Pages

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Midnight game

"Midnight Game" oli alunperin vanha pakanallinen rituaali, jota käytettiin pääasiassa sellaisten rankaisemiseen, jotka olivat rikkoneet pakanallisen uskonnon lakeja.

Vaikka rituaalin tarkoitus oli pääasiassa vain pelästyttää kohdehenkilö, saattoi olla hyvinkin mahdollista, että se koitui joidenkin onnettomien kohtaloksi.

Vielä suurempi mahdollisuus oli, että rituaali aiheutti pysyviä mielenterveydellisiä haittoja. Sen takia on erittäin suositeltavaa, ettet suorittaisi tätä rituaalia, joka nykyisin tunnetaan pelinä nimeltä "Midnight game".

Jos haluat sukeltaa pimeiden rituaalien maailmaan, jatka lukemista. Seuraavana tulevat yksinkertaiset ohjeet pelin valmistelusta suorittamiseen.

Alkuvalmistelut:

Täytyy olla täsmälleen keskiyö, eli kellon täytyy näyttää 00:00. Muuten peli ei tule onnistumaan.

Mitä tarvitset:

- kynttilä
- pala paperia
- kynä
- tulitikkuja tai sytytin
- suolaa
- puinen ovi
- ainakin yksi tippa vertasi

Jos pelaat useamman ihmisen kanssa, he tarvitsevat omat tarvikkeensa.

Pelin kulku:

1. Kirjoita koko nimesi (ensimmäinen,toinen ja sukunimi) paperinpalalle. Laita ainakin yksi tippa vertasi paperille. Anna sen imeytyä paperiin.

2. Sammuta kaikki valot paikasta, jossa olet. Mene puisen oven luokse ja laita nimelläsi varustettu paperinpala oven eteen. Nyt, ota kynttilä esille ja sytytä se. Aseta kynttilä paperinpalan päälle.

3. Koputa oveen 22 kertaa. Kellon täytyy olla tasan 00:00 yöllä viimeisen koputuksen aikana. Tämän jälkeen avaa ovi, puhalla kynttilä ja sulje ovi. Olet juuri päästänyt "Midnight manin" taloosi.

4. Sytytä kynttiläsi välittömästi uudelleen.

Nyt peli on alkanut, Sinun täytyy kävellä ympäriinsä täysin pimeässä talossa, ainoana valonasi kynttilä, jota kannat mukana. Sinun täytyy välttää taloon astunutta Midnight mania kaikin keinoin, kunnes kello näyttää 03.33 aamuyöllä. Jos kynttiläsi sammuu yllättäen, se tarkoittaa, että Midnight Man on lähellä. Sinun täytyy sytyttää se seuraavan kymmenen sekunnin sisällä.

Jos et onnistu sytyttämään kynttilää, sinun täytyy välittömästi tehdä ympärillesi suolarinki. Jos et onnistu siinäkään, Midnight Man luo hallusinaation pahimmasta pelostasi ja repii sisäelimesi ulos yksi kerrallaan. Tulet tuntemaan kivun, muttet kykene reagoimaan.

Jos onnistut tekemään suolaringin, sinun täytyy pysyä sen sisällä kunnes kello näyttää 03.33 aamuyöllä.

Jos taas onnistut kynttilän sytyttämisessä, sinun ei tarvitse tehdä suolarinkiä ja voit jatkaa peliä. Kuten jo aiemmin mainittiin, sinun täytyy jatkaa peliä kello 03:33 asti. Jos kohtaat Midnight Manin tai joudut suolaringin sisälle vangiksi, olet automaattisesti hävinnyt pelin. Midnight Man lähtee kodistasi kello 03:33 ja voit jatkaa aamuasi normaalisti. Jos taas et kohtaa Midnight Mania kertaakaan ja et joudu suolarinkiin, onnea! Olet voittanut pelin.

Ohjeita:

Midnight Man on lähellä, jos lämpötila tippuu nopeasti, näet ihmisen muotoisen varjon pimeydessä ja/tai kuulet hiljaisia kuiskauksia ympäriltäsi. Jos koet mitään näistä, vaihda huonetta siirtyäksesi kauemmas ja välttääksesi kohtaamisen.

ÄLÄ sytytä päälle yhtään valoa pelin aikana.
ÄLÄ käytä taskulamppua.
ÄLÄ mene nukkumaan kesken kaiken.
ÄLÄ yritä käyttää jonkun toisen verta nimelläsi varustettuun paperiin.
ÄLÄ käytä sytytintä kynttilän sijaan.
ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ yritä yllyttää Midnight Mania millään tapaa.

Vaikka peli on ohi, se tulee aina tarkkailemaan sinua...
Onnea matkaan, tulet tarvitsemaan sitä.

30 kommenttia:

 1. Mä oon lukenu tän ohjeet jostain mut ei ne näin tarkasti ollu

  VastaaPoista
 2. Oumaigaad mua nii kinostais kokeilla tätäki peliä! Rakastan Kauhublogia ja oon lukenu kaikki postaukset läpi moneen kertaa:D kiitti teille!

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi jännä! En kyllä tiedä uskallanko kokeilla, mutta olisi kiva tietää jonkun kokemuksia tästä! :)

  VastaaPoista
 4. Ei toiminu klo oli kyl 12.01 et johtukohan se siitä vai et tätä ei oo olemassa?
  Voisitko tehä semmosen että pelaat tätä ja sitten videoit sen tai yritä ettii joku video?
  OOT PARAS VAIKKA PELKÄÄN AIKA PALJON NÄITÄ JUTTUI MUT OOT BEST
  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kirjoitus virheitä :) (itselläni siis)
   Suomentaisitteko Ben drowned Pastan?

   Poista
  2. Grew on joskus sen suomentanut. Täältä löytyy tuo tarina :)

   Poista
 5. Keskiyö on kyllä 0.00...

  VastaaPoista
 6. Öh... en tarkota pahalla, mutta eikös keskiyö ole 00.00? 12.00 on kesnipäivä.
  Muttamutta, toi ois tosi peeelottavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. Grewillä on tapahtunut inhimillinen virhe suomentaessa :)

   Poista
 7. Oli tosi jännä postaus! Eikä mua häirinny se 12:00:kaa oikeestaa :D ja toi midnight game kuullostaa tutult... mun mielestä siit on tehty myös netistä ladattava (tai sitten sitä lainkaan tarvitse ladata en oo iha varma xd) kauhupeli, mis pitää just liikkuu pimeessä talossa pelkkä kynttilänvalo mukana ja vältellä sitä midnight mania :)) ite en oo kokeillu mut oon kattonu videoit tubesta ku sitä on jotku pelannu :D mut joo oli taas hyvä postaus :)

  VastaaPoista
 8. Voisitko laittaa muitakin rituaaleja

  VastaaPoista
 9. Miten se valojen päälle laittaminen vaikuttaa peliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, luultavasti peli ei toimi oikein jos valot sytyttää.

   Poista
 10. Yks asia jäi vähän vaivaamaa:
  Jos se suolarinki pitää tehä kynttilän sytyttämisen epäonnistuttua niin miten siitä voi selvitä jos kuitenkin on mahdollisuus myös jäädä siihen vangiksi ja sit on automaattisesti hävinny pelin (eli vrm kuolee melko pian) jos tajusitte jtn selitin aik huonosti XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha kommentti mutta vastaanpa kuitenkin. Se suolarinki tehdään sitä varten, että sen sisällä on turvassa, minkäänlaiset henget/demonit/midnight manit ei pääse sen ringin sisäpuolelle. Tavallaan ilmeisesti siinä vaiheessa kun kynttilä ei enää syty, oot jo hävinnyt, ja voit "pelastaa" ittesi tekemällä suolaringin, ja jos poistut siitä ringistä ennen klo 03:33 Midnight man tietää missä olet ja löytää sut, tai on löytänyt jo. Sen suolaringin sisällä ei tän mukaan kuole, mutta sen ulkopuolella kyllä.

   Poista
 11. No siis eka pitää yrittää sytyttää kynttilää kerran ja sen jälkeen äkkiä tehä suolarinki, minulla itselläni tämä peli ei toiminut tai sitten en vain kohdannut Midnightmania

  VastaaPoista
 12. Ei näkynyt Midnight Mania ollenkaan...

  VastaaPoista
 13. Kiitos ku suomensit tän�� T: se joka toivoi et suomennat tän.

  VastaaPoista
 14. Luin tän jutun mutta en viitsi kokeilla sitä että ei tapahdu mitään pahaa

  VastaaPoista
 15. jos tolla on rangaistu ihmisiä niin pitääkö siihen paperille sen rangaistavan nimi ja sen verta?

  VastaaPoista
 16. Se on paha. Älkää koskaan kokeilko älkää älkää! Minä tyhmä kokeilin. Tuosta pelistä ei voi selvitä. Jos voitat pelin SE tulee joka yö katsomaan sinua. Älkää kokeilko, olkaa kilttejä. Ja se, että pelasin tuota peliä, pilasi elämämi HÄN tulee joka yö. Jos en herää, näen painajaisia. Jos herään hän luo hallusinaatioita pahimmista peloistani vaikka se riivattu peli on jo loppunut. Älkää pelatko!

  VastaaPoista
 17. kiinnostava peli mutten uskalla pelata. ihana blogi sulla kyl

  VastaaPoista
 18. VOIKO TÄTÄ LOPETTAA KESKEN MILLÄÄN TAVALLA?!! D:

  VastaaPoista