Pages

tiistai 18. kesäkuuta 2013

American Horror StorySuomen televisossakin vasta alkaneen ja erittäin suositun American Horror Storyn 1 ja 2 tuotantokaudet voi katsoa
TÄÄLTÄ (ilman tekstityksiä)

(suosittelen erittäin paljon katsomaan, huippu sarja! )

9 kommenttia:

 1. aivan paras sarja!! ^^ löytyy se sarja kyllä ilmaseks täältäki TEKSITYKSIEN KANSSA:
  http://www.hdfin.com/items.php
  (pitää tehä vaa tunnus)

  VastaaPoista
 2. Grew,mä arvostan sun blogiis.Ihan paras!Mut oisko sulla tarjota jotain pelottavaa?Taisiis uutta pelottavaa.Mä kun oon jo nähny monii juttuja,jotka löytyy täältäki.Mut huippu blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja juttuja on niin hankalaa löytää nykyään sillä tuntuu että kaikki on jo käyty läpi! mutta kaikki eivät välttämättä ole samoista asioista kuullut. Yritän kuitenkin löytää jotain pelottavaa!

   Poista
  2. voiksä tehä siitä chucky / childs play leffasta creepypastan plzz ois kiva lukee ku leffaa ei saa katto T^T

   Poista
 3. Kun näin ensimmäisen mainoksen American Horror Storysta ajattelin etten koskaan tule katsomaan koska ei vaikuttanut mielenkiintoiselta. Mutta näin joskus ystäväni luona 2.tuotantokauden viimeisen jakson niin vaikutti todella hyvältä ja mielenkiintoiselta ja olen sen jälkeen katsonut kyseistä sarjaa. Todella koukuttava sarja ! Suosittelen kaikille :) ! Ja pakko sanoa että rakastan blogiasi, ja odotan aina yhtä innolla uutta tarinaa tai muuta merkintää :) ! <3

  VastaaPoista
 4. Ihan älyttömän huono sarja. Upattu täyteen muka-pelottavia juttuja, mitkä sotkeevat jo muutenkin sekavan juonen kulun. Liikaa henkilöitä ja huonoja juonen käänteitä. Loppu on aina kussakin tuotantokaudessa ollut tökerö ja aiheuttanut suuren pettymyksen.

  VastaaPoista
 5. tää sarja on vaa niin ihana❤❤❤❤❤ joo kiva tällee 2017 xdd mut joo ahs on vaa nii täydellinen sarja!!

  VastaaPoista
 6. maailman ihanin sarja!!❤❤❤❤❤❤❤ joo nice tällee vuon 2017 xdd

  VastaaPoista