Pages

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

7 kauhuelokuvien murhaajaa ilman maskia


Michael Myers elokuvasta 'Halloween' (1978)

Nick Castle - Michael Myers - Tony Moran

Useat eri näyttelijät ovat olleet Michael Myersin roolissa 'Halloween' elokuvissa, mutta luultavasti kaksi mainitsemisenarvoista ovat Nick Castle ja Tony Moran. He jakoivat roolin alkuperäisessä elokuvassa - Castle näytteli Myersiä kun maski oli päällä ja Moran näytteli häntä elokuvan lopussa maskin ollessa poissa.

Leatherface elokuvasta 'Texas Chainsaw Massacre' (2003)
Leatherface - Andrew Bryniarski
Gunnar Hanson oli se joka kuuluisasti muutti Leatherfacen kauheaksi moottorisahaa heiluttavaksi psykopaatiksi jona se tunnetaan tänäpäivänä. 2003 julkaistuun uusintaversioon valittiin kuitenkin amerikkalainen näyttelijä ja entinen kehonrakentaja Andrew Bryniarski.

Vincent elokuvasta 'House Of Wax' (2005)

Vincent - Brian Van Holt
Brian Van Holt näytteli epämuodostunutta Vincentin kaksoisveljeä, sekä Vincentiä itseään.

Freddy Krueger elokuvasta 'A Nightmare On Elm Street'

Freddy Krueger - Robert Englund
Robert Englund on kauhugenren tuki ja turva; siitä lähtien kun hänen klassikoksi tullut roolinsa yliluonnollisena murhaajana Freddy Kruegerina aiheutti katsojille painajaisia. Ennen tätä roolia häntä alkuperäisesti harkittiin lyhyen aikaa Han Solon rooliin elokuvassa 'Star Wars', vaikka hän ei edes koe-esiintynyt. Studio näki hänet mutta he päättivät, että Englund on liian nuori tähän rooliin.

The Creeper elokuvasta 'Jeepers Creepers' (2001)

The Creeper - Jonathan Breck
Näytti siltä kuin Jonathan Breck olisi luotu Creeperin rooliin 'Jeepers Creepers'-elokuvassa. Hän kertoo heränneensä kello kolmelta koe-esiintymistä edeltävänä aamuyönä ja tajusi että hänen kannattaisi ehkä ajella päänsä kaljuksi. Yhtäkkinen muodonmuutos ja Breckin ymmärrys hirviötä kohtaan vakuuttivat ohjaajan antamaan hänelle Creeperin roolin.

Pennywise elokuvasta 'It'

Pennywise - Tim Curry
Sillä aikaa kun me odotamme täydellistä katastrofia Stephen Kingin uudelleen filmatisoidulta  mini-sarjalta 'It', muistellaan miestä joka teki pelottavasta pellestä painajaismaisen - Tim Curry. Hänen meikattuja kasvojaan katsomalla ei saata heti arvata että mies hirviön takana on näytellyt kokoperheen elokuvissa kuten 'Clue' ja 'Muppet Treasure Island'

Ghostface elokuvasta 'Scream'


Dane Farwell (kuvassa oikealla) on mies, joka oli Ghostface-naamarin takana kahdessa ensimmäisessä sekä neljännessä Scream-elokuvassa, sillä aikaa kun Roger Jackson puhui murhaajan kammottavalla äänellä.

3 kommenttia: