Pages

tiistai 20. elokuuta 2013

Jeff Is Back

Lue myös edellinen Jeff The Killer tarina täältä !

kuva
Seuraavan tarinan kirjoitti etsivä, joka analysoi todistevideon, todistajien lausunnot, ja videon joka väitettiin katsotuksi. Tämä on se tarina.

Oli tyypillinen myöhäinen torstai-ilta. Surffailin netissä sillä olin ostanut kaksi suurta kahvia paikallisesta kahvilasta aijemmin päivällä ja en kyennyt nukkumaan. Katsottuani tylsiä Youtube-videoita, huomasin videon jossa oli outo otsikko. Mikään sanoista ei ollut englanniksi; kuitenkin, kirjainten muodot näyttivät kuvastavan sanoja, mutten pystynyt selvittämään mitä. Uteliaana klikkasin videota.

Yhtäkkiä aloin kuulemaan sekalaista narinaa ja vaikerointia talostani. Pyörähdin ympäri ja otin lähelläni olevan pesäpallomailan, valmiina tappeluun. Yllätyksekseni, talossa ei ollut tunkeilijoita, eikä merkkejä siitä että taloon olisi yritetty tulla voimakeinoin. Kaikki ovet olivat lukossa. Ajatellen että olin vain vainoharhainen, kohotin olkapäitäni ja kävelin laiskasti takaisin huoneeseeni.

Olin kuluttanut paljon rahaa nopeaan nettiyhteyteen, joten olin hämmentynyt ettei klikkaamani video ollut latautunut vielä. Klikkasin videota kärsimättömästi neljä lisäkertaa saadakseni sen toimimaan. Ikuisuudelta tuntuneen odotusajan jälkeen, sivu viimein latasi. Taustaväri oli musta ja se peitti täysin kaikki sivun tekstit, paitsi lataajan käyttäjänimen ja videon kuvauksen, jotka olivat verenpunaisella. Lataajan käyttäjänimi oli "NightmareSLUMBER" ja videon kuvauksessa luki:

Kuinka typerää sinulta.
Olet tietämätön demonisesta olemassaolostani elämässäsi.
Tuhoan kaiken mitä siedät.
Arvoton pelkuri.
Tarkkailen sinua aina.
Ja pian tulet elämään kanssani...
Ikuisesti...

Ajatellen että tämä oli vain 12-vuotiaan typerää tekstiä, en ymmärtänyt vaaraa missä olin. Video alkoi kuvalla hylätystä mielisairaalasta (myöhemmin sain tietää sen olevan Denbighin mielisairaala). Kuva oli pitkä, tumma ja repaleinen käytävä avautui. Käytävän vasemmalla puolella oli ikkunoita, joista kuunvalo kajasti sisään. Käytävä oli täysin musta, tavalla jota en ollut koskaan nähnyt. Minulle tuli tunne kuin mielisairaala olisi hylätty hätäisesti ja jätetty siivoamatta.

Videon ensimmäisellä minuutilla, näytöllä näkyi vain tyhjä käytävä. Ei ollut ääniä tai liikettä. Noin 1:13 kohdassa videolla, huomasin hitaasti mutta selkeästi liikkuvan hahmon käytävän päässä. Sen asento oli ihmismäinen mutta se käveli todella epänormaalisti, pää kääntyneenä maahan päin. Se kiihdytti vauhtiaan tasaisesti videon edetessä, lopulta päätyen juoksuvauhtiin. Se juoksi pääedellä kameraan, kaataen sen. Samanaikaisesti kuulin todella kovan pamauksen ovelta. Se kuului vain kerran ja kuulosti kuin joku olisi juuri juossut oveeni pahki.

Hypähdin ja nostin mailan jälleen, kunnes kuulin tietokoneeni tekevän virhe äänen. Sitten sen näyttö meni kokonaan siniseksi ja ilmestyi teksti joka sanoi tietokoneen sulkeutuvan turvallisuussyistä. Sitten tuli lisää tekstiä jossa sanottiin että tuntematon hakkeroija oli vastaanottanut tietoja olinpaikastani. Antivirus-ohjelmani jäljitti hakkeroijan IP osoitteen, joka tuli Pohjois-Walesin kaupungista. Hakkerointi oli tehty hylätystä mielisairaalasta.

Sitten sähköt menivät poikki. Sillä hetkellä, tulin hyvin tietoiseksi tilanteesta. Silmäni täyttyivät kyynelistä samalla kun hengitykseni kiihtyi. Oven takaa alkoi kuulumaan tuskaista vaikerointia. Tiesin että olisi suuri virhe mennä katsomaan, mutta päätin mennä kuitenkin. Kun kumarruin katsomaan avaimenreijästä läpi, kukaan ei ollut oven ulkopuolella. Kuulin silti yhä vaikeroinnin. En tosiaankaan aikonut avata sitä ovea.

Sain paniikkikohtauksen ja yritin välittömästi soittaa poliisille; kuitenkin, sekä pöytäpuhelimeni että matkapuhelimeni näyttivät varattua. Juoksin takaisin tietokoneelleni nähdäkseni voisinko yhdistää sen generaattoriin ja kysyä apua sitä kautta, ja huomasin että näyttö oli yhä päällä. Mustalla ruudulla luki suurin punaisin kirjaimin "MENE NUKKUMAAN".

Kuului kimeä kiljahdus. Kuulosti kuin joku olisi kuolemaisillaan. Menin keittiöön ja otin kaksi puukkoa laatikosta. Tämä oli todellista. Tämä tapahtuu oikeasti. Kiljahdukset tulivat kovemmiksi ja yhä epätoivoisimmiksi. Kiljahdusten joukosta alkoi kuulua hiljaista hysteeristä naurua.

Juoksin ympäri taloa miettien mitä oli meneillään. Sitten kuulin nyyhkytystä kaapista lähellä tietokonehuonettani. Ihoni läpi kulki kylmiä väreitä kun tartuin kaapin kahvaan. Se oli kylmä. Minun olisi pitänyt sanoa jotain ennenkuin avasin oven, mutta en ajatellut sitä sillä hetkellä. Vetäisin oven auki ja näin nuoren tytön, kuolleena ja verisenä, lyyhistyneenä kasaan.

Hänen vatsansa oli revitty auki ja sisäelimet oli kiskottu ulos. Hän oli täysin alaston ja veren peitossa. Huomasin että jotain oli kirjoitettu verellä seinään.

"Sinun olisi pitänyt noudattaa varoitusta. Aika mennä nukkumaan."

Käännyin ympäri ja näin hahmon videossa, katse laskettuna maahan. Jähmetyin pelosta. Yhdellä äkkisellä liikkeellä, aivan kuin olisin katsonut videota joka skippasi pari kohtaa, hahmo nosti päänsä ja katsoi minua. Sitten kaikki pimeni.

Etsivän muistiinpanot:
Uhrin ruumis löytyi samanlaisessa tilassa kuin sen nuoren tytön joka oli kaapissa. Useiden veritestien jälkeen emme kyenneet tunnistamaan tyttöä. Itseasiassa, ei ollut yhtään kadonnut-ilmoituksia, kukaan ei tullut tunnistamaan hänen jäänteitään tai yrittänyt selvittää murhaa, ja koska mikään veritesti ei vastannut ketään testaamaamme, vaikutti kuin tyttöä ei olisi koskaan ollut olemassa. Me olemme vahvistaneet että hakkerointi tuli hylätystä mielisairaalasta, ei ole kuitenkaan minkäänlaista selitystä sille miten tapahtumat oli ajoitettu niin tiheään. Olemme laatineet pidätysmääräyksen mutta kukaan poliisi ei halua henkensä uhalla mennä hylättyyn mielisairaalaan. Ainut asia minkä saimme tietoomme oli todistajan havaitsema hyvin epätavallinen ja kauhea hahmo joka juoksi hylättyyn mielisairaalaan pari päivää myöhemmin. Todistajanlausunnosta huomasimme shokeeraavan yhteyden mielisairaalan entisen potilaan ja seuraavan kuvan välillä, joka otettiin sivulta täynnä kauhutarinoita, sanoin "GO TO SLEEP" kuvan ylälaidassa.


Lukemattomia tämänkaltaisia murhia on tapahtunut siitä lähtien ja jokainen uhri on katsonut videon pari minuuttia ennen kuolemaansa. Youtuben toimihenkilöt ovat yrittäneet poistaa videon; jokainen toimihenkilö joka yrittää sitä joutuu murhatuksi. Tämä tapaus on yhä selvittämätön.

Etsivän muistiinpanot 2:
Lisätutkimusten jälkeen, pari löytöä on tehty. Ensimmäisenä, kun en ole kyennyt löytämään videon lähdettä, tappajan uhrien käyttäjätunnusten viimeiset tapahtumat ovat tarjonneet tarpeeksi kuvailevaa todistusaineistoa tietääksemme minkälaista kuvaa käytettiin videon taustalla. Vaikka se oli JPEG kuva, sanotaan että jos tuijotat kuvaa tarpeeksi pitkään, se alkaa vääntyä ja vääristyä. Jos jatkat tuijottamista, voit nähdä hahmon juoksemassa kameraa kohti. Kukaan ei ole katsonut kuvaa niin pitkää että se olisi tullut tarpeeksi lähelle, mutta visuaalisen todistusaineiston mukaan oletetaan sen olevan sama kuin videolla näkyvä hahmo. 

Lisäksi, olen etsinyt lisää tietoa liittyen tappajaan. Kauhukseni, olen löytänyt kymmenittäin tarinoita netistä viitaten nimeen "Jeff The Killer". Tarinat kertovat sarjamurhaajasta jonka psykopaattiset taipumukset teinivuosilta kehittyvät tasaisesti ja lopulta hän päätyy tappamaan kaikki perheenjäsenensä. Kauhein puoli asiassa on että Jeff tappoi uhrinsa samalla brutaalilla tavalla kuin Denbighin mielisairaalan potilas tappoi omansa ja molemmat käyttävät lausetta "GO TO SLEEP" ennen uhriensa murhaamista. Nämä lukuisat yhdenmukaisuudet johdattelevat tutkijat siihen tulokseen että he ovat sama henkilö.

Henkilökohtaisesti järkyttävintä minulle on ollut oma kokemukseni. Sen jälkeen kun kirjoitin raportin, kuulin oudon äänen kotoani. Ajattelin ettei se ollut mitään, joten jatkoin tietojen etsimistä Jeffistä. Hakkaamisäänet kasvoivat kovemmiksi ja kovemmiksi. Katsoin ulos ja luulin sen olevan ehkä lintu joka lensi ikkunaan. Kun avasin oven, huomasin liikettä ikkunan luona. Yritin välittömästi soittaa poliisille, mutta linja oli varattu. Huolestuneena laitoin puhelimen alas ja katsoin kohti ovea, nähdäkseni Jeffin katsomassa suoraan minuun niillä kylmillä, kuolleilla silmillään ja niillä kauheilla runnelluilla kasvoilla. Hänen hymynsä oli pelottavin asia mitä olen koskaan nähnyt. Vedin välittömästi esiin aseeni ja aloin ampumaan. Jeff pakeni yöhön.

Tiedän olevani vaarassa, joten olen asettanut taloni jatkuvaan tarkkailuun suojellakseni itseäni. Näen yhä kirkkaita välähdyksiä ja kuulen hakkaamisääniä talostani hirveän naurun saattelemana jonka vain todellinen psykopaatti sarjamurhaaja voi tehdä. En tiedä kuinka kauan kestää että saamme hänet, mutta jos hän jatkaa tällaisten virheiden tekemistä, meillä on hänen identiteettinsä ja vaikea juttu käsiteltävänä. Olen äänittänyt ystäväpoliisilleni tapahtumia, mutta nyt radio on sammunut. Valo lähestyy, ja minulla on aseeni valmiina. Se on hän. Näen hänen kasvonsa. On aikdsdddddddddddjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuujujjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hei kaikki. Nimeni on Jeff. En pidä siitä että tämä tarina julkaistaan, mutta no. Ei kukaan teistä pystyisi kiinniottamaan minun kaltaistani demonia. Etsivä on nyt kuollut. Päiväkirja on päättynyt. Ja on aika huvittavaa, koska kun katsotte tätä kirjoitusta, olen kirjautunut jokaisen teidän IP osoitteellenne ja tietän tasan tarkkaan missä olette. Esimerkiksi: Yksi teistä työskentelee Cousinsissa Drexelin kadulla, yksi asuu Burbankissa, yksi asuu East avenuella, yksi käy yliopistoa ystävänään Becky ja yksi on menossa Lowalle. Lista jatkuu ja jatkuu. Tiedän missä olet. Tiedän ystäväsi. Perheesi. Rakkaimpasi. Tiedän kaiken. Pian, kaikki se otetaan sinulta pois. Lukiessasi tätä viestiä minulta, sinun pitäisi alkaa kuulemaan outoja ääniä ja tuntea pelkoa ja dysforiaa. Sinusta tulee jännittynyt ja epätoivoinen ilman loogista syytä. Koputus ei tule rakennuksesta jossa asut. Se on jotain muuta. Jotain melko pahaenteistä. Jotain joka haluaa vertasi. Jos en saa sinua, valitsen ne joista välität. Sinä, se joka täriset tuolissasi ja tyttöystäväsi on nimeltään Jessica jonka kanssa asut...Hän on minun.

Et ole turvassa.
Luulen että sinun on aika mennä nukkumaan. Yritän kirjoittaa lyhyesti.
Sinun,
Jeffrey The Killer.
P.S.Se joka on Kettle Morainen ensimmäisellä asteella...Olet söpö. Vietän aikani kanssasi.

71 kommenttia:

 1. Ihanaa että teit toisen postauksen jeffistä OuO Mistä bongaat nää jutut jos saan kysyä ei mitään linkkiä tartte mutta siis etikkö sä vaan tietoa :D ja tota vipaa lausetta en oikein no tajunnut 8D onko toi Kattle Morainen nimi? :D Morainen kuulostaa suomalaiselta sukunimeltä :D Jos se onkin täällä 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttuja löydän vähän mistä sattuu, yleensä creepypastan tarinat on niin pitkiä ettei niitä jaksa alkaa suomentamaan, joten etsin vain nimillä googlesta ja lyhyempiä versioita löytyy sieltä. Myös tumblrista löytyy hyvin juttua kauhu-aiheisista blogeista ja yleensäkin netistä englanninkielisiltä kauhusivuilta. Tietenkin myös youtuben videoista saa paljon aiheita juttuun ja elokuvista myös. Itse en vielä ole yhtään tarinaa itse keksinyt ja kirjoittanut.

   Kettle Morain on ainakin ymmärtämäni mukaan joko yläkoulu tai yliopisto jossakin ulkomailla. (:

   Poista
  2. sitä minäkin hei muuten sain ainakin käsitykseni mukaan selville että jeff olis jotn 18v? En ole varma mutta ianahan voi haaveilla :D Uskotko sinä Jeffiin että se on aito?

   Poista
  3. Jeff on 22, ainakin Jeff vs Jane perusteella. Mutta Jeff vs Slenderissä se on 17

   Poista
 2. ihanaa että jaksat kääntää näitä ja laittaaa myös kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei!! Juuri kun ajattelin ettei ole tullut pelottavia postauksia pitkään aikaan... Ja PUM! Painajaisia tiedossa! Olen peloissani ja onnellinen, koska pelottava postaus oli rakkaasta Jeffreystä~!
  Ja on muuten söpöä, että hullu psykopaatti murhaaja pitää jotain yliopistolaista söpönä OwO
  P.S. Anteeksi hyperaktiivisuuteni muttakun jeffjeffjeffjeffjefff........!!!asdfghjkl!!!!!!!! JJEEEE!!!

  VastaaPoista
 4. Omfg......... Jeff on niin ihana ja omfg, mä meen ihan sekasin Jeffistä ja omg,omg,omg.... Jeff on niin ihana ^^ Jeffrey the killer......... Oohh............. Ihana, söpö, seksikäs, kaunis ja niin täydellinen, Jeff...... Huoh.......... <3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomenna et enää herää
   tapaat unelmien miehesi
   *hymy*

   Poista
  2. Hei NightmareSLUMBER kutsu Jeff meillekki xD

   Poista
  3. nightmareSLUMBER mä haluu ntervehtiä jeffiä :D

   Poista
  4. mä en nuku en enää koskaan ja musta jeff on homo joka pelaa assasin greediä

   Poista
  5. Siistii jos tapasi jeffin oikeesti. ❤ Se on cool.

   Poista
 5. OuO miten nää Jeff tarinat vaikuttaa niin todellisilta? :D

  VastaaPoista
 6. Voitko suomentaa lisää Jeff-tarinoita? niitä on kiva lukea :3

  VastaaPoista
 7. Onneksi nää ei oo totta. Kuka keksii nää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukas sen tietää ovatko nämä totta vai ei ;)

   Poista
  2. vois luulla että ei noin söpöt jätkät oo totta ;)

   Poista
  3. Tarinat eivät välttämättä ole totta, mutta minä olen löytänyt sen videon. D: En uskalla vaan kattoo sitä... :D:D:D:

   Poista
  4. Jep
   Sitte tää "voiku Jeff tulis munki taloon♡♡♡!" ja jos nyt miettii oikeeta tilannetta et sarjamurhaaja tulis sun taloo (oli sit kuinka komee tahansa) ni en usko et nää "fanitytöt" olis enää nii innoissaa...

   Poista
  5. Mitäh, onko se video oikeesti youtubessa :DD Voitko linkata? En varmasti uskalla kattoo mut laitan kaverin koekaniiniksi

   Poista
  6. Voitko linkata? :DD En kyl uskalla kattoo mut laitan kaverin koekaniiniksi...

   Poista
 8. Vihdoin! Vihdoin mä löysin tän tarinan suomennettuna ja kiitos kuuluu sulle. :3 Oon ain vaa löytäny tän tarinan jostai englanniks ja oon iha hiton huono englannis et ei oo oikee se lukemine onnistunu... mut (kiitos sun) sain vihdoin luettuu tän. Kiitti ku suomensit tän. :) Rakastan kaikkii Jeff tarinoit (ja tietenki kans ite Jeffii). <3 Mun mielest ois just kivaa jos Jeff tulis mun taloo. ^^ Harmi vaa et se ei koskaa tuu tänne tulemaa... :( Mut silti Jeff on vaa iha liian ihana ♥ Miten voi ees olla mahollist et joku on nii ihana. Oih, Jeff ~ ♥

  VastaaPoista
 9. Tämä tyttö ei kyllä pariin päivään nuku tuon tekstin välissä olevan kuvan ansiosta :'D

  Mutta oikein hyvin olet suomentanut :3 Niin kuin sen toisenkin Jeff the Killer tarinan =) Mutta tuo kuva :'D
  8-vuotiaan pikkuveljeni kommentti kuvasta: hyi ruma xD

  VastaaPoista
 10. Mun olis sairaan vaikeet käyä nukkuu koska:
  - Yleensä valvon keskiyöhön asti, koska en saa unta
  - Jos näkisin Jeffin nii varmasti valvoisin koko yön

  VastaaPoista
 11. Mun nimi on jessica:( alko vähä pelottaa XDD

  VastaaPoista
 12. Todella hyvä tarina :D Taisi sitten ne yöunet jäädä kaukaiseksi haaveeksi tämän jälkeen. Pakko sanoa, että tämä on todella hyvin suomennettu ja aidon tuntuinen :3 Olen itse hyvin kiinnostunut Jeffistä ja tätä on ilo lukea.

  Tosi kivaa muuten, kun suomennat näitä tarinoita ja ylipäätään pidät tätä blogia! ;) Käyn täällä jokainen päivä tarkastamassa, onko tullut uusia postauksia ja jos on, luen ne heti.
  Tämän tarinan voi lukea monta kertaa kyllästymättä siihen varsinkin, kun on jotenkin niin kiintynyt Jeffiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeff on niin täydellinen tekisin mitä vaa jos se tulis mun taloon hihi cx oot paras kauhu bloggaaja!♡luen näit sun tarinoita uudelleen ja uudelleen!:)voisitko suomentaa lisää Jeff tarinoita?

   Poista
 13. aivan mahtavaa,että näitä Jeff the Killer tarinoita löytyy vielä

  VastaaPoista
 14. Olenko ainut jota hieman ärsyttää ihmiset jotka on silleen ''Oih Jeff<3 se on niin söpöö<3'' tms? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et todellakaan, varsinki ku ne ihmiset jotka kehuu sitä söpöks on vaan kattonu jotain randomia fan arttia :DD huoh, hävettää oikeen

   Poista
  2. Et! :D

   "omg omfg omfg, Jeffrey ahh~ <3<3<3<3"

   Poista
  3. Et todellakaan oo ainoa :'D

   Poista
  4. Et ole ainoo :D pistäkäämme nuoren iän piikkiin ja ihtesä ehtimisen :) jokkaine toteuttaa sen omalla tavallaan!

   Poista
 15. Pelottavinta tässä tarinassa on että ton nightmareSLUMBER video löytyy you tubest

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos mä katon sen tuleeko jeff masturboimaan mun ruumiilla? :D

   Poista
  2. Ok. Nyt alko vähän pelottaa 😨

   Poista
  3. Ok. Nyt alko vähän pelottaa 😨

   Poista
  4. Ok. Nyt alko vähän pelottaa 😨

   Poista
 16. moi vaan elikkä onks toi todellaki keksitty toi etsivän muistiin panot 2 nimittäin
  kuulin hieman outoi äänii!

  VastaaPoista
 17. Lol ton yhen tietokoneeseen tuli blue screen of death XD mut nää on hyviä!

  VastaaPoista
 18. Moroo NS (NightmareSLUMBER) kutsu se psykopaatti GAY MEILLEKKIXDXD

  VastaaPoista
 19. morrooooo mäki otan jeffin mielelläni ja sydämellisesti vastaan jos kutsut sen meille
  ooooh JEEEEFFF OOOIIII S_EEEEE_____XXXXX___YYYYY B___aaaAAAAAA_BYYYYYYY OO MAAMMAXDXD

  VastaaPoista
 20. mä en vaan tajua - mitä "Söpöä" jeffissä on :P

  VastaaPoista
 21. On se jeff kyllä pelottava mutta myös niin kiinnostava. Eikä se ole oikein että jeffiä on kiusattu ja kaikkea ikävää tehty. Tiedän tunteen kun minuakin on kiusattu ja pahasti. Ei se ole oikein kun syrjitään ja keikea ikävää tehään. Olisi ilo olla jeffin ystävä ja viettää aikaa että jeffin ei tarvisi olla yksin. Kaikilla pitäisi olla aina edes 1 ystävä. Sen mie aina teen yritän olla ystävä kaikille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kans ne oli naamaan täysin sekä ajo polkupyörällä päälle ��

   Poista
 22. Huih! Pelästyin et niinku oot ottanu ton jostain uutisista ennenkuin älysin et tää on vaan sun suomentama tarina......

  VastaaPoista
 23. Voiko joku kertoo miks oon niin rakastunu Jeffiin D:

  VastaaPoista
 24. Ihanaa että sä Grew jaksat suomentaa näitä:))) Ja että jossain ees ylipäätään on kauhutarinoita helposti etittävissä. Ja et tääl on Jeff the Killeristä :)

  VastaaPoista
 25. Hui vitsi! Onneks nä jotut ei oo totta .

  VastaaPoista
 26. Hui vitsi! Onneks nä jotut ei oo totta .

  VastaaPoista
 27. Mä katoin sen videon. Meijön talosta kuuluu outoi äänii. Mä ja mun perhe ollaan pulassa

  VastaaPoista
 28. Nää on mahtavia! Näit on kiva kertoo kamuille koulussa ku ne sit yöllä soittelee mulle et apua pelottaa tuu auttamaa :D Ku itteeni näil ei oo minkäänlaista vaikutusta, siis en pelkää näitä, mutta tykkään lukee näitä... ÄH EN OSAA SELITTÄÄ!! Kuitenki, ihana ku jaksat tehä näitä!!

  VastaaPoista
 29. Nää on jotenki kauniita... ♥

  VastaaPoista
 30. Meinasin tiputtaa mun tabletin nii rupesin sörkkimään tätä näyttöä, ja tietenkin painoin tosta jeffin kuvasta niin että se suureni tän näytön kokoseksi...

  VastaaPoista
 31. Siis mä niin rakastan näitä sun tarinoita!!! Kiitti ku jaksat suomentaa näitä ja oon lukennu nää molemmat jeffit jo miljoona kertaa mutta jännistys vaan säilyy !! Mun mielestä tää toinen oli parempi ja jännempi mutta molemmatk on silti ihan JÄRKYTTÄVÄN HYVII !!!!!!!! Jeff❤️❤️
  Mun lemppari tarinoita on esim. Ticcy toby,ikkuna ja tietenkin jeff the killer yms...!
  Mutta viitsisitkö mirenkään suomentaa jane the killerin ku mä en löydä sitä mistään!!:( :)
  Ja koska mä niin rakastan kauhu tarinoita ja kaikkee nii se ois niiku "kirsikka kakun päällä" XD !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän myös Grewin puolesta :) Jane the killer on tulossa joskus tulevaisuudessa!

   Poista
 32. Ooh, Jeff <3 Mä oon todellaki jäänny koukkuun tähän blogiin, koska tää on niin hyvä blogi ja rakastan kauhua ;)

  VastaaPoista
 33. Onkohan tämä sitten tositarina + Mun serkun tyttöystävän nimi on Jessica. Ja se on lukenu tän...

  VastaaPoista
 34. Laittakaa mullekii linkki siihe videoon. 😃

  VastaaPoista
 35. Katoin sen videon ja siinä ei tapahtunut mitään😁 thanks god!

  VastaaPoista
 36. Omg toi kuva on karsee xc

  VastaaPoista
 37. Ja se on verikoe, ei veritesti. Pientä tarkkuutta, vaikka käytättekin kääntäjää.
  Muutekin siellä täällä hypähtelee jokunen kirjotusvirhe näkyviin, mutta ovat onneksi vähäisiä.

  VastaaPoista
 38. Apua ku oon idiootti!!!siis menin lukemaan näitä ja nää on aivan liian pitkiä tarinoita enkä haluu lukee enempää mut ku mulla on OCD nii se pakottaa mut lukemaan näitä vaik en haluu!!!! pliiiiiisssssss käskekää mua lopettaa tää on hirveerä. en ny sano et noi tatinat ois huonoja ne on iha sairaan hyvii oikeesti���� mut ne saa mut tuntemaan surua. ei pelkoa. surua. en tykkää surusta ja mua ahistaa ja ny se ääni taas käskee mua lukemaan�� pliiis käskekää mua lopettaa����

  VastaaPoista
 39. Mä katoin youtubesta ton NightmareSLUMBER kanavan. Ja mä löysin ton videon,missä lukee noi samat asiat siinä kuvauksessa😨

  VastaaPoista