Pages

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tarina Iso-äidistä


Minun iso-äitini ja äitini olivat todella läheisiä. Iso-äitini kuoli ennenkuin minä olin edes syntynyt, mutta äitini kertoo hänestä paljon tarinoita. Niihin aikoihin kun pikkusiskoni oli syntynyt, hän muistutti hyvin paljon iso-äitiämme. Tämä tapahtui, kun siskoni oli vielä vauva ja opetteli vasta puhumaan. Äiti piteli siskoani sylissään puhuen ja leikkien hänen kanssaan. Yhtäkkiä siskoni nousi ja otti äitini kasvot käsiinsä (kuten iso-äidilläni oli tapana kun hän oli vielä elossa) katsoi äitiä silmiin ja sanoi todella selvästi "olit aina kaunis lapsi". Äitini meni shokkiin, mutta siskoni, joka ei osannut vielä puhua kokonaisina lauseina, alkoi taas päästelemään normaaleita vauva-ääniä.

Äitini kertoi tämän tarinan eräällä lounaalla kun siskoni oli 6-7 vuotias. Se oli ensimmäinen kerta kun siskoni koskaan kuulee tarinan ja hän säikähti. Kun äitini lopetti tarinan kertomisen, siskoni silmä sulkeutui, ikäänkuin hän olisi vinkannut silmää.

4 kommenttia:

 1. Alsfakfjdkl. Kylmät väreet. Tänä yönä ei nukuta(who needs sleep anyway?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei unta? Shinä olhet hashu lapshi :'D

   Poista
 2. En oikein tajunnu ��

  VastaaPoista
 3. en oo nukkunu kunnola kuukauteen T^T koska luen vaa kauhutarinoita ja oon lukenu nää kaikki ainaki 38 kertaa ja oon laskenu joka ikisen

  VastaaPoista