Pages

tiistai 18. kesäkuuta 2013

The Never Ending Road


Coronassa, Californiassa oli kerran tie, jota suurin osa paikallisista kutsui nimellä "The Never Ending Road" eli päättymätön tie. Tien oikea nimi oli kuitenkin Lester Road. Nyt, kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Coronan ympäristö on muuttunut ja tietä ei enää ole. Jokatapauksessa, vuosia sitten Lester Road oli valaisematon tie jonka väitettiin tulevan päättymättömäksi jos sitä ajettiin yöllä. Ihmiset, jotka olivat varoituksista huolimatta päättäneet ajaa tietä pitkin yöllä katosivat, eikä kukaan kuullut heistä enää koskaan. Legendasta tuli niin tunnettu, että ihmiset kieltäytyivät ajamasta Lester Roadia edes päiväsaikaan. 

Eräänä iltana, kuten monet teinit näihin aikoihin, ajoin Lester Roadia, mutta vain pienen matkan. Se näytti ajovaloissani tosiaankin päättymättömältä. Kauhuissani käännyin nopeasti, koska jos olisin jatkanut tietä pitkin pelkäsin, etten olisi koskaan palannut.

Legenda vakuutti jopa paikallisen virkavallan niin, että he aloittivat tutkimukset. Lester Roadin lopussa oli tiukka käännös vasemmalle, eikä siinä ollut turvakaidetta. Käännöksen vieressä on rotko, jonka toisella puolella oli toinen toinen tie. Katsoessa oikeasta kulmasta näytti siltä, että tie jatkuisi suoraan, vaikka edessä olikin käännös. Tutkimuksissa löydettiin monia autoja rotkon pohjalta, joissa uhrien luurangot olivat yhä.

2 kommenttia: