Pages

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Uusi puhelin


Muutama kuukausi sitten, sukulaiseni (joka on yksinhuoltaja) osti uuden puhelimen. Kun hän palasi kotiinsa pitkän työpäivän jälkeen, asetti hän puhelimen pöydälle ja meni katsomaan televisiota. Hänen poikansa tuli välittömästi uteliaaksi nähtyään uuden puhelimen ja kysyi, saisiko leikkiä sillä. Äiti suostui sillä ehdolla, ettei poika soittaisi kellekään tai koskisi tekstiviesteihin.

Noin kello 11:20, äiti alkoi tuntea olonsa uneliaaksi ja päätti käydä nukuttamassa poikansa. Hän käveli pojan huoneeseen ja yllätyksekseen huomasi, että se oli tyhjä. Pojasta ei näkynyt jälkeäkään. Äiti juoksi omaan huoneeseensa ja löysi pojan nukkumasta puhelin kädessään.

Helpottuneena äiti otti puhelimen ja tarkisti, ettei poika ollut tehnyt mitään muutoksia siihen. Hän huomasi vain muutamia, kuten uuden taustakuvan ja soittoäänen. Sitten hän meni tarkistamaan puhelimen kuvat. Äiti alkoi poistamaan pojan ottamia kuvia, kunnes jäljellä oli enää vain yksi.

Hän tuijotti kuvaa järkyttyneenä. Kuvassa hänen poikansa nukkui sängyllä ja sen oli ottanut joku muu... Kuvassa näkyi osa vanhemman naisen kasvoista.

19 kommenttia:

 1. Tää blogi on kyl vaa ihan paras! ♥

  VastaaPoista
 2. Tää oli kyl jännä tarina ! :D ja tollee voiki käydä oikeesti xd juu ja tervetuloa tänne Hazard! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitikin mennä ostamaan uusi puhelin kadonneen tilalle.. Onneksi ei ole tuollaisia creepyjä selfieitä vielä löytänyt :P

   Poista
 3. Mikähän se uusi soittoääni mahtoi olla..

  VastaaPoista
 4. nää tarinat on iha parhaita! :D ja nää on kans ihan hirvee hyvi kirjotettu ja sillee:D

  VastaaPoista
 5. Näitä ei pitäis tälleen illasta tulla kattomaan, et onko tullu uusia :'D unen saamisessa menee taas hetki, tääkin oli kaikessa lyhyydessä todella jännä D: Mut joo, tervetuloa Hazard, ja ihanaa, että jaksatte päivittää tätä blogia :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä tällee lukee näit pimeessä huoneessa yksin :D

  VastaaPoista
 7. Voiskohan jompikumpi teistä suomentaa tänne sen original of lauhing jack missä niinku kerrotaan miten siitä tuli semmonen

  VastaaPoista
 8. Milloin uutta postausta?

  VastaaPoista
 9. pelotti ekana hetken mutta naurahdin kun kuulin että kuvan oli ottanut vanhanainen (vai oliko)

  VastaaPoista
 10. Onko täällä Nauravasta Jackista ja Smile.dogista postauksia?

  VastaaPoista
 11. Naine otti selfien ja laitto ig:hen XD

  VastaaPoista
 12. Hazard ja Grew tää on paras blogi kiitos voisitteko kertoa tietoa blogista esim milloin perustitte sen ja muuta sun blogi on ylivoimaisesti paras luen kaikki kauhutarinat aina täältä voikko suomentaa legendan nimeltä pyramid pliis☺

  VastaaPoista