rauhoittaa itseni, hengittäen syvään, mutta se ei näyttänyt tehoavan. Olin yhä äärimmäisen vihainen. Hitaasti, rauhallisesti, lähetin hänelle toisen viestin.

- - -
Lähettäjä: Charles Watts <chwatts@refersales.com>  La, Marraskuu 17, klo 19:21
Vastaanottaja: funnymouth@bluud.com

Hei.
En ymmärrä mitä sanot tai mitä haluat. Uskon että välillämme on kielimuuri. Onko äidinkielesi englanti?
Uskon että olet tehnyt jotain nettisivulleni, ja haluaisin sinun palauttavan sen ennalleen.
Jos olet vihainen minulle, en halunnut tämän tapahtuvan. Sinä saatoit väärinymmärtää mitä sanoin tai mitä tarkoitin.
Ole kiltti ja palauta minun nettisivuni ennalleen ja tiemme voivat erota.
Kiitos, C.W.
- - -

Odotin.
Mietin miten voisin taannuttaa vihani, ja tulin siihen tulokseen että paras tapa oli lähettää kypsä viesti hänelle. Tämä kaveri ymmärtäisi mitä tarkoitan. Hän ymmärtäisi että olisi tehnyt virheen.
Rauhoituin. Kaikki palaisi ennalleen.
Sitten...

- - -
Lähettäjä: funnymouth@bluud.com La, Marraskuu 17, 2012 klo 19.23
Vastaanottaja: Charles Watts <chwatts@refersales.com>
O)_(O
- - -

Löin tietokonetta kämmenelläni, tiputtaen sen pois pöydältä. Se sai minut raivostumaan vielä enemmän, joten aloin hakkaamaan näppäimistöä jatkuvasti kunnes näppäimet lentelivät. Huusin turhautuneisuudesta ja raivosta tähän tilanteeseen ja ryntäsin pois ovesta, heittäen kaikkea mikä sattui käsiini.

Olisin voinut sytyttää tulipalon ja polttaa koko talon maan tasalle jos minulla olisi vain ollut tulta.

Sinä iltana, tuijotin ikuisuudelta tuntuvan ajan kattoa ennekuin nukahdin.

Kun odotin nukahtamista, tiesin että näkisin painajaista. Minä vain tiesin sen. Niin huono onni minulla oli. Ajattele kuinka yllättynyt olin, jopa unessani, kun jonkun kauhean paikan sijaan olin jossain rauhaisassa paikassa...

Metsässä.

Menin taas makuulleni ruohikolle. Tunsin rentoutuvani. Jopa alitajunnassani tiesin että kaikki tulisi järjestymään. Vaikka mitä elämä heitti minua kohden, elämä jatkuisi. Ei mitään pysyvää. Kukaan ei voisi oikeasti saada minua.

Tunsin kiemurtelua niskassani.

Ei. Mikään ei voisi pilata tätä nyt. En välittänyt madosta. Se menisi pois.

Tunsin kiemurtelua suussani. Nyt en pystynytkään heräämään unesta. Edellisillä kerroilla, pystyin päättämään milloin haluan herätä... Mutta vaikutti siltä että nyt se ei ollut mahdollista.

Se ei ollut mato. Se oli sormi. Sitten toinen. Sitten lisää kunnes neljä limaista, keimurtelevaa sormea taittuivat hampaitteni ympärille, liikuttaen alaleukaani.

Se ei sattunut.
Se oli ennemminkin painetta kuin kipua.
Se tapahtui nopeasti ja ennenkuin tiesin mtä oli tapahtumassa, se oli ohi.

Sitten sain pakotettua itseni hereille. Istuin ja nousin jaloilleni täydellisessä pimeydessä. Otin tukea seinistä kävellessäni vessaan. Siellä, laitoin valot päälle.

Hieroin silmiäni kun kirkas valo sokaisi minut.
Tuijotin peiliin minuutteja ilman minkäänlaista reaktiota. Ei tunteita. Ei ajatuksia.

Sitten hymyilin.

Hymyilin niin suuresti kuin pystyin nyt kun alaleukani oli täysin murtunut, roikkuen kaulani kohdalla. Kieleni oli suussa voimattomasti, kuin se olisi halvaantunut.

Hampaani eivät olleet kiinni juurissaan vaan palassa lihaa ja pystyin vetämään ne pois kädelläni samalla tavalla kuin neulan neulatyynystä.

Nauroin.
Miten komeat kasvot!
Miten hauska suu!
Hauska suu!
hauskasuuhauskasuuhausksuu!

*lemonlimeskull on liittynyt keskusteluun #ReferSales.
lemonlimeskull: Näen komeat kasvosi.
lemonlimeskull: Älä ole niin surullinen siitä!
lemonlimeskull: :)
GhostJorge: Missä olet ollut?
GhostJorge: Haloo? Charles?
GhostJorge: ...
lemonlimeskull: O)_(O
* lemonlimeskull on lähtenyt keskustelusta #ReferSales

22 kommenttia:

 1. Tää oli karmiva, kiitos tästä... En tule saamaan yöllä unta. xD O)_(O

  VastaaPoista
 2. karmiva. varsinkin ihmiselle joka juttelee paljon foorumeilla ja chateissa joihin voi hyvinkin randomit ihmiset liittyä :D
  kauheinta oli, että näin viime yönä unta madoista jotka ryömivät päästäni. heheh....

  VastaaPoista
 3. Aika hyvä! Kiva lukee tätä pimeessä huoneessa näin aamutuimaan enne ku lähtee töihin :D Aika awesome. Taidampas tänään käydä vähän foorumeilla... >:D

  VastaaPoista
 4. http://refersales.com/ O)_(O

  VastaaPoista
 5. Mm... En uskalla kattoa kuvaa ku vasta aamulla... Onko tää siis... Totta?

  VastaaPoista
 6. Luin ton vielä illalla yksin pimeessä ja sit säikähin aina ku tuli viesti. En uskalla kahtoo tota kuvaa ku vasta aamulla. Hyi saankohan unta. :)

  VastaaPoista
 7. Aika hyvä, voitko kertoo onko tää totta?

  VastaaPoista
 8. "näen komeat kasvosi" O)_(O

  VastaaPoista
 9. Ihan outo... O.O. Nään varmaan painajaista...

  VastaaPoista
 10. Mahtava stoori taas eksyin tänne mkgamerr nimisen tubettajan kautta ku oli linkannu tän blogin descriptioniin

  VastaaPoista
 11. funnymouth: O)_(O
  *funnymouth on poistunut sivulta #http://kauhublogi.blogspot.fi/2013/09/funnymouth.html?m=1

  VastaaPoista
 12. Näen komeat kasvosi.
  Älä ole niin surullinen siitä
  :)

  VastaaPoista
 13. Siis, tää ei liity tuohon muutakuin painanajaisten osalta. Näin tässä pari yötä sitten aidon oloista unta. Se ei ollut painajaista koska yleensä haluan pois niistä. Unessa katsoin kidutus videoita outojen lasten kanssa. Siis itse olen 15 vuotias. Lapset näyttivät kuinka olivat sähköttäneet yms perheensä. En pelännyt unta, mikä oli outoa. Se oli tosi outo uni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oon varmaan ihan sairas ku näin tollasta unta....

   Poista