Pages

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Selviytymisopas Zombejen varalle

Oletko koskaan miettinyt, mitä tehdä jos zombit valtaavat maailman? Olen koonnut ja suomentanut ohjeita netistä, joiden mukaan niiden noudattaminen takaa sinulle selviytymisen.

> Tee suunnitelma
> Ne eivät tunne pelkoa, miksi sinun pitäisi?
> Käytä päätäsi: leikkää heidän pois
> Kirveet eivät tarvitse latausta
> Ihanne suojautuminen: tiukat vaatteet, lyhyet hiukset
> Mene portaita ylös, sen jälkeen tuhoa portaat
> Mene pois autosta, aja pyörällä 
> Pysy liikkeessä, matalana, hiljaisena ja varovaisena
> Mikään paikka ei ole turvallinen, vain turvallisempi.
> Zombie on ehkä poissa, mutta uhka elää


 1. Tähtää aina päähän
Varma tapa tappaa zombie on tuhota sen aivot. Kun valitset asetta, älä valitse sellaista, joka on hieno (muttei tehokas) tai liian raskas, koska sinun täytyy kantaa asetta mukanasi. Muista pitää mukana yhtä panosta itseäsi varten.

2. Juokse

Yleensä tarvitset jalkojasi kauppareissuilla, mutta jalat tulevat käytännöllisiksi zombejen hyökkäyksessä. Ne ovat ilmaiset käyttää ja tiedät miten käyttää niitä (toisinkuin jotain hankalakäyttöistä asetta, jota et ole koskaan käyttänyt). Jos pahin tapahtuu, voit aina juosta karkuun.

3. Vaihda maisemaa
Fakta on, että zombit viihtyvät kaupungissa, koska siellä on enemmän ihmisiä syötävänä.  Heti kun huomaat, että jotain epäilyttävää tapahtuu,  pakkaa tavarasi ja muuta maalle. Löydä pelto (ei metsää jossa zombin on helppoa napata sinut) ja pysy siellä. Ryhdy vaikka maanviljeliäksi ja odota, että tilanne rauhoittuu.

4. Pysy poissa ikkunoiden luolta
Olet löytänyt mökin ja sinä + muut selviytyjät keskustelette, mitä tehdä seuraavaksi. Älä mene sen idiootin lähelle, joka seisoo selkä suojaamatonta ikkunaa vasten.

5.  Älä sano koskaan "tulen pian takaisin"
Aina se henkilö, joka sanoo "tulen pian takaisin" joutuu murhatuksi tai tässä tapauksessa syödyksi ensimmäisenä. Pidä aivosi mukanasi ja pysy toisten ihmisten lähellä ja jos joudut yksin, löydä joku toinen seuraksesi! 

6. Näyttele zombia

Ovela tapa välttyä Zombien syömäksi on näytellä zombia! Eleetön katse, kuolaus ja sekava mumina saavat sinut sulautumaan sinun muiden zombejen joukkoon. Älä pelkää huomatuksi tulemista, vaan ajattele tunnetta joka sinulla oli viimeviikonloppuna kun olit krapulassa.

7. Mestaa

Zombien mestauttaminen on yksi varma tapa tappaa zombie. Kirves on täydellinen ase ja mahtava aseen korvike, kun panoksesi ovat vähissä. Se on terävä ja painava.  Ajattele vaikka olevasi Gimli Taru sormusten herrasta kun heiluttelet kirvestä ja muista laittaa kaikki voimasi iskuun.

8. Ole kekseliäs
Kun panoksesi ovat loppuneet ja sinulla ei ole kirvestä, täytyy ryhtyä kekseliääksi. Kaikki mitä voi heiluttaa tai heittää ovat mainioita aseita. 

9. Älä ole sankari
Hyvä tapa selviytyä zombien hyökkäykseltä on antaa niille muuta jahdattavaa ja syötävää - sinun ystäväsi. Jos liikut ihmisten ryhmässä, pysyttele ryhmän keskellä. Muista, että on parempi keksiä ideoita ja johtaa ryhmää kuin olla vain seuraaja. Henkilö, joka on ryhmän perässä joutuu aina elokuvissa syödyksi ensimmäisenä.


10. Muista ravinto ja neste

Ihmiset eivät voi elää 3 päivää ilman vettä  ja paljon lyhyemmän ajan stressaantuneena zombejen hyökkäyksessä. Ja vaikka ruoka ei ole yhtä tärkeää, ihmiset tulevat ilman sitä henkisesti ja fyysisesti uupuneeksi ja se ajaa heidät tekemään vääriä päätöksiä ja virheitä. Zombejen maailmassa ei ole tilaa virheille. 

12 kommenttia:

 1. Gimli taru sormusten herrasta, tuo oli hyvääää :D juu, olen zombi nytkin joten mitä väliä sillä on hyöjjääkö ne :))))

  VastaaPoista
 2. Mahtavat suunnitelmat, näillä mennään :D:D

  VastaaPoista
 3. Pitäisi olla vielä se että mitä pakata reppuun kun lähtee, minulla on tilava reppu valmiina ja olisi kätevä jos esim. lukitsemattomassa kaapissa nököttää ainavalmis pakoreppu.

  VastaaPoista
 4. Tuolta puuttuu vinkkinä et käytä asetta hätätilanteissa koska se ääni houkuttelee vaan lisää zombeja. Paitsi jos on vaimennin jos edes sekään auttaa..

  VastaaPoista
 5. Voisikko kertoo mistä otit nuo kuvat? Kauhuelokuvista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näyttele zombia-kohas oli walking dead-sarjasta

   Poista
 6. ''näyttele zombia'' siitä kuva on the walking deadista :DD

  VastaaPoista
 7. Älä sano "tulen pian takaisin" on tavallaan virhe. Elokuvaan lisätään sillä jännitystä, mutta oikeassa elämässä ei välttämättä pidä paikkaansa. Ohjeesta on tavallansa hyötyä, koska annat muille odottamisen aiheen ja jos kuolet niin muut odottavat turhaan. Silloin hekin saattavat kuolla.

  VastaaPoista
 8. Tässä oli sanoihin kätketty virheellinen ohje nimittäin pysy ryhmässä.
  Se on virheellinen ohje koska siinä vaiheessa kun ei ole vettä eikä ruokaa toisista ihmisistä tulee vaarallisempia kuin zombit.
  Zombit ei sentään ammu tai lyö kirveellä selkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Mutta toisaalta, kuinka monta kertaa kauhuelokuvissa on kuultu lause "Palaan pian?", mutta henkilö ei ole koskaan palannut.

   Poista